Ben kullanıyorum çok güzel bir telefon.her şey var ama önce bir telefondan ne istediğini bilmem lazım.ancak elbetteki kategorilere ayırarak bunları anlatabilirim.bu cihazın 2 rakibi var 1.si galaxy ace -2.si ideos x5 ekran:ekran gerçekten başarılı.clear black ekran da ayrıca bir güzellik.hız: belle gerçekten çok hızlı ve stabil. Akıcılık süper.daha önce ace kullanmıştim.gereksiz bir telefon.uygulama:yeteri kadar uygulamayı mağazada bulabilirsin.asphalt 5 gibi pekçok hd oyun bulunuyor.oyun konusunda android gibi olmasada zorluk çekmezsin oyun bulmakta.elbetteki android market gibi değil onu belirteyim.bende yaklaşık 10 oyun,15 kadar app var.hiçbir kasma yok.2gb hafıza var.nfcyi en çok banka işlemlerinde kullanıyorum.internet çok hızlı.sana tavsiye yakınında bir electro world varsa gidip orada telefonu bir deneyebilirsin.izin veriyorlar.ayrıca symbian diye bir kuşkun olmasın.android ayarına gelmiş sistem.fıstık.zaten oviden başka harita navigasyon yazılımı tanımam.kamerasında flaş olmaması ve af olmaması kötü fakat gündüz çekimleri seni memnun edecektir.flash lite 4.0 desteğide var internet için.genel olarak çok yeni ve piyasanın en iyi fiyat/performans telefonu bence.şiddetle tavsiye ederim.daha önce android kullandım.not:asla fanboy değilim ve asla olmayacağım