Nokia 603 te Arka Kapak Gıcırdaması [ÇÖZÜM İÇERDE]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 te Arka Kapak Gıcırdaması [ÇÖZÜM İÇERDE]
ARKADAŞLAR 603 TE ARKA KAPAĞIN GICIRDAMASI HEPİNİZİ RAHATSIZ EDİYORDUR, İŞTE SİZE KENDİMCE YAPTIĞIM ÇALIŞMAYLA GICIRDAMAYI NASIL ÇÖZDÜĞÜMÜ ANLATACAĞIM.

1.Burdaki gibi arkası yapışkanlı yaklaşık 1-2 mm kalınlığında sünger buluyoruz, telefon tamiri yapan yerlerden isterseniz verirler veya eski bir telefonunuzun arka kapağının altında varsa bulabilirsiniz. Eğer arkası yağışkanlı olmayan aynı özellikte biraz sert süngerlerden bulursanızda olur yapışkan sürersiniz çok az :)

2.Bu resimde gördüğünüz gibi Eni 3 mm Boyu 6-7 mm ebatlarında 4 tane parça kesiyoruz...

3.Şimdi resimde görülen yerlere öncelikle karşılıklı olarak 1 er tane yapıştırıp deneyin, Hala istediğiniz gibi olmadıysa gıcırdama devam ediyorsa gereken yerde sayıyı artırabilirsiniz, hepsi bu kadar...

Dikkat edin ilk başta biraz sert olursa korkmayın alışıyor kendi, Yine dikkat eğer çok kalın yaparsanız kapağı takarken zorlayıp tırnaklarını kırabilirsiniz özellikle buna dikkat edin ki kapak elinizde kalmasın! Kullanacağınız süngeri ölçün 2mm den kalın olmasın...

[Resimlere tıklarsanız daha büyük görebilirsiniz ama kalite biraz düşük kusura bakmayın :)]

luckysleven

luckysleven

Üye
daha bugun dusundum bu sungerlerden nerede bulurum acaba diye konusunu acmissin ellerine saglik benim 701 inde arka kapaginin ust kisminda bosluk oluyor bazen su sungerleri sorayim tamircilere

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
daha bugun dusundum bu sungerlerden nerede bulurum acaba diye konusunu acmissin ellerine saglik benim 701 inde arka kapaginin ust kisminda bosluk oluyor bazen su sungerleri sorayim tamircilere

bende yok boşluk hiç de olmadı :hmmm kendi ortasındaki sünger iyi iş görüyor

luckysleven

luckysleven

Üye

bende yok boşluk hiç de olmadı :hmmm kendi ortasındaki sünger iyi iş görüyor

sende de olur hocam 1 hafta sonra.. senin browser da canavar gibiydi en son : )) şaka bir yana boşluk dediğim kapağın kamera kısmı ile birleştiği yere bastırınca hafiften tık ediyor o kadar oda ne alakaysa 2-3 saat telefona dokunmayayım o zaman oluyor .. rahatsız edici değil ama o süngerlerden bulabilirsem bir tane oraya yapıştırırım zararı olmaz kafa rahat eder en azından : )

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
Telefon tamircilerinnde oluyor, ben evde bozuk joistik vardı onun titreşim motorlarının kenrına sarılmıştı onları kullandım :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sende de olur hocam 1 hafta sonra.. senin browser da canavar gibiydi en son : )) şaka bir yana boşluk dediğim kapağın kamera kısmı ile birleştiği yere bastırınca hafiften tık ediyor o kadar oda ne alakaysa 2-3 saat telefona dokunmayayım o zaman oluyor .. rahatsız edici değil ama o süngerlerden bulabilirsem bir tane oraya yapıştırırım zararı olmaz kafa rahat eder en azından : )

valla hiç denk gelmedim kardeşim ben cihazı alalı daha 3 ay olcak.. Browser aslında güzel hızlı ama yüklenince atıyor birde görselliği pek hoşuma gitmemeye başladı..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Benim telefonda bahsi geçen durum yok taş gibi alalı 5 ayı geçti...

luckysleven

luckysleven

Üye

benim 701 de üç aylıj lucky nin söylediği sorun olmadı hiç

ya benim sorun dedigime bakmayin takintili oldugum icin ufacik ses gelse sorun olarak goruyorum yoksa dediginiz gibi tas gibi telefon : )

serecans

serecans

Üye
bedede 700 var sadece çizilmesine yanıyorum varmıdır bi jelatin falan

serecans

serecans

Üye
[engin];4672680' Alıntı:

ekran çizilmesimi?

hayir ekran zaten çizilmiyor denemesini yaptim arka kapak çiziliyor
cami gorilla glass

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arka kapak için kılıf alıcan kardeşim silikon tavsiye ederim

isoyilo

Üye
Arkadaşlar;
Nokia 603 ile tek seferde kaç adet mesaj atabiliyoruz bu benim için önemli bir özellik. 6300 telefonumda 20 adet ile sınırlıydı. veya 603 için toplu sms atabileceğim bir program var mıdır? nokia suite ile herhangi bir sınırlama yok. malum her an bilgisayar başında olamıyorum. böyle bir şeyi deneyen arkadaşımız varsa ilgilenirse sevinirim. yardımlarınızı bekliyorum
kolay gelsin.

Nuri_34

Nuri_34

Üye
benimde aldıktan 1 ay sonra böyle bi yorun vardı ve beni uyuz ediyodu cebimde bile gıcır gıcır ötüyodu ve kapak arkasına biraz siyah elektirik bandyla isi cözdüm uzun zamandır ötmüyor..

- - - Eklendi - - -

nokia 603 arka kapak satılıyormu iphone nin birsüri sekilli arka kpakları var 603 ün yokmu acama

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
sorun bendede var. bunu kesinlikle deniycem. sağolasın

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Güzel paylaşım :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt