İçin rahat olsun o sorunların hiçbiri yok 603'te 2 aydır kullanıyorum telefonu. Nokia on numara telefon yapmış görenler baya beğeniyolar Nokia bu sefer yapmış diyolar. Zaten bu markanın da artık hata yapacak şansı yok malum yüksek satış rakamlarına ulaşsa da 5800 ile aldığı kötü ün Nokia'nın aklını başına getirdi ve bu yüzden de artık sağlam adımlar atıyor dokunmatik telefon konusunda. Donanım/yazılım olarak çok güzel işler çıkartmaya başladı. İçin rahat olabilir bu konuda 4-5 sene götürür ben de 3-4 sene götürür diye aldım zaten zırt pırt telefon değiştirmekten nefret ederimSoru: Nokia 603 4-5 sene götürebilir mi? Telefonun herhangi bir karakteristik sorunu, mevcut mu?
Mesela Nokia 500 web tarayısında gecikmeler var, telefonun arabiriminde de biraz geç cevap veriyor.
C6-01 ile ilgili kulaklık problemi yaşayanlar mevcut.
C5-03 ile ilgili genel yavaşlık problemi mevcut diyorlar.
Samsung Galaxy Y'ye ekran çözünürlüğü çok düşük olduğu için sınırlı sayıda uygulama kurulabilir deniyor.
Huawei U8800 Ideos X5'te özel romlar kullanılmazsa telefonun bir iki sorunu kalıyormuş. Kullanılırsa da başka bir pürüz ortaya çıkıyormuş.
Samsung'un qwerty modelinde trackpad çok hassas olduğu için telefon kendi kendine işlem yapıyormuş(yukarıdakilerden ayrı)
Samsung Galaxy Gio ve Ace düşük ram miktaları yüzünden uygulamaları hafıza kartına taşımak gerekiyormuş.
Nokia E5'lerde donma sorunu yaşayanlar var(ciddi sayıda değil)
Nokia 603 ile ilgi çok bilgi mevcut değil, telefon kağıt üzerinde Samsung Star gibi iyi duruyor. Ancak yeni bir telefon faciası olmasını istemiyorum. Bu modelle ilgili herhangi bir sorun yaşayanınız var mı?
Biraz uzun oldu yazınca kaptırmışım kusura bakmayın...
Kamerasında otofocus(otomatik odaklama) özelliği bulunmamakta.Kamareda otofocus varmı?
kesinlikle tavsiye ederim bu teli filmler kusursuz izleniyo ekranda çok netAkıllı telefonlara geçiş hazırlığı yaptığım bu günlerde öncelikle fazla bütçe gerektirmeyen, web sayfaları ve yollarda okumayı düşündüğüm PDF kitaplar için ekran çözünürlüğü yeterince yüksek modelleri araştırdım ve yollar hep Nokia'ya çıktı.
Baştan C5-03 mü, C6-01'e değer mi diye düşünürken şimdi Nokia 500 ve Nokia 603 ağırlık kazandı, 603ün üstünlüğüne rağmen fiyatların kimi yerlerde çok yaklaştığını görüyorum. Bir de Vodafone'dan 24 ay taksit yoluna gidersem 701 var düşündüğüm, başka türlü o kadar para vermeyeyim diyorum.
Acaba 603ün 500e göre hız farkı kullanımda çok farkediliyor mu? OpenGL desteğinin oyunlar haricinde bir faydası var mı? Bilgisayarımdan film kopyalasam bu telefonlara film ebatlarının telefon ekranından büyük olması oynatmasını engellemez değil mi?
Bir de bütün bu modellerde ekranın dikey moddan yatay moda geçmesi sorunsuz gerçekleşiyor değil mi? Iphone'lar gibi döndürmek yetiyor mu, yoksa menüden seçmek mi gerekiyor?
Arkadaşlar NOKİA 603te mesaj yazarken tuş takımı seceneği var mıı?
Var var arkadaşım. teli yan çevirince klavye çıkıyor ama teli normal dik tutunca tuş takımı çıkıyor
bugün 603 aldım.yorumlara bakayım dedim.ama beni çok şaşırtan birşey oldu.sitede tartışmalar hep güzeldi.ama bu konu içindeki tartışmalar hiç güzel olmamış.Lan diye konuşan,ötme diyen falan.gerçekten çok şaşırdım
ben 603 ü ilk çıktığında aldım hala kullanıyorum cihaz işlemci ve ram olarak çok iddaa lı ayrıca eğer aklına app ve oyun bulamam gibi bir şey takılırsa symbian zaten sis uzantılı HD oyunları sitedeki forum bölümünden bulabilirsin Nokia mağaza belki bazı arkadaşlara başarısız geliyor ama onlara mağazadaki yeni ve en çok satın alınanlar bölümündeki oyunlar ve app ler den 1 doz tavsiye ederim. bu fiyat aralığında alabileceğin en iyi telefon ben 629tl. ye almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?