Nokia 603 Güçlü Bir Telefonmu???

Sponsorlu Bağlantılar

• EVET, Gayet güzel ve şık... :)

Kullanılan: 53 67.9%
  • FENA DEĞİL, Kullanışlı :|

Kullanılan: 15 19.2%
  • HAYIR, Kullanışsız ve kötü :(

Kullanılan: 10 12.8%

• Kullanılan toplam oy
    78
ParduSS

ParduSS

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Nokia 603 nasıl bir telefon almayı düşünüyorum... Olumlu ve Olumsuz yönleri nelerdir?... YORUMLARINIZI BEKLİYORUM!!!

ParduSS

ParduSS

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Nokia 603 nasıl bir telefon almayı düşünüyorum... Olumlu ve Olumsuz yönleri nelerdir?... YORUMLARINIZI BEKLİYORUM!!!

ARKADAŞLAR HTC Wildfire S daha mi iyi? daha mı kötü?... YORUMLARINIZI BEKLİYORUM!!!

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Wildfire S daha iyi.Sense arayüzü var ve HTC kalitesi mevcut.Ama illa bende Nokiacıyım diyorsan alabilirsin.

aleranol

aleranol

Üye
sadece hafızası bide kamerası kötü yoksa gerçekten çok güçlü bence almalısın

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ben kullanıyorum çok güzel bir telefon.her şey var ama önce bir telefondan ne istediğini bilmem lazım.ancak elbetteki kategorilere ayırarak bunları anlatabilirim.bu cihazın 2 rakibi var 1.si galaxy ace -2.si ideos x5 ekran:ekran gerçekten başarılı.clear black ekran da ayrıca bir güzellik.hız: belle gerçekten çok hızlı ve stabil. Akıcılık süper.daha önce ace kullanmıştim.gereksiz bir telefon.uygulama:yeteri kadar uygulamayı mağazada bulabilirsin.asphalt 5 gibi pekçok hd oyun bulunuyor.oyun konusunda android gibi olmasada zorluk çekmezsin oyun bulmakta.elbetteki android market gibi değil onu belirteyim.bende yaklaşık 10 oyun,15 kadar app var.hiçbir kasma yok.2gb hafıza var.nfcyi en çok banka işlemlerinde kullanıyorum.internet çok hızlı.sana tavsiye yakınında bir electro world varsa gidip orada telefonu bir deneyebilirsin.izin veriyorlar.ayrıca symbian diye bir kuşkun olmasın.android ayarına gelmiş sistem.fıstık.zaten oviden başka harita navigasyon yazılımı tanımam.kamerasında flaş olmaması ve af olmaması kötü fakat gündüz çekimleri seni memnun edecektir.flash lite 4.0 desteğide var internet için.genel olarak çok yeni ve piyasanın en iyi fiyat/performans telefonu bence.şiddetle tavsiye ederim.daha önce android kullandım.not:asla fanboy değilim ve asla olmayacağım

• Beğen
Tepkiler: Nokiafanboy
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Nokiadan telefon alınırmi falan diyenlere takma.onlar ios ve android fanları.belleden habersiz bilgisiz kişiler.hiç sorunsuz alabilirsin

MertcaN9

MertcaN9

Üye
daha kaç konu açacaksın diye merak ediyorumm

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Video çekim hd ve süper.512 mb ram var.1ghz işlemci var ve iyi.e fiyatta uygun.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Video çekim hd ve süper.512 mb ram var.1ghz işlemci var ve iyi.e fiyatta uygun. Tavsiye ederim

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Ben kullanıyorum çok güzel bir telefon.her şey var ama önce bir telefondan ne istediğini bilmem lazım.ancak elbetteki kategorilere ayırarak bunları anlatabilirim.bu cihazın 2 rakibi var 1.si galaxy ace -2.si ideos x5 ekran:ekran gerçekten başarılı.clear black ekran da ayrıca bir güzellik.hız: belle gerçekten çok hızlı ve stabil. Akıcılık süper.daha önce ace kullanmıştim.gereksiz bir telefon.uygulama:yeteri kadar uygulamayı mağazada bulabilirsin.asphalt 5 gibi pekçok hd oyun bulunuyor.oyun konusunda android gibi olmasada zorluk çekmezsin oyun bulmakta.elbetteki android market gibi değil onu belirteyim.bende yaklaşık 10 oyun,15 kadar app var.hiçbir kasma yok.2gb hafıza var.nfcyi en çok banka işlemlerinde kullanıyorum.internet çok hızlı.sana tavsiye yakınında bir electro world varsa gidip orada telefonu bir deneyebilirsin.izin veriyorlar.ayrıca symbian diye bir kuşkun olmasın.android ayarına gelmiş sistem.fıstık.zaten oviden başka harita navigasyon yazılımı tanımam.kamerasında flaş olmaması ve af olmaması kötü fakat gündüz çekimleri seni memnun edecektir.flash lite 4.0 desteğide var internet için.genel olarak çok yeni ve piyasanın en iyi fiyat/performans telefonu bence.şiddetle tavsiye ederim.daha önce android kullandım.not:asla fanboy değilim ve asla olmayacağım

Piyasanin en iyi fiyat performans telefonu ideos x5dir.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Evet doğru olabilir fakat ben bence dedim.ideos x5 çok güzel telefon bu arada ama 603 daha güzel özellik bakımından elbetteki fiyat buna doğru orantılı

anılbaran

anılbaran

Üye
for nokia 701 e bak güçlü telefon görmek istiyosan :oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
Nokia'nın en akıllı telefonlarından biri.Düşünme al hemen :oke:

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş yerinde olsam wildfire s alırdım inan bana daha memnun kalırsın

anılbaran

anılbaran

Üye
nokia 701 güçlü :spr

xinanux

Üye
bence 603...

xinanux

Üye
:hmmm :oke:

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş hatta sana galaxy ace önerebilirim

----------Eklendi @ 21:15:36 ---------- Yazıldı @ 21:13:28 ----------

kardeş git o fiyata ikinci el galaxy s yada optimus black al güle güle kullan

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
701 daha güzel fakat fiyat farkıda malum

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş o fiyata git bi tane 2.el galaxy s yada optimus black al
tamam 603 symbian için güçlü bi cihaz ama 1 ghz işlemcisi olan telefonda flash lite sürüm var