haklısın CRAZY ORUÇ kardeşim burda çok değerli arkadaşlar var tamam telefon alınca senden yardım isteyeceğim aslında yardımcı olurmusun diyecektim ama senin temiz yüreğin buna gerek bırakmadı sağol kardeşim..
kingmor
güzel bilgi verdin güncellemeye açık olması güzel teşekkür ederim..

Ne güne duruyoruz maxicep olarak değerli insanlar var burada hepsi sana yardımcı olur![]()

teşekkürler arkadaşlar hepiniz on numara insanlarsınız daha önce konu açsaymışım keşke 2006 dan beri maxi cep üyesiyim bu ilk konum inanın burda böyle değerli saygın güzel insanlar olduğunu biliyordum ama bu kadar tahmin etmemiştim çok sağolun
Arkadaşlar affınıza sığınarak bir telefon daha soracağım geçen meyda marka gittim 603 ile e72 arasında seçim yaşamadım almadım ama orda c5 gözüme takıldı telefon ekranı ile şekli ile güzel duruyor ram ve işletim hızına bakmadım ama görünür olarak güzel duruyor yanlız fiyatı 380 tl ucuz olması biraz tedirgin etti beni s60v5 ama nden ucuz bir telefon
bir iki küçük bilgi paylaşırmişıniz güzelse o fiyata kaçmasın yani o bakımdan ...
Evet doğru.E72 çıkalı çok oldu zaten.HD video da yok603'ün avantajları daha fazla:
2-3 yıl daha güncellenecek
HD video kaydetme ve oynatma
HD oyun imkânı
E72'nin klavyeden başka avantajı yok. Illa öyle bi telefon istiyorsan E6 var.

Evet doğru.E72 çıkalı çok oldu zaten.HD video da yok![]()
Ve e72 den daha iyi.
E6 da tıpkı E72 gibi. HD video ve güncelleme imkânı da var. Ayrıca E72'den çok daha güzel bir tasarıma sahip.
E6 da tıpkı E72 gibi. HD video ve güncelleme imkânı da var. Ayrıca E72'den çok daha güzel bir tasarıma sahip.

Ve e72 den daha iyi.
Tasarim olarak E72 yi begeniyorum![]()
haklısın crazy 150 lt için sonra pişman olacak şey yapmayayim
fmemonster16
özellik olsun dokunmatik olsun ama şöyle düşünüyorum yani 603 un dokunmatigı 5800 gibi değildir daha üstündür diye farketmez ediyorm umarım yanilmiyorum
diğer arkadaşllar sizlerde teşekkür ederim herkez 603 diyor artık ikisi arasında kaldım bir aydır ama sizin sayenizde 603 içime ısındı sağolun arkadaşlarım konuyu açarken 3 4 gün için de bir iki cevap alırsam karar veririm demiştim ama öyle yüreği güzel insanlar varmışki bu kadar cevap bir gün de geldi sağolun arkadaşllar Allah razı olsun hepimizden..
crazy oruc
sağol kardeşim bende öyle düşündüm o yüzden dokunmatik olması farketmiyor yani biraz dokundum medya mark da
yüce Rabbim oruçlarimizı kabul etsin herkeze Hayırlı Iftarlar...