15097
Üye
tabi ki.
tasarım göreceli bir şey, diyecek lafım yok.
Anlayisla karsilayacagini tahmin etmistim

tabi ki.
tasarım göreceli bir şey, diyecek lafım yok.

Anlayisla karsilayacagini tahmin etmistim![]()

hemen şap şup
![]()

Furkan maç
hemen şap şup
![]()

603 2-3 yıl daha mı güncellenecek?naptın müdür
603 2-3 yıl daha mı güncellenecek?naptın müdür
sana şöyle söyleyeyim bende e71 vardı biliyorsundur e72'nin bir düşüğü aralarında ufak tefek farklar var. Sonra c6–01 aldım hemen hemen aynılar 603 ile ve emin ol e72'den çok üstün bir cihaz kasmaları falan çekilmez mesela 100 tane mesaj vardır e72'de 30 saniyede siliyorsa 603 1000 mesajo 2 saniyede silebilir film atar izlersin oyun çıkmıyor diyorlar ama yinede angry birds fruit ninja asphalt 6 shift gibi oyunları hd kalitede oynayabilirsin onun dışında e71'den daha güzel uygulamaları var alıştınmı 603 ilede daha güzel mesaj yazarsın bir kere e72 eski bir cihaz yani yakında sıfırı bile çıkmayabilir ve ikinci eldede çok değer kaybeder ama 603 yeni bir telefon hatta nokianın son telefonlarından 2. Nesil bir telefon hala destek alacak bence her yönden üstün kamera hariç bence 603E72 alırsan eğer olurda bir arkadaşında veya tanıdığında 603 gördüğün zaman eline alıp kurcaladınmı ya ben neden 603 almadım dersinsana şöyle söyleyeyim bende e71 vardı biliyorsundur e72'nin bir düşüğü aralarında ufak tefek farklar var. Sonra c6–01 aldım hemen hemen aynılar 603 ile ve emin ol e72'den çok üstün bir cihaz kasmaları falan çekilmez mesela 100 tane mesaj vardır e72'de 30 saniyede siliyorsa 603 1000 mesajo 2 saniyede silebilir film atar izlersin oyun çıkmıyor diyorlar ama yinede angry birds fruit ninja asphalt 6 shift gibi oyunları hd kalitede oynayabilirsin onun dışında e71'den daha güzel uygulamaları var alıştınmı 603 ilede daha güzel mesaj yazarsın bir kere e72 eski bir cihaz yani yakında sıfırı bile çıkmayabilir ve ikinci eldede çok değer kaybeder ama 603 yeni bir telefon hatta nokianın son telefonlarından 2. Nesil bir telefon hala destek alacak bence her yönden üstün kamera hariç bence 603
![]()
Fotoğraf için kötü olabilir ama kamerası 720p hd viddo çekebiliyor.ve haklısın
özellik ve kalite konusunda 603 ü tereddüt etmedn alablrsn. Ben aldm ve hiç pişman olmadım. Tek problem nokianın işletim sisteminin ve mağazasının iyi olmaması. Bu iki telefon arasnda kararsız kaldığına göre bu noktaya dikkat ettiğini düşünüyorum![]()
Haklısın elifnur aslında işletim sistemleri arasında seçim yapamadım birde 603 görüntülü görüşme yok öyle bir telefona ön kamera yok nokia favorim ama ışte gelde kızma şimdi nokia ya
Görüntülü konuşma kamerada flaş ve otofocus eksikliği ekranda gorilla eksikliği malzeme kalitesininde düşük olması bunlar 603'te olması gerekenler bence bunlarda olsa 603 nokianın bel kemiği olabilirdi tabiki bunlarda olsa 603 en az 800–900 lira olurdu o zamanda anlamı kalmazdı bu yüzden nokia biraz çalıp böyle birşey yaptı fiyatın düşük olması açısından yoksa bu fiyata sunamazdı..