Nokia 603 vs. ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 vs. ?
Beyler ben 555 tl ye 603 almayı planlıyorum "bu fiyata daha iyi bir telefon varmı" doğru yere mi açtım bilmiyorum ama konuyu burda 603 kullanan çoktur diye buraya açtım "bu fiyata alınacak başka bir telefon varmı" alma amacı:"oyun oynamak" ve "azda olsa video ve fotoğraf çekmek".Bu telefonun + ları ve - leri neler açıklarsanız sevinirim..

----------Eklendi @ 22:11:40 ---------- Yazıldı @ 21:59:46 ----------

Herkes bıktı mı nokiadan cevap yokmu :D

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Kardeşim asLnda 550 Lira verebiLiosan.. az daha bekLeyip üstüne 150-200 Lira daha koysan.. aLmışken nokia 700.. C6-01.. X6.. 701 yada E72 tarzı teLefon aLabiLirsin..

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben baktım biraz 700 ile arasında pek bir fark yok gibi ama c6 olabilir yeni lumialar çıkınca c6 ucuzlarmı sence? gerçi c6 kaç ghz onu bilmiyorum benim baktıgım en ucuz ve en yüksek ghz telefon 603.

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
o paraya alınacak en iyi telefon bu kardeş. bence en büyük -si kamerada flash olmaması ve yine bence en büyük artısı 550 liraya 1 GHZ'in keyfini yaşamak .

Uqur5445

Üye
bencede ama 700almanı oneririm 603 e nokia biraz yetim yaptı gıbi

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
peki 700 ün kamerasında flaş varmı?

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Kardeşim ben baktım biraz 700 ile arasında pek bir fark yok gibi ama c6 olabilir yeni lumialar çıkınca c6 ucuzlarmı sence? gerçi c6 kaç ghz onu bilmiyorum benim baktıgım en ucuz ve en yüksek ghz telefon 603.

Bana sorarsan gonuL isterki c7 yada n8 aL.. ama imkan kısıtLı maximum 550-600 diosan ne biLim yani 700 yada c6 aL derim.. harika teLefon onLarda..

Uqur5445

Üye
var 700al hem gelcek guncelleme ilet 1.3 ghz olcak

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
c6 01 680ghz

Uqur5445

Üye
mhz dıcektın galiba

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Kardeşim asLnda 550 Lira verebiLiosan.. az daha bekLeyip üstüne 150-200 Lira daha koysan.. aLmışken nokia 700.. C6-01.. X6.. 701 yada E72 tarzı teLefon aLabiLirsin..

E72 ? X6 ? Kardeşim yazık onlara verilen paraya ya . Bu devirde o kadar paraya alınabilecek en dandik telefonlar . Konu sahibi arkadaş kararın doğru , yeni telefonun hayırlı olsun şimdiden .

SheFy

SheFy

Üye
Allah'ım ya c6-01 önermişsiniz... 603 c7den c6-01 den n8 den üstünlüğü çok çok fazla 603 tek eksiği flaş olmaması o da karanlıkta yakın çekim yapmıyorsan sorun olmaz 1.nesil symbian^3 geleceği kapalı... 1GHz 512mb Ram 128 mb 3d ekran kartı var +usb on the go +nfc ... C6-01 de bunların yarısı ve ekran kartı 4-5 kat daha düşük rami 603ün yarısı kadar... Ayrıca 700 al demişsiniz üstüne 150 tl daha fazla koyacak ekran boyutu küçülecek ses kalitesi düşecek tek +sı kamerasında flaş olacak sence 150 tl vermeye değer mi 3.2 inçle oyunlar sana zevk ve kalite hissi vereceğini sanmıyorum... Sen 603 alacaksan en doğru seçimi yaparsın...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Allah'ım ya c6-01 önermişsiniz... 603 c7den c6-01 den n8 den üstünlüğü çok çok fazla 603 tek eksiği flaş olmaması o da karanlıkta yakın çekim yapmıyorsan sorun olmaz 1.nesil symbian^3 geleceği kapalı... 1GHz 512mb Ram 128 mb 3d ekran kartı var +usb on the go +nfc ... C6-01 de bunların yarısı ve ekran kartı 4-5 kat daha düşük rami 603ün yarısı kadar... Ayrıca 700 al demişsiniz üstüne 150 tl daha fazla koyacak ekran boyutu küçülecek ses kalitesi düşecek tek +sı kamerasında flaş olacak sence 150 tl vermeye değer mi 3.2 inçle oyunlar sana zevk ve kalite hissi vereceğini sanmıyorum... Sen 603 alacaksan en doğru seçimi yaparsın...
Katılıyorum güzel açıklama :oke:

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye

E72 ? X6 ? Kardeşim yazık onlara verilen paraya ya . Bu devirde o kadar paraya alınabilecek en dandik telefonlar . Konu sahibi arkadaş kararın doğru , yeni telefonun hayırlı olsun şimdiden .

Ne biLim kardes ya öner dedi akLıma geLenLeri yazdım işte.. bugune kadar görmedgin teLefon kaLmadı su x6'yı bi defa eLime aLmış deiLim maketini biLe :D iyi biLiodm ben onu ya..

SheFy

SheFy

Üye
X6 kamera üstünlüğü var 16gb arkadaşım da var telefonda sensor yok yönlendirme yakınlaştır ma falan filan ve bu zaman da alırsan vereceğin para çöpe gider

MücahitTokgöz

bnde 3-4 ay önce aldm. Bazı arkadaşlar c7,c6-01 felan önermişler sakın alma kardeşim yeni gelcek güncellemyi felan almayacak onlar 603,700,701 alıcak fp1. Hadi geçtm fp1 i bikere 1ghz işlemci+ 512 mb ram+ 128mb ekran kartı var bide oyun felan oynicam demişsin bu telefn hd oyun için gayet iyi kamerada kullanıcam demişin 720p HD video çekiyo tek eksisi flaş tabiki ama bu fiyatada bu telefn harika bnce. Şimdi c6 c7 kullananlar bu telefnun nesi var diyecekler bazıları ama şunu kabullenmek lazım nokia desteğini çekti onlardan küçük güncellemeler gelicek onlra ve fp1 gelmicek benim açıklamam bu kadar ben al derim pişmn olma sonra seçim senin tabi ;)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Çok saolun arkadaşlar şimdi 603 için para biriktirmeye başladım bu arada uygulama sıkıntısı çekmem dimi sonuçta 1ghz diye alacağım ilerde güzel oyunlar çıkar değilmi?

MücahitTokgöz

bak telefondan yana sıkıntın olmasın çoğu uygulamayı ve hd oyunu rahatlıkla oynatabilecek düzeyde bir cihaz ama şöyle bir durum varki Nokiada şöyle bir sorun var ayda bi oyun veya uygulama çıkarıyor hadi uygulamalar yeterlide hd oyunlar çok az artk beklicez yani öy işte :)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Olsun ben o kadar para biriktirip o telefonu alana kadar hem fiyatı azalır hemde bir sürü oyunlar çıkar çok güzel açıkladınız telefonu teşekkürler...

MücahitTokgöz

bişi değil kardeşim doğru söylüyosun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt