Nokia 603 Navifirm Kısa Bir Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Navifirm Kısa Bir Soru
Arkadaşlar Nafirimde Russian Tr black yazan ıkı tane flash dosyaları var. Dosya isimleri uyuşmuyor Arasındaki Fark nedir ve hangisini yüklemeyeliyim ? Hangini yüklemeliyim derken Seçili dosyaları kastetmiyorum arkadaşlar. 2 resimden hangisini ? Normalde 2. resimdekilerle daha önce flash attım. 1. resimdeki navifirme yeni gelmiş ve Dosya isimleri farklı.

[/URL]

ANIL

ANIL

Admin
Seçili olanları indirmen yeterli.

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Anıl kardeşim :)) İki türlü resimde iki tür flash dosyaları var. Benim demek istediğim neden farklı? Dosya isimlerine bakarsan farklı olacagını göreceksinnn :))))

ANIL

ANIL

Admin
İçerik olarak farkları yoktur. Ne gibi farkları vardır bilemiyorum.

ANIL29

ANIL29

Üye
bende flash atacaktım baktım 2 tane var vazgeçtim bilen biri bu konuya açıklık getirirse çok güzel olacak

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Ben ikisiylede attım bir sorun yok :)

ANIL29

ANIL29

Üye
birşey sorucam flash atmadan önce telefonda neler yapmamız lazım hard format atmalı mıyız tam olarak bi açıklar mısınız

ANIL

ANIL

Admin
Depo hafızayı biçimlendirip sonra hard format atarsan iyi olur tabi.

ANIL29

ANIL29

Üye
yedeklemeyi geri yüklediğim zaman tüm uygulama ve oyunlarım geri gelir mi peki

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Ben Depo hafızasını ve Hafıza kartını biçimlendirdim öyle Flash attım. Ben kimseye hardformat önermiyorum çunkü En son attığımda Telefonum bozuldu ve garantiye gitti. Belki sadece benim başıma gelmış olabilir. Ama Ben, hardformatın telefonu düşük ihtimalle, benim telefonumu bozduğu için ,bozabileceğini düşünüyorum.

ANIL29

ANIL29

Üye
hard formatsız flash atsak fark eden birşey olur mu

ANIL

ANIL

Admin
Sorun olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt