Nokia 603 fiyatıyla, donanımıyla ve kamerasıyla ilgi çekiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 fiyatıyla, donanımıyla ve kamerasıyla ilgi çekiyor
Nokia'nın yeni symbian^3 ailesinden Nokia 603 uygun fiyat ve donanımıyla alınabilecek en iyi akıllı telefonlardan biri...
Öyleki 3.5 inç Amoled (clear black) ekrana sahip bu telefonun 1 Ghz işlemcisi ve 512 MB rami bulunmakta ayrıca güçlü grafik işlemcisi ile üstün grafik performansı sunmakta...
Sahip olduğu nfc, Bluetooth 3.0, wi-fi, gps, 3G, fm radyo, 1 GB rom ve 2 GB dahili hafızasıyla güncel tüm donanımları üzerinde bulunduran 603'ün depolama hafızası 32 GB'a kadar yükseltilebiliyor.
Nokia 603'ün 5 megapiksel kamerası ise birçok 8 megapiksel kameradan daha iyi HD videolar çekmenize olanak sağlıyor.
Bu 5 megapiksel kamera ile 720p HD (30 kare saniye) videolar çekebildiğiniz gibi muhteşem fotograflarda çekebiliyorsunuz...
Birçok Nokia modelinde şikayetci olduğumuz macro çekim bu telefonda mevcut ve gayet başarılı...
Bana göre kamera konusunda başarılı olan bu telefonda malasef led flaş bulunmamakta...
Şuan piyasada Symbian Belle ile 550 - 600 TL fiyat aralığında satılan bu güçlü donanımlara sahip akıllı telefon alınabilecek en iyi telefonlardan birtanesi hatta tek diyebiliriz :)

Diğer ayrıntılı özelliklerini bu adresten öğrenebilirsiniz:

[video=youtube;6NxNAKjZs4c]http://www.youtube.com/watch?v=6NxNAKjZs4c[/video]

Nokia 603 ile çekilmiş bir video (video ayarlarından 720p HD'yi seçin)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108 ve NUD

NUD

NUD

Üye
kullanıyorum kesinlikle mükemmel

oguzaydin

Üye
ben de almayı düşünüyorum

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Telefon on numara valla kullanıcısıyım Nokia sağlam işler çıkartıyor. 603 üst düzey bir cihaz ama fiyatı orta düzey cihazlarınki gibi bu donanımı nasıl bu kadar ucuza satabiliyor Nokia anlamış değilim ama üzümünü yiyelim bağını sormayalım.

Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Şuan 2 telefon kullanıyorum bunlardan birtanesi c6-01
İkiside uygun fiyatlı telefonlar ama 603 led flaş hariç c6-01'den daha güçlü donanımlara ve daha büyük ekrana sahip açıkcası elimdekini çıkarıp bu telefonuda almayı düşünüyorum :)
Kamerada led flaş olmayabilir ama macro çekim harika ayrıca video kalitesinin c6-01'dan bir farkı yok
Hatta ekran boyutu ve donanımıyla C7'den bile daha iyi bir telefon:)

Dimi3

Dimi3

Üye
@The Dark Night

Dostum ben de bir 603 kullanıcısıyım ve sorunun cevabı gayet basit. Benim gibi kameraya fazla takılmayanlar için kameradan ve de telefon hafızasından kısılmış bir cihaz. Ancak flaşsız da olsa 5 mp kamera ve 2 dahili, 2 de harici (4) gb hafıza benim işimi fazlasıyla görüyor. Onun haricinda gözümde 701den farksız ve çok şık bir tasarımı var Nokianın da en çok vu huyunu seviyorum, her keseye ve her zevke uygun çeşit çeşit cihaz çıkartıyor

Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Kamerası 5 megapiksel ama HD video çekiminde C7 - C6-01 kadar başarılı ayırt etmek bile zor örnek videoda olduğu gibi...
Ayrıca bazı üst model nokia modellerinde olmayan macro çekimde mevcut... tek eksiği bence led flaş başka bir eksiği yok donanım süper...

Dimi3

Dimi3

Üye
Kesinlikle katılıyorum, kamerası fazlasıyla iş görüyor

marsharun

marsharun

Üye
Peki bu telefonun gpu performansıyla 701 in gpu performansı aynı mı?

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Ben kullanıyorum kamera ile pek işim olmuyor. Çok güzel cihaz gerçekten birde hd oyunlar artsa daha güzel olacak.

ßy Mirza

ßy Mirza

Üye
:tşk:

kelooo

Üye
bende nokia 700 var ama 603 te hos telefon acaba değiştirsemmi 700deki ses seviyesi hiç hoşuma gitmiyor

Dostnametr

Üye
Ön kamerasıda yok.Görüntülü konuşma yapamıyorsunuz.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Kamerası 5 megapiksel ama HD video çekiminde C7 - C6-01 kadar başarılı ayırt etmek bile zor örnek videoda olduğu gibi...
Ayrıca bazı üst model nokia modellerinde olmayan macro çekimde mevcut... tek eksiği bence led flaş başka bir eksiği yok donanım süper...

makro çekim konusunda emin misin dostum? Nokianın sitesinde makro çekimle ilgili hiçbirşey yazmıyor ve telefon otofokuslu değil tamodaklı
telefonu kullanan arkadaşlar makro çekimle ilgili bilgi verebilir mi?

Lenneth

Üye
İlk defa donmayan bir Symbian telefon kullandim 603.

ANIL29

ANIL29

Üye
bende 603 kullanıyorum bana göre tek sıkıntısı kamerasında flash olmaması diğer yönlerden harika bir telefon

sonerrap

sonerrap

Üye
ewt 701 ile gpu performansları aynı

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
İlk defa donmayan bir Symbian telefon kullandim 603.

İlk kez Symbian ' ı kötülemedin helal olsun . :alkis
Bu arada benim bildiğim kadarıyla donma bir tek Symbian ' da değil hepsinde var . (Symbian ' da hemen diğerlerinde aylar sonra)

sonerrap

sonerrap

Üye
5800 kullanırdım 2güde 1 res atardı bu telin daha res attıgını görmedim (701 bnmki ama 603 ile donanım olarak farkı yok sonucda ondan yazdım)

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Evet gerçekten güzel çekimi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt