Nokia 603 Usb kablosunu cihaza bağlayın

Sponsorlu Bağlantılar

5ibo5

5ibo5

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Usb kablosunu cihaza bağlayın
Meraba arkadaşlar ben bundan 1 2 gün önce telefonumu normal olarak kullanıyodum. Daha sonra telefonumu şarza taktım . Telefonu şarzdan çıkardıktan sonra USB kablosunu cihaza bağlayın diye bir hata aldım lütfen bana yardımcı olun

5ibo5

5ibo5

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edecek yokmu arkadaşlar ?

leqo35

leqo35

Üye
bikersinde benimde başıma gelmişdi fabrika ayarlarına almıştım düzelmişti

5ibo5

5ibo5

Üye
    Konu Sahibi
yaptım ama düzelmedi garantiye vericem heralde

technologymania

Üye
usb tel kapaliyken tirnaginla oyna ama kirma ortasini degil disindaki demir kismi. Ben oyle yaptim duzeldi.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
flash at

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
bende de aynı sorun olmuştu usb girişini temizledim düzelmedi. Hard ve soft formatt attım, sonra flaş attım yinE düzelmdi yani yazılımsal bir sorun değil bende ondan dolaYI Servise yolladıM usb giriş yerini değiştirmişler ve düzelmişti. yani servise yollaman gerek usb giriş yerinde sorun var .

5ibo5

5ibo5

Üye
    Konu Sahibi
Bende servise yolladım . Servisten ne zaman gelir telefon ve içindeki bilgilerim gider mi ?

mefsa

Üye
Arkadaşım o sorun usb connektöründe oluşan korezyondan yada içerdeki demirlerin kısa devre olmasından oluyor. sen cihazını garanti servislerine teslim et sorunsuz olur ben kvk ya verdim haloldu...

Teşekküler

5ibo5

5ibo5

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş :)

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
kullanılan kablonun da etkisi var ve bence sorun yazılımsallıktan ziyade donanımsal bir sorun.

by.frozen

by.frozen

Üye
arkadaşlar sorun usb girişinin deforme olmasıyla alakalı. Çözüm ise garantiye göndermek ancak benim alternatif bi çözümüm var. Usb kablosunu takın ve kabloyu sağa sola oynatın(biraz zorlayarak) usb simgesi belli bi açıda kayboluyor. O açıyı koruyarak kabloyu çıkartın ve sorun çözülmüştür.

Üst Alt