nokia 603 mü? yoksa s8530 wave II mi?

Sponsorlu Bağlantılar

kimbuerolegemen

Üye
Modelleri karşılaştırırken elbette birinin iyi tarafı birinin kötü tarafı olacaktır diye düşünüyorum.
Nokia C,X,N serili telefonlar üretti. N serisi fotoğraf ve kamera amaçlı bir seri sanırım. Birisi bir video göndermiş yukarıda. Kesinlikle N8'in video özelliği karşılaştırılan wave'e göre daha iyi.

Telefonlardan pek fazla anlayan biri değilimdir ancak Samsung, çok satmak için kolay bozulan modeller üretiyor gibi geliyor.

LimePie

LimePie

Üye
kesinlikle 603 bada os işe yaramaz dostum

pRime.

pRime.

Üye
lütfen tartışmaya mahal vericek söz ve davranışları sergilemeyelim anca sustular zaten :)

Silinen mesajlara ceza yiyen üyelere bak bakalım niye size cevap vermektense susmayı tercih ettiğimizi anlarsın. ;)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
prime yeter artık Allah aşkına sus be kardeşim...evet demek ki biz haksızmışız ki yedik bu cezayı ama en kısa zamanda umarım dönerler tekrar foruma...

Silinen mesajlara ceza yiyen üyelere bak bakalım niye size cevap vermektense susmayı tercih ettiğimizi anlarsın. ;)

pRime.

pRime.

Üye
prime yeter artık Allah aşkına sus be kardeşim...evet demek ki biz haksızmışız ki yedik bu cezayı ama en kısa zamanda umarım dönerler tekrar foruma...
kimseye saldırıda bulunmadığım ve forum kurallarına uyduğum sürece istediğim yerde yazarım bu seni ilgilendirmez. evet haksızsınız. onun için susması gerekenler de sizlersiniz.

CorbyW

CorbyW

Üye
Özgür çocuk pRime.. İnsanların görüşünü niye kısıtlıyorsun bakalım? Az önce isteyen istediğini beğenirdi hani. Niye wave traftarlarını ezmeye çalışıyorsun?

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
tamam sustuk bende forum kuralları gereği sesimi fazla çıkartmıyorum...bu yüzden 4 senedir ceza almadım..

kimseye saldırıda bulunmadığım ve forum kurallarına uyduğum sürece istediğim yerde yazarım bu seni ilgilendirmez. evet haksızsınız. onun için susması gerekenler de sizlersiniz.

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
603:oke:

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
pRime.

pRime.

Üye
Özgür çocuk pRime.. İnsanların görüşünü niye kısıtlıyorsun bakalım? Az önce isteyen istediğini beğenirdi hani. Niye wave traftarlarını ezmeye çalışıyorsun?
onlar niye bizi ezmeye çalışıyor söylesene zeki çocuk?

pRime.

pRime.

Üye
Kimsenin ezdiği yok seni.. Coolcrash yırtınıyor seni sakinleştirmekiçin...
önceki mesajlar hiç öyle demiyor ama. sizi yazınca iyi oluyor biz cevap vermiyoruz iyice tepemize biniyorsunuz sonra oh ne ala

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaş sen Allah'ın gazabımısın...kimsenin tepenize bindiği yok ben herkesin görüşüne saygı duyduğumu önceki mesajlarda da yazdım..gerçekten tartışma yaratmak için varsınız..

önceki mesajlar hiç öyle demiyor ama. sizi yazınca iyi oluyor biz cevap vermiyoruz iyice tepemize biniyorsunuz sonra oh ne ala

sanal hacker

sanal hacker

Üye
bada 2 geldı ve on numara oldu nokıa 700 verıp wave 2 aldım pısman degılım

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz

Üst Alt