Uruloki
Üye
Aynen katılıyorum ya akıllarını fikirlerini oyun almış arkadaş bu kadar da düşülmez ki bişeye.sen onu diyorsun bir arkadaş vardı sgs plus ı vardı aynı anda işlemler devam ediyor diye sallıyordu aha son sürüm gingerbread yüklü benim arkadaşta nedense web de site açıyorum bıraktığm yerde kalıyor pusula açıyorum tekrar açıyorum 0 dan başlıyor asphalt 6 açıyorum menüye dönüyorum widgetler siliniyor ben bunları N8 de yapıyorum tık ypk güzel kardeşim "sen oyun oynamayı bırak aynı anda iki işlemi gerçekleştir gerçek manada"
ForeverAlone";4235901][COLOR="Black' Alıntı:Madem açtınız bencmark testi felan söyleyin bana.Nokia 603'te 0 takılmayla:
Modern Combat 3
N.O.V.A 2
Shadow Gun
Infınity Blade 2
Oynayabiliyormusunuz?
Videolu kanıt atabilirmisiniz eğer öyle ise?[/COLOR]
serdar o değilde senn verdiğin linke baktım oha oldum olm ipad 2 yi geçmiş çoğunda 701 o ne ya hakkaten bcm2763 dehşet bir gpu
Herkes neyin ne olduğunu biliyor 1 gb'lık Tintin'i çalıştırabiliyor yakında onlar da gelir merak etme bu işten anlayan adamların benchmark testlerine güven fazla oyuna da kaptırma derim çoluk çocuklar fazlaca oyunu önemser
----------Eklendi @ 00:45:50 ---------- Yazıldı @ 00:44:57 ----------
Aynen katılıyorum ya akıllarını fikirlerini oyun almış arkadaş bu kadar da düşülmez ki bişeye.
ForeverAlone";4236732][COLOR="Black' Alıntı:
gpu neye yarar ben mi ogreteyim?O oyunlar fazlaca grafik gucu istiyor.Bir telefon internete girmeye oyun oynamaya ve muzik dinlemeye yarar diger isleri 6630lada yaparsin.Sorunda surada basliyor.GPU yeterli olsa bile bunu kanitlayacak oyun yok.[/COLOR]
daha kaç konu açacaksın diye merak ediyorumm
Bilkiyorum gEÇEN gün 701 almaya gittim Fakat Taksti Çoktu VODAFONE de ...701 daha güzel fakat fiyat farkıda malum
T30 ne ya dandik dandik telefonlar çıkartıyor şu Turkcell de, 603'ün tırnağı olamaz 256 mb ram 600 mhz işlemci varmış zaten hakkını veremez ki Androidin. Her konuda 603'ün gerisinde.Bilmiyorum...??? xD
----------Eklendi @ 14:06:07 ---------- Yazıldı @ 14:03:42 ----------
Bilkiyorum gEÇEN gün 701 almaya gittim Fakat Taksti Çoktu VODAFONE de ...
----------Eklendi @ 14:19:11 ---------- Yazıldı @ 14:06:07 ----------
Arkadaşlar Turkcell T30 cıkıcakmış özellikleri ii omu ii 603 mü
T30 ne ya dandik dandik telefonlar çıkartıyor şu Turkcell de, 603'ün tırnağı olamaz 256 mb ram 600 mhz işlemci varmış zaten hakkını veremez ki Androidin. Her konuda 603'ün gerisinde.
Benim gördüğüm sitelerde hep 600 mhzden bahsediyordu.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu adreste çift çekirdekten bahsediyo...
Siyah iyidir çok şık duruyor ben de siyah kullanıyorum zaten.Arkadaşlar Siyah renkmi alayım yoksa Beyazmı??? XD XD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?