Telefon Tavsiyesi Nokia 603 mu? E72 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
malzeme ucuz falan ama telefon yere düştümü banamısın demiyor. Geçen ekran üstü kaldırıma düşürdüm hala kullanıyorum. Ekranda sadece güneşe tutunca belli olan çok ufak çizikler var.

tabiki öyle bir düşmeyle olacak şey zaten değil. Ama tabiki çok nadir örneğin gorilla olanlara bakın çizik göremezsiniz ee 603'tede göremezsiniz sonuçta adam para vermiş gözü gibi bakıyor bak senin başına gelmiş mesela ne zaman ne olucağıda belli olmuyor telefonu ilk aldığımda öyle bir düştü batarya falan hepsi çıktı tek darbede değil merdivenden 1 kat aşağı yuvarlandı gömlek cebimden yüksekten hemde hemen elime aldım ışıkta baktım çizik yok öyle bir şaşırdımki bu nasıl bir telefon dedim bataryayı taktım kesin açılmaz diye düşündüm ama açıldı :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

tabiki öyle bir düşmeyle olacak şey zaten değil. Ama tabiki çok nadir örneğin gorilla olanlara bakın çizik göremezsiniz ee 603'tede göremezsiniz sonuçta adam para vermiş gözü gibi bakıyor bak senin başına gelmiş mesela ne zaman ne olucağıda belli olmuyor telefonu ilk aldığımda öyle bir düştü batarya falan hepsi çıktı tek darbede değil merdivenden 1 kat aşağı yuvarlandı gömlek cebimden yüksekten hemde hemen elime aldım ışıkta baktım çizik yok öyle bir şaşırdımki bu nasıl bir telefon dedim bataryayı taktım kesin açılmaz diye düşündüm ama açıldı :)

ben birşey söyleyeyimmi sağlamlık gorilla glassmis çelik kasaymış hiç farketmiyor. En başta nokianın cihazları çok sağlam oluyor. Abim 1200 tlye evo 3d aldı ikinci gün telefonu ilk düşürüşünde gorilla glass olmasına rağmen ekran paramparça oldu. n8 Kullanıyordu ondan öncede telefonu kaç kez ekran üstü düşürdüğünün haddi hesabı yok zaten. Bende ışte elimdeki telefonu 5-10 kere düşürmüşümdür.

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar çok haklısınız ön kamera felan olsaydı o fiyata olmazdı doğru düşünce
Bende düşürme değilde sinirlenin ce yere vurma huyum var :) Bi N73 um var yerlerden yerlere vuruyorum hala yaşıyor ama e71 vardı anca donuyordu birinde babam arıyor telefon çalıyor hiç bir tuş basmıyor telefon sağ elimde tabi sol elimle normal vurdum ekran param parça oldu koruma kalkanı olduğu halde
ama e71 hiç sevmedim e72 tanıdıktan sonra şimdi de 603 insanı geçiyor kararım 603 şuan ama inşallah sonra oraya gidince karar değiştirmem :) Yok ya bu kadar arkadaşın önerisinden sonra ...

elifnur948

elifnur948

Üye
Haklısın elifnur aslında işletim sistemleri arasında seçim yapamadım birde 603 görüntülü görüşme yok öyle bir telefona ön kamera yok nokia favorim ama ışte gelde kızma şimdi nokia ya

ön kamera çok da gerekli değil bence. Ama çok önemli diyosan aynı fiyata başka telefonlar bulabilirsin. Ayrıca bu fiyata bu kadar özellik bi telefona fazla bile, ön kamerada olmayıversin :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Şaka mı 603 ile E72 kıyaslanır mı ya :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ahmet--20 ve MasteLaa
ahmet--20

ahmet--20

Üye
e72 sadece mesajlaşmak için daha iyi. geriye kalan tüm özelliklerde 603 derim.

15097

15097

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar herkeze teşekkür ederim bu gün bir iki form da tartışmalar vardı bu saatten sonra nokia ya symbiana para veren cahildir devir android devri diyorlar ama belle de android gibi ben şunu anladım eğer bu android çıkmasay di yada nokia bunu 3 sene önce yapsaydı tavan yapardı nokia kötü yakalandı bu androide yani insanlar bu belle yi konuşurdu inşallah söyledikleri gibi android ateşi yakmaz içimizi sonra 603 alınca..

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
tamam arkadaşlar herkeze teşekkür ederim bu gün bir iki form da tartışmalar vardı bu saatten sonra nokia ya symbiana para veren cahildir devir android devri diyorlar ama belle de android gibi ben şunu anladım eğer bu android çıkmasay di yada nokia bunu 3 sene önce yapsaydı tavan yapardı nokia kötü yakalandı bu androide yani insanlar bu belle yi konuşurdu inşallah söyledikleri gibi android ateşi yakmaz içimizi sonra 603 alınca..

kardeşim doğrudur android çok çok üstün fakat 603 aldıktan sonra emin ol pişman olmazsın çünkü. Android alacaksan 750 tlden aşağı almayacaksın. Yoksa kriz geçirir.

Androidin en büyük avantajı bir sürü markada kullanılmasıdan dolayı oyun ve uygulamaların o sisteme daha çok çıkarılması ki bu çok büyük bir avantaj.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ayrıca devir Android devri, en iyi en güzel sistem Android, diğerleri kötü diyen insan kafadan koyu fandır.Zaten öyle kişilerin yorumlarına he diyip geçmek lazım.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Ayrıca devir Android devri, en iyi en güzel sistem Android, diğerleri kötü diyen insan kafadan koyu fandır.Zaten öyle kişilerin yorumlarına he diyip geçmek lazım.

valla mesajının ilk başlarını okuyunca bu adam da sıyırttı dedim :ehe

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
Zaten android alıyorsan iletim hızı en 1ghz olması lazım demi arkadaşlar birde kafama takılan nokia neden android bir telefon çıkarmıyor yani androide geçmiyor peki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...