Silinen Üye 14714
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
pardon ya yanlış okumuşum açılıyo mu diye okumusum aciliyo önceki hazanlarda açılmıyodu bir de avkon mod uygulayınca klavye çalışmıyo diye ookumuşum acaba çalışmaz ise ne yapmam lazim
anladım kardeşim peki senden istediklerimizi paylaşabilme imkanın var mı
Avkon'a gore degisir. Sorunsuz bir avkon bulmalisin. Kullandigim dil temizleme aracindan kaynaklanan bir sorundu.(klavyenin calismamasi)
anladım kardeşim peki senden istediklerimizi paylaşabilme imkanın var mı
anlatım için sağol çok teşekkür ederim diğerlerini de bulduğunda eklersen sevinirimRofs2/Rofs3 Private klasoru icine atacaksin (Rofs2 ye atarsan degistirilsin mi diye sorar "evet" dersin)
Sadece Xplorer icin duzenlendi. Baska bir uygulama eklemek istersen soyle yapacaksin;
bir hex editor ile \private\200159c0\install\root_2001f482\xuikon\XX\root.o00XX dosyasini acacaksin (xx olan yer dil kodu, Turkce olan "root.o0014")
"0x2002AE6C" stringi bul ve kullanmak istedigin uygulamanin UID'sini gir ve kaydet.
Dosyayi mesaja ekledim, ingilizce vr Turkce dilleri mevcut. Kolay gelsin
burdaki anlatılan flashla olmuyor yardımcı olabilirmisiniz acaba...
Flashliyamadim deli oldum yaa yüklerken kesiliyor
pardon ya yanlış okumuşum açılıyo mu diye okumusum aciliyo önceki hazanlarda açılmıyodu bir de avkon mod uygulayınca klavye çalışmıyo diye ookumuşum acaba çalışmaz ise ne yapmam lazim
Haci Eyvda Effect Demedim Zoom Yapmak İçin Dosyaları Diyorum Varmi Onlar Elinde Flash İle Atip Yüklüycem Cihaza?
Effect dosyasindan bahsediyorsan evet var. Ve mesaja ekledim
- - - Eklendi - - -
Haci Eyvda Effect Demedim Zoom Yapmak İçin Dosyaları Diyorum Varmi Onlar Elinde Flash İle Atip Yüklüycem Cihaza?
Tum adimlari kontrol ederek uygularsan sorun yasamayacagini dusunuyorum. Daha onceden phoenix ile flash deneyimin varsa problemini cozecegine eminim.
- - - Eklendi - - -
Xplorer modu tamam, diger istedigin modlar;
-Klavye modu
-???
Eyv Kolay Gele
Maalesef yok.
notlar ve bildirimlr widgetleri vardi kardesimbiraz cok oluyorum kusura bakma iste merak ve hevesten
Degisik tiplerde bildirimler widget icin http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/belle-refresh-fp1-fp2-icin-widgetler-82_adet-toggle-pil-ve-saat-cesitleri-eklendi-02-12-2012-a-691930.html
Note'lar icin linkteki paketi indirirsen yenilenmis tum widgetlar ve note widget'i bulabilirsin. http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/kang-shao-toggles-by-me-803879.html
çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim
- - - Eklendi - - -
bir de klavye vardı ya o cok onemli kardesim
Bu modlari kullandigin temaya gore flashsiz da kullanabilirsin. c:\sys\bin\ icine at ve 603'unu yeniden baslat tamamdir
denedim ustaa güzel olmuşş mesaj sohbet kısmı açık mavii şarj göstergesi açık mavi :d ee daha ne desem gereksiz uygulmalar yok... Klasörler ve simgelere yeniden isim verebiliyorummm :d dediğim gibi devamını bekliorummm :d ama işte askere gidicemmm gitmeseydim lumia 920 alcaktımm :d
Tum adimlari kontrol ederek uygularsan sorun yasamayacagini dusunuyorum. Daha onceden phoenix ile flash deneyimin varsa problemini cozecegine eminim.
- - - Eklendi - - -
Xplorer modu tamam, diger istedigin modlar;
-Klavye modu
-???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?