Silinen Üye 14714
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
opera mobilden indirme yaparken c hafizasi NC31 diye gozukmeseydi
NC31 vb gozukmesinin sebebi Nokiacooker imis.v3.2 de duzeltmisler. Test edip gorecegim.Asagiya koydugum alintida acikca gorebilirsin.
NokiaCooker v3.2 ile sorun kalmadi. H.E.v3.0 te bircok ekleme ve degisiklikle beraber bu sorununda ortadan kalkmis oldugunu gorecegiz arkadaslar.
ne zaman gelecek v3.0v1.0 da fp2 ile uyumlu dimi. ben v2 kullanıyorum v1 ile farkları var mı acaba
çok güzel olmuş
ne zaman gelecek v3.0
sabırsızlıkla bekliyoz usta
V2.0 kullanmaya devam et, Her ust surum de CFW yi daha iyiye goturmeye calisiyorum. Ayrica FP2 uyumlu mu diye sormussun, uyumlu degil direk olarak FP2
- - - Eklendi - - -
Begenmene sevindim.
- - - Eklendi - - -
V3.0 da isi biraz daha ince ele almaya calisiyorum. En kisa zamanda kullaniminiza sunmaya calisacagim. Belki bugun, belki yarin, belki yarindan da yakin
sabırsızlıkla bekliyoz usta
reis yaptıgın cfw gerçekten iyi ama adobe reader pdf okuyucu bulamadım. Nerede bulabilirim
usta gözünü seveyim V3.0 Da 4x5 menü yap cfw yi süper oluyor tema efectinide fp1 uyumlu bir efect seçersen sevinirim maximod 4.0 daki efectler fp1 e uyumlu forumda var
FP2 ile uyumlu effect kullaniyorum su an v3.0 da. fakat menu duzeni ile oynamayacagim. Kurulan bir cok programin ikonlari duzgun goruntulenmiyor.
ben bi tane bulmuştum 4x5 menü sorunsuzdu forumda var ama nerede olduğunu hatırlamıyorum
Sorunsuz Diye Birşey Olamaz, Widgetlerin Simgeleri Ayarlanamamakta..
ben bi tane bulmuştum 4x5 menü sorunsuzdu forumda var ama nerede olduğunu hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?