Nokia 603 açılmıyor ACİLLLL

BERATX

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 açılmıyor ACİLLLL
Arkadaşlar Nokia 603 telefonuma ThemeFX yükliyeyim derken telefon kafayı yedi şimdi açılmıyor.Açılmadığı için PCye bağlasam bile görmüyo bu yüzden flash da atamıyorum geriye tek seçenek hard format kalıyo fakat bu tuş kombinasyonlarını da yapamadım acaba tuşlara doğru ve aynı anda bastığım halde ekran Nokia yazısında takılıyo olabilir mi ne yapabilirim acil yardım şimdiden teşekkürler

BERATX

Üye
    Konu Sahibi
garantiyi öldürüyomuş galiba o

Emrgncy

Üye
tuş kombinasyonu

Menu + kamera + ses kısma + kırmızı tuş hepsine aynı anda açılış ekranı gelinceye kadar bas.

arkadaşlar benim de bir sorum olacak. Şimdi bu arkadaş program yükledi diye telefon kapanmış açılmıyor. Tuş kombinasyonu ile açılmama imkanı varmı. Yani telefona flash atma cfw atma anında telefon dead olabiliyor. Onun için dead flash atmak gerekir. Telefona flash atma anında hariç program vs yükleyerek telefonun dead olma ihtimali var mi

ANIL

Admin

Uygulamanın sorun olduğunu sanmıyorum. Yükleyen herkesde aynı durum olurdu o zaman.

Uygulamanın sorun olduğunu sanmıyorum. Yükleyen herkesde aynı durum olurdu o zaman.

yok bu uygulamadan bahsetmiyorum herhangi bi uygulama. mesela Hx patches diye bi uygulama yüklemiştim ben ayarlarla oynadım telefon açılmadı. Tuş kombinasyonu ile açtım. Bu durum telefonu dead flash atmayı gerektirecek kadar ilerler mi ki merak ettiğim sey bu