Nokia 603

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603
Merhaba arkadaslar, sizlere iki sorum olacak. Ilk olarak suanda kullanmakta oldugum Nokia C6-01 satip bu telefonu almayi dusundum. Yalniz kararsizim. Ikinci sorum ise; diyelim orjinal belle geldi. Yuklemeden once hafiza kartini bicimlendirme veya telefona format atmak gerekir mi? Ayirdiginiz zamaniniz ve emekleriniz icinde ayrica tesekkur ederim..

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
seçimin gayet mantıklı ve tavsiye ederim orjinal belle ile fabrika çıkışı geliyor zaten format vs gerekmez aldıgın gibi 0 kullanırsın

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
telefonun depo hafızası varmı varsa ne kadar bir bilgin var mı?

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
var 2gb

Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 icin belle geldiginde yuklemeden once format atmak-hafiza kartini bicimlendirmek gerekir mi? Son olarakta 2 aylik olan bu telefonumu kaca satabilirim? Tesekkurler..

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
format atman gerekmez ama kesinlikle önerilir telefonunun daha hızlı olması ve belleyi düzgünce çalıştırması için format atman telefonu rahatlatacak ve çok iyi olacaktır

ne kadara satabileceğin hakkında benim bi fikrim yok malesef

atakan25

atakan25

Üye
belle c6-01 e de gelcek neden satıyosun ki?

Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 e takildi aklim, ondan dolayi.

ahmet_321

Üye
bnde 603 var babamda ise n8 kamerasını saymassak n8 603 ün yanından bile geçemiyor :)

5800v60

Üye
dün aldım.dehşet makina 1ghz işlemci var,2gb dahili hafıza.herkeze tavsiye ederim.

Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle hayırlı olsun 5800v60, bende almayı düşündüm ama, tabi bu tercih meselesi; ön kamerası yokmuş. Hani belki çokta önemli değil ama, illede olacak yani ..

serecans

serecans

Üye
bence sakın format atma ben attım widgetler gitti pişman olursun

atakan25

atakan25

Üye
ön kemerada mı yok vay be flashta yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt