nokia 603 mü ace5830i ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 mü ace5830i ?
arkadaslar herkese hayırlı bayramlar c5-03ü satıp nokia603 yada ace 5830i almak istiyorum hangisi daha iyidir arkadasımda s5830i var arada kasmalar oluyo menüde fln kullanıcılardan yardım bekliyorum

Yasini bilmiyorum ama sosyal aglarda ve internette forumlarda filan takiliyosan uygulama senin icin onemliyse ace diger yonler 603 daha iyi bide ace flasli ve daha iyi foto ceker 603 de daha iyi video ceker

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
yas 17 arasıra face twitter giriom okadar oyun fln oynamak için alıyorum telefonu ikiside hd oyun calıstırıo galiba

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
I phone deki 603teki nfs shift felan oynanmaz mı galaxy ace'de

oynanır fakat acenin çözünürlüğü ya oyunu desteklemez yada oyunu yüklediğine pişman eder

Acenin donanımı bir android telefon için yetersizdir

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
asplaht 5-6fln var hd onlar kasmadan sorunsuz oynanır mı

aspalth 5 den sonrasini bence calistirmaz ama riplenirse calisir

jrfb8

Üye
asplaht 5-6fln var hd onlar kasmadan sorunsuz oynanır mı
oynarsın çok rahat ace al pişman olmazsın. kendin söylemişsin sosyal ağlar ve oyun için alacağını android bunun için en iyi seçimdir.

Kerim.

Üye
asphalt 6,603te kasiyor yalniz.

- - - Eklendi - - -

oynarsın çok rahat ace al pişman olmazsın. kendin söylemişsin sosyal ağlar ve oyun için alacağını android bunun için en iyi seçimdir.

asphalt6 yi nasil oynatiyor ace?

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
hangisi daha iyi beyler??

Kerim.

Üye
ekran,gps,azda olsa oyun:603
kamera(flas oldugu icin),sosyallik,tasarim,azda olsa oyun,internet:ace

- - - Eklendi - - -

ekran,gps,azda olsa oyun:603
kamera(flas oldugu icin),sosyallik,tasarim,azda olsa oyun,internet:ace

- - - Eklendi - - -

ama mesela mini2 falan var.oyun performansi aceden cok daha oyi

ace=iphone tasarım olarak

serkanfb

Üye
ace5830i se 603 daha iyi bence.

aleranol

Üye
sonunda i olmayan ace iyi olanı. oyunları sana şöyle söyleyeyim. bende htc explorer var. ekran çözünürlüğü aynı. ud oyunu yükledik 1-2 sefer berbatti. nova yükledik ilk başta hoş geliyor hızlı.gibi gözüküyor ama küçücük ekranda hem kontröl zorlaşıyor hem de fazla adamın geldiği sahnelerde telefon donuyor. ben c7de de oynarım daha az kasiyor oyunlar. oyun istersen 10 tane falan ud oyun var belki20 tane. zaten bunlarda yeterli şeyler. diğer oyunlar iyi değil ama.
acenin + su daha basit oynanisli ama iyi gözüken oyunları oynatmasidir. zevkli oyunlar var oynarsın ama hd de sorunlu.
bir başka şey internet. emin olki 603 daha iyi. arkadaşlarımdan var. benim sınırsız hatla test ettik 603 daha hızlı ve ekranı daha büyük olduğu için daha zevkli.
ben sana 603 öneririm. eğer ayrıntılı sorularınız olursa pm atabilirsiniz bana. çünkü 4 arkadaşımdan ace var.

- - - Eklendi - - -

ud yazan yerleri hd ye cevirirseniz sevinirim.

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
vazgeçtm beyler ace plus s7500 alıcam biraz daha para biriktirip

MaxipmaN

Üye
603 asphalt 6 yı kasıyomuş çok şikayet eden var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...