Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Beklemedeyim hala :D

- - - Eklendi - - -

Teoman Abi Bişe Sorcam:
Telefondan WİFİ bağlanamıyorum Sebebi nedir . yazıyorum Bağlanılıyor Diyo sonra Bağlanılamadı Wifi ağı bulunamadı diyo bi yardım et

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Beklemedeyim hala :D

- - - Eklendi - - -

Teoman Abi Bişe Sorcam:
Telefondan WİFİ bağlanamıyorum Sebebi nedir . yazıyorum Bağlanılıyor Diyo sonra Bağlanılamadı Wifi ağı bulunamadı diyo bi yardım et

CFW mi OFW mi kullaniyorsun?

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
senin cfw de de oldu ofw dede oldu evols de yükledim onda da oldu

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
senin cfw de de oldu ofw dede oldu evols de yükledim onda da oldu

Denedigin tum cfw-ofwler ile Baglanmaya calistigin tek bir noktada mi bu problemi yasiyorsun yada farkli noktalarda mi?

Eger tek bir noktada bu problemi tum cfw-ofw ler ile yasiyorsan baglanmaya calistigin noktadaki wifi ayarlari/donanimi ile ilgili problem olabilir.

Eger ayni telefon-CFW-OFW ile baskalari baglanabiliyorsa ona gore dusunelim.

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Geçen Gün Kılıçoğlu na gittim Telefonla Wifi ye bağlandım. dün de kablosuz modem aldım bağlanmaya çalışıyorum bağlanmıyo.fakat 300 tl lik android tabletim var o wifi ye bağlanabiliyo. ararken bişe buldum telefonun mac adresini bi yere yazmam gerekiyo muş

- - - Eklendi - - -

amcamın c6 01 i var oda bağlanmadı babamın 700 ü var oda bağlanmadı modem de mi sorun var acaba ama galaxy ace ve tabletim bağlanabiliyor

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Geçen Gün Kılıçoğlu na gittim Telefonla Wifi ye bağlandım. dün de kablosuz modem aldım bağlanmaya çalışıyorum bağlanmıyo.fakat 300 tl lik android tabletim var o wifi ye bağlanabiliyo. ararken bişe buldum telefonun mac adresini bi yere yazmam gerekiyo muş

- - - Eklendi - - -

amcamın c6 01 i var oda bağlanmadı babamın 700 ü var oda bağlanmadı modem de mi sorun var acaba ama galaxy ace ve tabletim bağlanabiliyor

Modemin wifi parametrelerini (ornegin, WPA-ps2, WEP, vb.) kontrol et ve degistirerek dene. Tabletve ace'in baglanti ayarlarini kontrol et, orneklemeye calis. Bazi Wifi noktalarina bende baglanamiyorum. Duruma gore modemin musteri hizmetlerini ara ve yardim talep et derim.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
olsun abi bekleriz biz ayrıntı olması iyidir en güzel cfw çıkar ortaya :)

:)

*Mif degistirme (iki mif paketi ekledim)
*Menu duzeni degistirme (4*5 - 3*4)
*Menu klasor duzeni degistirme (2 adet on tanimli klasor duzeni entegre)
*Effect degistirme (bir adet effectle sinirli tuttum)
*CpuMod degistirme (Deneme asamasindaoldugu icin 1 mod ekledim)
*Belle Ghost ( backup ve yedek)

Colorizit
Videopro
Silent Film Director
ve dahasi

Su an icin denemeye basladim, bakalim neler olacak ;)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
ustam sen neler yapmışsın böyle bide orta düzeyde bi cfw olacak deyip mütevazilik yapıyodun :D coşturmuşsun resmen bide bi çok program da eklemişsin.ben biliyodum beklememize değecek gerçekten :) emeklerine sağlık..

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ustam sen neler yapmışsın böyle bide orta düzeyde bi cfw olacak deyip mütevazilik yapıyodun :D coşturmuşsun resmen bide bi çok program da eklemişsin.ben biliyodum beklememize değecek gerçekten :) emeklerine sağlık..

Est. kardesim, benim birsey yaptigim yok. Nokia yapmis yapacagini bende birseyleri kendime ve sizin taleplerinize gore yorumlamaya calisiyorum. :)

Pringles

Pringles

Üye
Abi zip manager ve sözlük kaldırmaz san süper olur

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Abi zip manager ve sözlük kaldırmaz san süper olur

Merak etme kaldirmadim :oke:

Aslinda daha kapsamli (ebati da buyuk) kendi kullandigim bir sozlugu entegre etmek istiyorum fakat ucretli bir program oldugu icin kararsizim.

Zip manager'a altenatif var ayrica (cfw de xplorer ve winrar da var ;))

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Abi Kaliteli Sözlük Olsun Yeter Boyut Önemli Değil Ki 350 mb Boş Duracağına Yap Gitsin :D

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Pringles

Pringles

Üye
Teom@n' Alıntı:
Zip manager'a altenatif var ayrica (cfw de xplorer ve winrar da var ;))

Harikasın abi :)

Ayrıca 4x5 menü düzgün çalışıyorsa başka bişi istemem, çünkü forumda bir kaç konu var düzgün çalışmıyor

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Harikasın abi :)

Ayrıca 4x5 menü düzgün çalışıyorsa başka bişi istemem, çünkü forumda bir kaç konu var düzgün çalışmıyor

Genel olarak kontrol etmedim yani, bir cok program kurup iconlar ne durumda bakmadim, bakacagim. Fakat 4*4luk bir menurenderer.dll yok henuz ;)

Belle ikonlariyla (cfw icindeki orjinal ikonlar) ile problemsiz gozlemledigim kadariyla. ;)

aykut4466

Üye
ya telefona yükleyemedim bi yardımcı olurmusunuz...

- - - Eklendi - - -

rar mesajı olarak gözüküyo

Üst Alt