Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

tamam yeniden deneyince yüklemeye başladı tesekkurler
bi de ricam olacak sizden sisteme söyle sygıc veya ndreve gibi saglam bi navigasyon atabılırmısınız acaba simdiden tesekkur

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
tamam yeniden deneyince yüklemeye başladı tesekkurler
bi de ricam olacak sizden sisteme söyle sygıc veya ndreve gibi saglam bi navigasyon atabılırmısınız acaba simdiden tesekkur

Rica ederim.

Bazi yazilimlarda kisisel tercihler fazla ayrilik gosterebiliyor, o nedenle begendiginiz bir yazilimi cfw ye kendiniz gomebilirsiniz. Bu asamada yardim talebiniz olursa elimden geleni yapmaya calisirim

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Pringles

Üye
Phoenix ile C yi nasıl formatlıyorsun abi ?

canka591

Üye
5800 için olurmu ?

Tepkiler: Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

size bir sorum olacak rompatcer içinde gelen yamalar ne işe yarıyor cok aradım bulamadım

rica etsem birde rompatcer içindeki yamaların ne işe yaradıgını yazarmısınız ben aradım bulamadım

Pringles

Üye
Gitmen kötü oldu abi ya

Ama bence biraz daha iyi olmuş gibi ?

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bakalim yonetim kabul ederse artik buralarda degilim.

Bu versiyonda birseyler guzel oldu fakat hata muhakka olacaktir. Artik daha iyi bir CFW yi sizler yaparsiniz. Sevgiyle kalin kardesim.

arkadaşım bunu tele nasıl kuracaz

- - - Eklendi - - -

bunu tele nasıl kuracaz kardeş

yardım eden yokmu mq

- - - Eklendi - - -

yardım eden yokmu mq

ustacım su an siteye yeni girdim.son cfw ni yayınlamışsın Allah razı olsun.cfw yi inceledim beklediğimdem guzel olmuş özellikleri sayamadım resmen.ben vizeler dolayısıyla giremiyodum siteye sınavlara çalışıyodum.hiç bakamadım siteye sitede de degşiklik olmuş.bu arada cfw harbiden on numara ayrıca sen kime sinirlendin şimdi baktım linklieri kaldırmışssın ne oldu abi tamda indircektim.linklere nasıl ulaşabilirm teoman hocam saygılar

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yardım eden yokmu mq

- - - Eklendi - - -

yardım eden yokmu mq

Konunun 1. sayfasini okursan orada gorebilirsin.

- - - Eklendi - - -

Pm attim kardesim.

poyo34

Üye
hocam ben hala 4.11 i kullanıyorum googlede link bulamadım yardımcı olurmusun

Tepkiler: Mr. SaLÇa