Tavsiye Samsung S6310 Galaxy Young Mu Nokia 603 Mü

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S6310 Galaxy Young Mu Nokia 603 Mü
Arkadaşlar başlıktan belirttiğim gibi Samsung S6310 Galaxy Young mu Nokia 603 mü bu telefonlardan birini almak istyiorum c5-03 den sıkıldım sizce hangisi
nokia 603 de hd oyunlar var 3D ama nokiada bu subway surfs ve temple run gibi oynanan oyunlar yok Samsung S6310 Galaxy Young da assassins creed 3D HD ve subway surfs gibi oyunlar açılırmı ki hangisini alıyım

MaxipmaN

Üye
young daha iyi de ekranı çamur gibidir çözünürlük vasat

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
young daha iyi de ekranı çamur gibidir çözünürlük vasat
katılıyorum ama ekranı cok kücük bence ama dediğim oyunları oynayabiliyorsak alabılırım bılgın varmı onun hakkında

DalvikCache

DalvikCache

Üye
nokia 603 te oynayabileceğin birçok hd oyun var : asphalt 6, dungeon hunter2, pes11, assasing creed, nfs shift, gt racing, tom clancy hawx, tin tin, galaxy on fire, angry birds, fruit ninja ve daha birçoğu eminim young için bu kadar oyun yoktur

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 te oynayabileceğin birçok hd oyun var : asphalt 6, dungeon hunter2, pes11, assasing creed, nfs shift, gt racing, tom clancy hawx, tin tin, galaxy on fire, angry birds, fruit ninja ve daha birçoğu eminim young için bu kadar oyun yoktur
aynen oyle kardes bende onu dıyoryum mınıons rush subway surfs temple run hiçbiri oynanmazkı youngda bence acmaz :D

DalvikCache

DalvikCache

Üye
yada 450 liraya htc sensation al :D

- - - Eklendi - - -

gangstar vegas bile oynarsın

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
yaw baktım 1000tl yazıyor bırı daha al dedı ne ısse :D

Aligzl94

Aligzl94

Üye
nokia yı hiç önermem. Teknik destek sıfır.

Üst Alt