Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

nokia zaten bizi bitirdi dediğin gibi yanlış politikalarla.oturup symbianı adam etselerdi bırakmasalardı abi androidin aç gözlülüğü derken neyi kastettin.finansal açıdan mı bu arada s4 almak cok fena bişey olur

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Donanimsal olarak izlenen bir ac gozluluk politikasi var. En guclusu bende olmali diyen tuketiciler sayesinde habire islemciler chipsetler degisiyor vs. Bak bize hint fakiri donanimli cihazlarimizla neler yapabiliyoruz. Symbian'i mundar etti Nokia, kendini de Microsofta kole yapti. Hayal gucunu ve yapabileceklerini sinirlayan ve denetleyen Microsoftla calissin dursun bakalim.

Sade S4 degil Galaxy S4 developer edition olmali. Cunku Galaxy S4 developer edition guncellemeleri direkt googledan alacak, Samsung'un guncellemelerini beklemeye son.

Sade S4 degil Galaxy S4 developer edition olmali. Cunku Galaxy S4 developer edition guncellemeleri direkt googledan alacak, Samsung'un guncellemelerini beklemeye son.
[/QUOTE] oo abi sen bayağı bi haberdarsın dediğin gibi symbiana destek verse ne güzel olurdu.gitti güzelim stabil işletim sistemi.abi bu arada qt tabanlı proje olacak mı abi uygulama çıkacak mı

eline saglık cfw güzel,olmuş ama bir kaç hata var onları nasıl düzeltebilirim ilk hata arama ve arama sonlandırma tuşları olan kırmızı ve yeşil tuşlar yanmıyo 2. İse rompather açılmıyo ne yapmalıyım?

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Bahsettigin ilk problem bir hata degil Menu Light mod'dur Kaldirmak icin Rofs3/data/c/private/10282BC4 klasoru kaldirman gerek.

Rom Patcherda birsorun olmamasi gerek. Ben bir sorun yasamadim.

tamam ışıklar pek sorun değil ama rompatcher icin birseyler yapilamaz mi üzerine basıyorum ekran donuyor sonra çalışmıyor

Şu Extra Zoom Dosyalarını Paylaşirmisin Varmidir Elinde?

teşekkür ederim teoman arkadaşlar aranızda bu problemle ilgili çözüm bulabilecek var mı

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar

abi qt tabanlı uygulamamız ne oldu çıkacak mı

fp3 gelse de bu çektiğimiz dert bitse

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
fp3 gelse de bu çektiğimiz dert bitse

Bitmezzz

Biri biter baska bir dert cikar. Adamlar tum enerjilerini WP8'e yonlendirdi. En azindan biraz uzerine dusup destek vermeleri gereken ve stoklarindaki Symbian cihazlar icin son halini verseler keske.

Benim gonlumden 808'i donanim olarak guncellemeleri geciyor. Hani son cihaz dediler ya 808 icin;

- 1gb ram
- Snapdragon islemci
-vs.

ile guncelleseler, bir de Symbian Final yapsalar yakisan sekilde gider boyle bir cihazi alirim. Zaten hakkini verecek sekilde bir symbian surumu ve donanimla gelsin, varsin nokia destek vermesin. Ben ugrasmaya raziyim.

Moruk

Üye
Hakan ustanın evols tede aynısı oldu oraya da yazdım hem hazan hem evols'te nokia haritalar GPS bağlantısı kuramıyor, orjinalde açık havada 3-5 saniyede bağlanıyordu, şimdi yedeklemeleri yapıyorum orjinali yükleyip deneyeceğim sonucu buraya yazarım, forumu bu ara takip edemedim aynı sorunu yaşayan oldumu bilmiyorum..

- - - Eklendi - - -

android çöplüğü güel ifade bi dünya program var androidde ama hangisi symbian kadar stabil çalışıyo çoğu dandik programlar, bir tek scanner programını beğenmiştim androidde, nokia için aradım bulamadım

Teoman bana bu cfw de yaptığn 3 mod lazım hazan in önceki sürümlerine uygulayacam sana zahmet onları paylaşır mısın
iiki şu ev ekranındaki bul simgesne xplore yi eklemissin cok guzel olmus onu, sonra onceki surumlerde xplorede klasor acmak isteyince klavye acilmiyordu klavyeyi bir de bildirimler widgeti

- - - Eklendi - - -

bir de notlar widgeti sana zahmet

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
- - - Eklendi - - -

Klavye su an acilmiyor mu?

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

GPS Ilk baglanti biraz zaman aliyor, sonrasinda rahatca baglaniyor.

- - - Eklendi - - -

Enteresan klavyenin acilmasi lazim, bizzat denedigimde bir problem yasamamistim. Su an baska bir cfw yuklu oldugu icin kullanan diger arkadaslara sormak lazim.

- - - Eklendi - - -

Enteresan klavyenin acilmasi lazim, bizzat denedigimde bir problem yasamamistim. Su an baska bir cfw yuklu oldugu icin kullanan diger arkadaslara sormak lazim.

pardon ya yanlış okumuşum açılıyo mu diye okumusum aciliyo önceki hazanlarda açılmıyodu bir de avkon mod uygulayınca klavye çalışmıyo diye ookumuşum acaba çalışmaz ise ne yapmam lazim