Telefon Tavsiyesi Nokia 603 mu? E72 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Zaten android alıyorsan iletim hızı en 1ghz olması lazım demi arkadaşlar birde kafama takılan nokia neden android bir telefon çıkarmıyor yani androide geçmiyor peki.

Androidle kanlı bıçaklı durumdalar.Nokia'nın Android'e geçmesi demek yenilgisini kabul etmesi demek ayrıca Android gibi bir platformda Samsungun donanım-fiyat ürünleriyle asla yarışamaz.Bu yüzden daha rahat olduğu ve kayırıldığı Windows Phone Platformuna geçiş yaptı.Sebebi bu

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Zaten android alıyorsan iletim hızı en 1ghz olması lazım demi arkadaşlar birde kafama takılan nokia neden android bir telefon çıkarmıyor yani androide geçmiyor peki.

nokia kendi yolunu belli etti o da microsoft. Microsoft ile anlaşması sonucu wp8li normal belle cihazlardan kat kat gelişmiş, (hatta belli mi olur belli androidi bile geçer. Arkasında microsoft var sonuçta...) cihazlar çıkaracak (en azından buna mecbur) yani microsofttan sonra androide geçmesi imkansız

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
Peki ne zaman çıkacak bu telefonlar birde arkadaşlar 603 resimleri müzikli slayt halinde video yapıyormuşuz doğrumu ya valla öyle ise bu android te olmayan bir uygulama.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Peki ne zaman çıkacak bu telefonlar birde arkadaşlar 603 resimleri müzikli slayt halinde video yapıyormuşuz doğrumu ya valla öyle ise bu android te olmayan bir uygulama.

bu telefonlar eylül-ekim gibi çıkacak. Evet öyle bir uygulama var .mp4 formatında fotoğraflarının arka planına müzik koyarak (farklı efektler de mevcut) bir slayt oluşturabilirsin.

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
crazy kardeşim bu resimli müzikli slayti video olarak kaydedebiliyormuyuz yani muvee gibi eğer öyle ise birde bunu 603 yapıyorsa harika valla süper..

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
crazy kardeşim bu resimli müzikli slayti video olarak kaydedebiliyormuyuz yani muvee gibi eğer öyle ise birde bunu 603 yapıyorsa harika valla süper..

evet .mp4 formatında video olarak kaydediyor. İstersen kendi çektiğin videoları da düzenkeyebiliyorsun.

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
harika valla ya eyvallah kardeşim yarın yada pazar günü alacağım inşallah bir ara android alayım dedim ama senin dediğin gibi android alıyorsan en az 700 tl üssü olması lazım belki bu 500 600 lu fiyatlar son güncellemeleri almaz demi...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
harika valla ya eyvallah kardeşim yarın yada pazar günü alacağım inşallah bir ara android alayım dedim ama senin dediğin gibi android alıyorsan en az 700 tl üssü olması lazım belki bu 500 600 lu fiyatlar son güncellemeleri almaz demi...

Hayır almaz. O fiyattaki androidler desteklemez de zaten. Fakat farklı modifiyeler yapılarak benzetilebilir ki bu da sadece arayüzü ve kullanımı ufak bir ölçüde değiştirir. Normal güncelleme gelen telefonlarının ki gibi asla olmaz.

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol crazy oruc kardeşim bu konuda çok yardımcı oldun googleden nokianin lumia 800 telefonuna baktım ama ben onu hiç telefoncularda görmedim türkiyede yok sanki.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
çok sağol crazy oruc kardeşim bu konuda çok yardımcı oldun googleden nokianin lumia 800 telefonuna baktım ama ben onu hiç telefoncularda görmedim türkiyede yok sanki.

rica ederim :) evet gelmedi daha o telefonlar türkiyeye. Gelmesi de meçhul bence.

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
neden meçhul ki gelir belki bu androidi ezmek istiyorsa windowsu sürsün dünyaya bir ara carla işletim sistemi çıkacak ti o yalan oldu herhalde..

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
neden meçhul ki gelir belki bu androidi ezmek istiyorsa windowsu sürsün dünyaya bir ara carla işletim sistemi çıkacak ti o yalan oldu herhalde..

Daha sonra uğraşmak istemediler Donna FP1 Carla FP2 olacak dediler ama yalan olduğu apaçık belli.Bi kere FP1 ile FP2 öyle aman aman büyük güncellemeler değil.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

evet belki geliv ama gereğinden fazla geç oldu gelseydi çoktan gelirdi. Yakında zaten wp8 li telefonlar çıkacak fakat androidi ezer mi bilmem bunu zaman gösterecek. Evet bi ara carla diye işletim sistemi duyurulmuştu fakat yalan oldu o onun yerine fp1 fp2 güncellemeleri geliyor. Fp1 geldi fp2 henüz gelmedi.

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
Artık zaman gösterecek arkadaşllar bir zamanlar adı sırf nokia olduğu için alınan nokia bu işin peşini bırakmaz yani android gibi bir işletim sistemi bulmak bu kadar zor olmaması lazım altın çağ teknolojisin de bakalım nokia bu savaştan nasıl çıkacak şu android bir anda hızlı duyuldu yoksa nokia belle ile tavan yapardı artık telefondan anlamayanlar bile symbian nedir işletim sistemi nedir hep öğrendi android çıkalı.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Artık zaman gösterecek arkadaşllar bir zamanlar adı sırf nokia olduğu için alınan nokia bu işin peşini bırakmaz yani android gibi bir işletim sistemi bulmak bu kadar zor olmaması lazım altın çağ teknolojisin de bakalım nokia bu savaştan nasıl çıkacak şu android bir anda hızlı duyuldu yoksa nokia belle ile tavan yapardı artık telefondan anlamayanlar bile symbian nedir işletim sistemi nedir hep öğrendi android çıkalı.

Wp'ye geçti işte bunda düşünülecek bir şey yok.İyide yaptı güzelde yaptı kendini Microsoft'un kollarına bırakmakla.

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
aynen güzel yere kapak attı :)

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
crayz oruc teli aldım kardeşim hack için yardım edermisin.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
crayz oruc teli aldım kardeşim hack için yardım edermisin.

tabi ederim kardeşim özelden sana bi link vereceğim bekle.

- - - Eklendi - - -

kardeşim evet var flash konusu forumda anlatılıyor. Özelden Mesaj atamadım nedense :hmmm

_atomcu_

Üye
603

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...