Telefon Tavsiyesi Nokia 603 mu? E72 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
603 öneririm hemi yeni güncellemeyide alacak

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
haklısın CRAZY ORUÇ kardeşim burda çok değerli arkadaşlar var tamam telefon alınca senden yardım isteyeceğim aslında yardımcı olurmusun diyecektim ama senin temiz yüreğin buna gerek bırakmadı sağol kardeşim..

kingmor
güzel bilgi verdin güncellemeye açık olması güzel teşekkür ederim..

CasuS_87

CasuS_87

Üye
İhtiyaca göre değişir :) Aslında mesaj yazmak için e72 güzel bir seçim değil bence. Çünkü tuş aralıkları olmadığı için mesaj yazmak biraz zor oluyor :) Mesaj için Blackberry gibi tuşlarının araları açık bir telefon tercih edebilirsin ;) Ama bu ikisi arasında 603 derim :good:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
haklısın CRAZY ORUÇ kardeşim burda çok değerli arkadaşlar var tamam telefon alınca senden yardım isteyeceğim aslında yardımcı olurmusun diyecektim ama senin temiz yüreğin buna gerek bırakmadı sağol kardeşim..

kingmor
güzel bilgi verdin güncellemeye açık olması güzel teşekkür ederim..

sadece ben değil de başka birine sormadan yardım istersen gene yardımcı olacaktır emin ol maxicepte her türlü yardımci çıkar. Telefonu alınca her türlü sorunlarını bize sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum :oke:

- - - Eklendi - - -

Ne güne duruyoruz maxicep olarak değerli insanlar var burada hepsi sana yardımcı olur :ok2:

tabi :evet:

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar hepiniz on numara insanlarsınız daha önce konu açsaymışım keşke 2006 dan beri maxi cep üyesiyim bu ilk konum inanın burda böyle değerli saygın güzel insanlar olduğunu biliyordum ama bu kadar tahmin etmemiştim çok sağolun
Arkadaşlar affınıza sığınarak bir telefon daha soracağım geçen meyda marka gittim 603 ile e72 arasında seçim yaşamadım almadım ama orda c5 gözüme takıldı telefon ekranı ile şekli ile güzel duruyor ram ve işletim hızına bakmadım ama görünür olarak güzel duruyor yanlız fiyatı 380 tl ucuz olması biraz tedirgin etti beni s60v5 ama nden ucuz bir telefon
bir iki küçük bilgi paylaşırmişıniz güzelse o fiyata kaçmasın yani o bakımdan ...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
teşekkürler arkadaşlar hepiniz on numara insanlarsınız daha önce konu açsaymışım keşke 2006 dan beri maxi cep üyesiyim bu ilk konum inanın burda böyle değerli saygın güzel insanlar olduğunu biliyordum ama bu kadar tahmin etmemiştim çok sağolun
Arkadaşlar affınıza sığınarak bir telefon daha soracağım geçen meyda marka gittim 603 ile e72 arasında seçim yaşamadım almadım ama orda c5 gözüme takıldı telefon ekranı ile şekli ile güzel duruyor ram ve işletim hızına bakmadım ama görünür olarak güzel duruyor yanlız fiyatı 380 tl ucuz olması biraz tedirgin etti beni s60v5 ama nden ucuz bir telefon
bir iki küçük bilgi paylaşırmişıniz güzelse o fiyata kaçmasın yani o bakımdan ...

evet burası süper insanlar ile dolu :evet:

c5 kendi segmenti içerisinde iyi bir telefondur fakat 603 ile kıyaslanamaz fiyati düşük olabilir fiyatına göre alınabilecek telefonlar arasında da olabilir ama bence o kadar düşüklere inme 603 aldığına pişman olmazsın çok çok daha iyi bence.

famemonster16

famemonster16

Üye
Bu da soru mu tabii ki 603 almalısın. (ilk sayfada telefonun tuşlu veya dokunmatik olması farketmez yazdığın için söylüyorum)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
603'ün avantajları daha fazla:

2-3 yıl daha güncellenecek
HD video kaydetme ve oynatma
HD oyun imkânı

E72'nin klavyeden başka avantajı yok. Illa öyle bi telefon istiyorsan E6 var.

15097

15097

Üye
603'ün avantajları daha fazla:

2-3 yıl daha güncellenecek
HD video kaydetme ve oynatma
HD oyun imkânı

E72'nin klavyeden başka avantajı yok. Illa öyle bi telefon istiyorsan E6 var.
Evet doğru.E72 çıkalı çok oldu zaten.HD video da yok :good:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Evet doğru.E72 çıkalı çok oldu zaten.HD video da yok :good:

E6 da tıpkı E72 gibi. HD video ve güncelleme imkânı da var. Ayrıca E72'den çok daha güzel bir tasarıma sahip.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Her turlu 603

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
haklısın crazy 150 lt için sonra pişman olacak şey yapmayayim

fmemonster16
özellik olsun dokunmatik olsun ama şöyle düşünüyorum yani 603 un dokunmatigı 5800 gibi değildir daha üstündür diye farketmez ediyorm umarım yanilmiyorum

diğer arkadaşllar sizlerde teşekkür ederim herkez 603 diyor artık ikisi arasında kaldım bir aydır ama sizin sayenizde 603 içime ısındı sağolun arkadaşlarım konuyu açarken 3 4 gün için de bir iki cevap alırsam karar veririm demiştim ama öyle yüreği güzel insanlar varmışki bu kadar cevap bir gün de geldi sağolun arkadaşllar Allah razı olsun hepimizden..

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
haklısın crazy 150 lt için sonra pişman olacak şey yapmayayim

fmemonster16
özellik olsun dokunmatik olsun ama şöyle düşünüyorum yani 603 un dokunmatigı 5800 gibi değildir daha üstündür diye farketmez ediyorm umarım yanilmiyorum

diğer arkadaşllar sizlerde teşekkür ederim herkez 603 diyor artık ikisi arasında kaldım bir aydır ama sizin sayenizde 603 içime ısındı sağolun arkadaşlarım konuyu açarken 3 4 gün için de bir iki cevap alırsam karar veririm demiştim ama öyle yüreği güzel insanlar varmışki bu kadar cevap bir gün de geldi sağolun arkadaşllar Allah razı olsun hepimizden..

Allah cümlemizden razı olsun.

Ekran hassasiyeti konusunda şüphen olmasın. 5800 gibi değil. çok hassas ve tırnak kalem vs algilamıyor.

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
crazy oruc
sağol kardeşim bende öyle düşündüm o yüzden dokunmatik olması farketmiyor yani biraz dokundum medya mark da
yüce Rabbim oruçlarimizı kabul etsin herkeze Hayırlı Iftarlar...

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Tabi ki 603 :oke:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
crazy oruc
sağol kardeşim bende öyle düşündüm o yüzden dokunmatik olması farketmiyor yani biraz dokundum medya mark da
yüce Rabbim oruçlarimizı kabul etsin herkeze Hayırlı Iftarlar...

amin :)

MrExpert

MrExpert

Üye
603 al hem ayrica hackleme konusunu kafana takma forumda bir sürü hackleme yolunu anlatan arkadaşlar , videolar ve detayli anlatimlar var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...