ky_nukro
Üye
v3.0 gelmiş flashladım eline sağlık gerçekten güzel olmuş rom patcherın olması başka bir güzellik tabi
v3ü yükledim ve takip ediyorum seni v3 te anna tarzı menüler olmuş v2deki gibi menüye dönme şansımız var mıdır?
kardeş yarına duvar kağıtlarının linkini atarmsn çok lazımda
eyw kardeş
v3ü yükledim ve takip ediyorum seni v3 te anna tarzı menüler olmuş v2deki gibi menüye dönme şansımız var mıdır?
evet kardei flashladım gayet güzel olmuş ama şu dosya dosya yapmasaydın daha iyi olurdu
Güzel bir çalışma olduğu belli konuyu üste alıyorum eline sağlık abi
CFW NOKIA BELLE FP2 - SPARE EDITION
cfw'den biraz alıntı yapmışsın sanırım
bunun nedeni o cfw de kullanlan restart shutdown panorama gibi uygulamalar avkon modu sendejiyle aynı.
ellerine sağlık güzel paylasşım
ben "CFW NOKIA BELLE FP2 - SPARE EDITION 4" düzenleyip kullanıyorum şuan
Şunları değiştirdim.
1-Dil ingilizce, türkçe
2-Gereksiz birçok uygulamayı çıkarttım
3-C 504 mb
4-Avkon beyaz
5-efect kapalı
6-dosya yöneticisi genişletildi
7-Ekolayzır düzenleme modu
8-Kineting Scrooling
9-bi kaç perdormans düzenlemesi
10- camera pureview yüzü
11-vs vs..........
12-güç düğmesine restart vb. gibi bir mod yapmayı düşünüyorum..
usta bu cfw nin içine nasıl hack olayını ekliyosunda unsigned uygulamalar yükleniyor. ben orjinal yazılımı yükledimde ne yapmam lazım hacklemek için. fp1 de hacklemiştim kısa yoldan. şimdi açılmış fp2 hack ile ilgili ama o da baya uzun. kısa yolu var mı acaba? hacki nasıl gömerim ofw nin içine? seni de sorularla yoruyoruz ama cevaplarsa çok sevinirim
ustad cfw cok guzel ,hızlı hacklı olması ayrıca bı guzel c de boş olan 516 mg O dahada bi güzel3 gundur kullanıyorum hıc sorun yok ama bugun harıtaları yuklemek ıstedım 180 mb bır dosya ındırdı ''C'' hafızası aynı orjınaldekı gıbı 336 mb duştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?