qRumPy
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sen de 603 Mü Kullanıyorsun Kardeş?Yazdıklarının hepsini 603 başarıyla yerine getiriyor test edilip onaylanmıştır.
Evet kullanıyorum açıkcası 603'den çok memnunum. 200 daha koyup Neo değil de Neo V alabilirsin istersen de o 200 tl koyarak alabileceğin ek özellikler: kamerada autofocus ve flaş bulunması, HDMI çıkış, ön kamera, 0.2 inch daha büyük ekran. Bu telefonu alırsan kaybedeceklerin: NFC, USB on the Go ile klavye/mouse/taşıyıcı bellek bağlama. Tercih senin iki telefon da benim için fiyat/performans krallarıdır.Sen de 603 Mü Kullanıyorsun Kardeş?
----------Eklendi @ 17:45:18 ---------- Yazıldı @ 17:42:30 ----------
Sizce 200 TL Daha Koyup Xperia Neo Mu Alsam? 603 Den Çok Mu Daha iyi ?
NFC VE USB ON THE GO Nedir Açıklarmısın?Evet kullanıyorum açıkcası 603'den çok memnunum. 200 daha koyup Neo değil de Neo V alabilirsin istersen de o 200 tl koyarak alabileceğin ek özellikler: kamerada autofocus ve flaş bulunması, HDMI çıkış, ön kamera, 0.2 inch daha büyük ekran. Bu telefonu alırsan kaybedeceklerin: NFC, USB on the Go ile klavye/mouse/taşıyıcı bellek bağlama. Tercih senin iki telefon da benim için fiyat/performans krallarıdır.
Önceki yorumda da dediğim gbi usb on the go özelliği telefona bir kabloyla klavye/mouse/bellek bağlamanı sağlar. NFC geleceğin teknolojisi deniyor. NFC ile kimlik kredi kartı gibi bilgilerini telefonda saklayabiliyosun telefonun aynı zamanda kredi kartın oluyor. Ayrıca oyunlarda da multilayer oynamak için kullanılacakmış, onun dışında değişik şeyler de yapılıyor mesela bir kağıt parçasına yazı aktarma gibi çok değişik bir teknoloji. Henüz yaygın değil.NFC VE USB ON THE GO Nedir Açıklarmısın?
----------Eklendi @ 17:55:14 ---------- Yazıldı @ 17:54:30 ----------
Evet Bide Neo V de HDM Çıkışı Var Ne İşe Yarıyor O Dalga ?
----------Eklendi @ 18:26:32 ---------- Yazıldı @ 17:55:14 ----------
???
Bilgilendirdiğin için çok saol o zmn 200 tl fazla verip xperia neo almaya değmez hee bide hangisinin kamerası daha iyi ?Önceki yorumda da dediğim gbi usb on the go özelliği telefona bir kabloyla klavye/mouse/bellek bağlamanı sağlar. NFC geleceğin teknolojisi deniyor. NFC ile kimlik kredi kartı gibi bilgilerini telefonda saklayabiliyosun telefonun aynı zamanda kredi kartın oluyor. Ayrıca oyunlarda da multilayer oynamak için kullanılacakmış, onun dışında değişik şeyler de yapılıyor mesela bir kağıt parçasına yazı aktarma gibi çok değişik bir teknoloji. Henüz yaygın değil.
HDMI çıkışı ise LCD televizyonlara yüksek kalitede görüntü aktarımını sağlar. 603'de de tv çıkışı ile bağlayabiliyorsun ama en iyisi bu konuda HDMI'dır.
Rica ederim. Neo'nunki biraz daha iyi. Ama 603 de gayet güzel resimler çeker.Bilgilendirdiğin için çok saol o zmn 200 tl fazla verip xperia neo almaya değmez hee bide hangisinin kamerası daha iyi ?
Rica ederim. Neo'nunki biraz daha iyi. Ama 603 de gayet güzel resimler çeker.
Sen 603 Den NFS Shift,Pes 2012,Fruit Ninja,Assasins Creed, Vb Hd oyunları oynayabiliyormusun *DONMADAN* ?
Evet Symbian Da Böyle Gerçi Aman Aman Oyun Hastası Değilim Ama Olsa Da Oynarız Yani, Yukarıda Yazdıklarımın Hepsi Varmı Oyunlardan ? Belki De Neo Alırım Ama Şu An 603 Gözümde 1 Adım Önde, The Dark Knight Çok Yardımcı Oldu Sağolsun ...
----------Eklendi @ 20:36:46 ---------- Yazıldı @ 20:35:39 ----------
Hee Kesinlikle Donma Yapmaz Dimi ? Bide Bişey Sorucam Neonun Grafik Kartı 603 Den Daha Mı İyi ?
dark night birsey sorsam sana
603 te otg ile hard disk falanda baglayabiliyoruz, film falan acılıyor degil mi sorun yoktur heralde o konuda
harddiskin buyuklugu 3.5 luk olması vs sorun cıkarırmı bir de onu sorsam
Flash İçerikli Tüm Sitelere Girebiliyormusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?