Nokia 603 vs. ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SheFy

SheFy

Üye
Oyunları nokia çıkarmıyo çıkarsa zaten oyundan sıkıntınız olmaz 6 -7 tane hd oyun yeter size fazlası zaten bi süre sonra sıkar fazla oyuna ihtiyaç kalmaz 4 -5 ay oyunla geçirisin telefonla sonra bi süre sonra sıkıyor atrık tabi çok oyun hastası deilsen :D

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Oyunları nokia çıkarmıyo çıkarsa zaten oyundan sıkıntınız olmaz 6 -7 tane hd oyun yeter size fazlası zaten bi süre sonra sıkar fazla oyuna ihtiyaç kalmaz 4 -5 ay oyunla geçirisin telefonla sonra bi süre sonra sıkıyor atrık tabi çok oyun hastası deilsen :D
Ben çok oyun hastasıyımdır benim telefonumda 13 tane oyun var annemin telefonunda 6 tane oyun var oyun oynamazsam çıldırırım ben mesaj çekmiyorum ki telefonla arada maxicepe giriyorum youtube den video izliyorum ve oyun oynuyorum annem veya babam ararsa onlarla konuşuyorum :D

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Ben çok oyun hastasıyımdır benim telefonumda 13 tane oyun var annemin telefonunda 6 tane oyun var oyun oynamazsam çıldırırım ben mesaj çekmiyorum ki telefonla arada maxicepe giriyorum youtube den video izliyorum ve oyun oynuyorum annem veya babam ararsa onlarla konuşuyorum :D

Kardeş o nasıL bi hastaLıktır :D bende aksine teLefonda 1 tane oyun tutmam hiç sevmem :D paso mesajLaşırım :D hatta teLefona TL yükLemem sadece ayda msj hakkı ıcın TL atarım :D teLefon msjLaşmak ıcındır benm gozumde :D

umt07

umt07

Üye
arkadaşım şuan 603ten yazıyorum. Okulda birkaç tane telefondan anlayan arkadaşım var bi inceldiler oyun performansını fln ölçtüler. Ve fiyatının 600 tl olduğunu duyunca çok şaşırdılar. Bu fiyata alına bilecek en iyi telefon. Hd oyun dersn şuana kadar yapılmış tüm hd oyunları rahatlıkla çalıştırır. Arkadaşlar 200 tl fln koy demişler. 200 tl fln koyma koycaksan 400-500 koy adamakıllı bi android al. Flaş yok demişlee yakın plan çekimlerinde önemli ztn flaş. Sende karanlıkta çekmeyiver foto fln :) 550 liraya kesinlikle değer

great14

great14

Üye
kardeşim 603 şu an fiyat performans kralıdır. fp1 ile 1.3 ghz gelmeyeceği doğru fakat 1 ghz ile de gayet akıcı kullanılabiliyor ve araştırırsanız biraz 603 ün gpu su BCM2763 bu gpu ile oynayamayacağın oyun yok ve fp1 ile de belki 1080p video kayıt gelebilir kesin değil ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt