Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 603
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcı603
Üye
Konu Sahibi
Nokia 603
Arkadaslar nokia 603ten biraz bahseder misiniz hızı nasıl dokunmatiği kamerası nasıl birde mesaj tipinden bahsedilmemeiş bilgilendiririseniz sevinirim
MoonLife01
Üye
603 nokianin 2. nesil telefonu dokunmatigi gayet başarili.
Kamerasi cok iyi diyemicegim AF yok cunku.
Mesaj tipi derken?
Hizi 1ghz ne beklıyorsunkı? Nokiada uygulama oyun vsvs kitligi var Hiz olsa ne olur olmassa ne olur.
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
603 fiyat-performans dengesi açısından son derece iyi telefon.. Kamerası 5mp ama iyi çekimler yapıyor. Fp1 güncellemesi ile kullanıcı yorumlarına göre cihaz son derece stabil hale gelmiş.. Fp2 ve carlayı da alacak 603. Oyun sayısı seni bir sene götürecek kadar yeterli.. Mesaj tipi derken pek anlamadım ama mesajlar oturum halinde açılıyor baloncuk baloncuk görünüyor.. Rahatlıkla alabilirsin
Nokiafanboy
Üye
arkadasimda vardi. alip kullandim. hiz konusunda gayet basarili.
dokunmatigi de oldukca hassas. cok iyi algiliyor.
MoonLife01
Üye
603 almakta karalımısn nokia lumıa serilerine calışıyor sanmıyorum symbına program oyun vs cıkarıcagına
Flash litle var İnternette fılan her turlu videoyu seyredemen almadan önce iyi araştir ve karar ver
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Dokunmatiği kötü olan telefon pek kalmadı piyasada. 603'ün dokunmatiği de son derece çok hassas ve iyidir. 1000 nit parlaklık ile dünyanın en parlak mobil ekranı clearblack ile keskin çizgilere sahip ekranıyla yoğun güneş ışığında bile çok rahat görülebiliyor. Cihaz çok stabil çalışır. HD oyun yetecek kadar var zaten durmadan oyun çıkıyor ama bunlardan çok ufak bir kısmı HD. Onun dışında Dolby Digital ile müzik deneyimi çok güzel. Usb on the go ile mouse, klavye, taşıyıcı bellek, harddisk bağlayabilirsin. NFC, bluetooth 3.0 var. Mesajlaşması rahat olsa da bazen mesaj gönderirken gönderilemiyor tekrar gönder demen gerekebiliyor bunu yazılım güncellemesi ile ilerleyen günlerde çözerler umarım. Herkesde olan bir sorun değil zaten.
Gece çekimi rezalet olan bu telefonun gündüz çekimleri gayet güzel. Benim paylaştığım fotoğraf örnekleri:
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/cep-telefonu-fotografciligi-95-506012.html http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/cep-telefonu-fotografciligi-94-506012.html
Nokiafanboy
Üye
The Dark Night arkadasim, cok guzel anlatmissin.
zaten flash olmayan bir telefondan gece cekimleri yapmasini beklemek sacmalik olurdu.
Nokia 603 kendi fiyat araliginda lumia 610 ile birlikte en iyi telefon bence.
The Dark Night arkadasim, cok guzel anlatmissin.
zaten flash olmayan bir telefondan gece cekimleri yapmasini beklemek sacmalik olurdu.
Nokia 603 kendi fiyat araliginda lumia 610 ile birlikte en iyi telefon bence.