Nokia 603 Açılmıyor. Yazılım Güncellerken 4.adımda bağlantı koptu. YARDIM !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batuay

Üye
    Konu Sahibi
Valla bilmiyorm. Bide ben en son belle sürümünü flashladım. Bide açılırken NOKİA dan sonra T-Mobile Diye bi ekran çıkıyo bide arkadan fon müziği. :S

sLeepLe

sLeepLe

Üye
sen türkçe sürüm yüklememişsin :) ayrıca fp1 yüklesene telefona nokia suitten yazılım güncelle fp1 e o zaman türkçe sürüm indirir nokia suit ve telefonun güncellenir :)

• Beğen
Tepkiler: batuay

batuay

Üye
    Konu Sahibi
fp1 ne kardeş kusura bakma sanada çok soru sordum.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Yok önemli değil :) 603 kullanmıyo musun sen yeni nesil telefonlara gelen güncelleme symbian belle fp1 pc ye bağlayıp nokia suitte gir orda yazılım güncellemeye gir sonra yenile orayı yazılımın çıkması lazım ordan güncellersin işte

• Beğen

batuay

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef yok. Zaten en güncel sürümü yükledim naviden.

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
en güncel sürümü yüklediysen belle fp1 olması lazım nokia suitte de görünmediğine göre ama t-mobile yüklemişsin yani yabancı sürüm.

hani 5 numaralı yer var ya orda aşağılara doğru in ve turkey yazanı bul telefonun ne renkse onuda bul mesela dark-grey blue falan yazar onun dosyalarını indir ve flaşla o zaman türkçe olur

• Beğen

batuay

Üye
    Konu Sahibi
şu an bende 1409 yüklü ya. o 1404 ün türkçe sürümünü yükleme şansım var mı. Yani eski sürüm yükleyebilir miyim ??

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Sanırım yüklemez ama yükliyebilirde ben yaparken yüklememişti son adımda hep sorun çıkarmıştı sonra yüklediğimi yüklemiştim telefon açılmıştı pek fazla bilgim yok bilgili birilerine sor sen yinede :)

batuay

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah sağol yardımların için. Ben bi deniyim.

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Rica ederim

batuay

Üye
    Konu Sahibi
Olmuyor. Sanırım Downgrade yapmak lazımmış. Ben yanlış sürümü(yabancı sürümü) yüklemişim. Türkçe sürümde şimdi flashladığım sürümden düşük. Downgrade yapmayı bilen biri bnm anlayacağım bi dilden anlatabilir mi??

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar yok mu yardm edecek :S

- - - Eklendi - - -

yardım edin ya

- - - Eklendi - - -

Ya yardım edin lütfen

batuay

Üye
    Konu Sahibi
Ayıp ya. Başladığnız işi yarıda bırakıyonuz.

Dereck

Dereck

Üye
Phoenixde üstte USB1 USB2 USB3 seçenekleri var en üsttede NO CONNECTION seçeneği var onu seçiyorsunuz ve flashing kısmına giriyorsunuz bildiğiniz gibi flashlıyorsunuz. Tek farkı o kısımda Dead Phone Flashing kutusu var o kutuyu işaretliyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt