Nokıa 603 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 603 hakkında
Arkadaşların Tavsiyesi İle Nokia 603`ü Hem Bilgisayardan Hem De Teknoloji Marketlerinden İnceledim.Güzel Bir Cihaza Benziyor Telefon Aşağıda Yazdığım İsteklerimi Yapıyorsa Alacağım...

-Wifi Üzerinden İnternete Girip Online Olarak *DONMADAN* Dizi-Film İzleyebilirmiyim ? (Dizimag, Film İzle Gibi Sitelerden)

-Ovi Store`dan İndirdiğim Her Oyunu Rahatlıkla Oynayabilirmiyim?

-Flas İçerikli Tüm Sitelerde Rahatça Dolaşabilirmiyim ?

Bu İstekleri Yerine Getirebiliyorsa Telefonu En Kısa Zamanda Alacağım Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Arkadaşların Tavsiyesi İle Nokia 603`ü Hem Bilgisayardan Hem De Teknoloji Marketlerinden İnceledim.Güzel Bir Cihaza Benziyor Telefon Aşağıda Yazdığım İsteklerimi Yapıyorsa Alacağım...

-Wifi Üzerinden İnternete Girip Online Olarak *DONMADAN* Dizi-Film İzleyebilirmiyim ? (Dizimag, Film İzle Gibi Sitelerden)

-Ovi Store`dan İndirdiğim Her Oyunu Rahatlıkla Oynayabilirmiyim?

-Flas İçerikli Tüm Sitelerde Rahatça Dolaşabilirmiyim ?

Bu İstekleri Yerine Getirebiliyorsa Telefonu En Kısa Zamanda Alacağım Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim.

1. Donup donmama senin Wi-Fi hızına bağlı onda telefon bir şey yapamaz .
2. Her oyunu rahatlıkla oynarsın .
3. Kendi tarayıcısıyla rahatça dolaşırsın tabi hızlı bağlantı lazım yine yoksa geç yüklenir sayfalar .

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bende 701 var arkadaşımın C7'si v.s telefonlarda eğer sağlam bir wi-fi varsa rahatlıkla izleyebiliyorsun dizi.Bende dizimag kullanıyorum fakat diziye başlamadan önce biraz yüklenmesini beklemen gerekli çünkü biraz yavaş yükleniyor.OVI'de indirdiğin her uygulama[1-2 istisna hariç] lag'lı da olsa çalışır.Lag'lı çalışan 1-2 uygulama var zaten onlar da belle'ye uyumlu olmadığından.Flash içerikli tüm siteler demiyelim de çoğunda dolaşabilirsin.

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Bu Dediklerimi yapar yani 603 almassam xperia neo alacaktım ama yapıyormuş wifi çok hızlı olucak yani online olarak tam ekran dizi film izleyebilirim dimi tabi donmadan :D flash içerikli sitelerde dolaşamazmıyım ? Turkcell den 1gb internet alıcam hızlı olur yani

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bu Dediklerimi yapar yani 603 almassam xperia neo alacaktım ama yapıyormuş wifi çok hızlı olucak yani online olarak tam ekran dizi film izleyebilirim dimi tabi donmadan :D flash içerikli sitelerde dolaşamazmıyım ? Turkcell den 1gb internet alıcam hızlı olur yani

Baştan uyarayım Android kadar oyun çıkmıyor ve tarayıcısı hızlı ama Android kadar değil sonra kafanı duvarlara vurma .

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo Alıyım O zmn Ben

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Sence Alınır Mı Kardeş ? İnternet Hızlı Olucak Dediklerimi Yaparsa Alıcam Boşuna 200 TL Fazla Vermemek Lazım

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ben olsam 701'i tercih ederdim.Birbirlerine üstünlükleri ;

Verilen puanlamada da Xperia Neo V => 5.9 Nokia 701 => 6.1 eğer Xperia Neo V tercih edersen tercih etme sebebin sadece oyun olsun.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
603 ile 701 arasında pek fark yok kardeşim . 603 daha uygun .

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Bende 603 var. Çok güzel cihaz. Ben internetten film izliyorum. Yalnız baştan söyleyeyim android kadar oyun ve uygulama çıkmıyor.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
603 almanı öneririm biraz daha paran varsa 701 al kafan rahat etsin :)

SilentOne

SilentOne

Üye
azcıkdaha para koy 701 al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt