Nokia 5800XM yeni yazılım v40.0.005 ile ilgili ilk izlenimler

Sponsorlu Bağlantılar

karkarkara

Üye
İngilizce olarak attığım maile cavap gelmedi, birde türkçe atayım bakalım ne olacak :)

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
güzel bir mail yazmışsın kardeşim, arzular şelale tabide bakalım ne kadarını kale alıp ekler nokia bilinmez yeni sürüm çıkarsa eğer hep beraber görecez bunu, daha fazla ilgi olmalı ama bence

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Bugun Nokia aradı bni :) Oradaki yazdığım tüm isteklerin olabileceğini ama 2 tanesi 3.yazılımsal olduğundan güncelleme ile olmayacağını belirtti..Bunlar;Multi touch (coklu dokunma) özelliği olmaması..bn sebebini sorduğumda bayan bana HD özelliği olması gereklidir dedi vede biliyorsunuzki 5800'da HD yoq dedi..nHD var buda Multi touch ekrana yer vermior malesef dedi..2.si ise flash player özelliği..bununda olamayacağını bellirtti vede 3.yazılımsal olduğu için bnlrn olmsı zor özelliklr dedi..ayrıca dediki Son arzunuzda n-gage'yi belirtmissiniz dedi bnde evd dedim..oda dediki n-gage yaknda kaldırılacak dedi o yzdn bu özellikde malesef olmuck dedi..bnde hemen dedim ki peki apple firmasının kndi yaptığı oyunlr gibi Nokia'nında böyle planları varmı dedim..oda su anlık böyle bir proje yoq ama ovi'den indirebilecekleriniz var dedi..Kısacası arkadaslar Multi touc ve flash player üst düzey yazılımsal olduğundan olmucakmıs..n-gagede kaldırılıcağı için olmucakmıs..Burdan belli oluyorki diğer istediğimiz özellikler olucak gibi gözüküyor..Bunu bayan arkadasda kendisi bana dile getirdi :) İnş.yaknda cıkıcak yeni firemware vede bizi gülümsettirecek :)

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
yahu flash player nasıl olmaz bir türlü anlamış değilim ya şaka gibi koskoca nokia kendi tarayıcısına adam gibi bir flash player entegre edemiyorsa benim diyecek bişeyim yok, ibu arada çok saol ali kardeşim inş bakalım diğerleri olsun bari hiç yoktan iyidir

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Evd bnde flash playeri anlıyamadım malesef..ayrıca üst düzy yazılımsal dedi sasırdım..Ne demeq abi bu hepimizin emekleriyle inş.olacaktır..

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
türkiyedeki yetkililerinde pek bişeyden anladıkları yok sanırım öncelikle üst düzey yazılımsal bişey değil sadece tarayıcıya flash player 9 eklentisini koymak için adobe firmasıyla bir anlaşma yapması gerekiyor ve muhtemelen iyi bir para vermesi gerekiyor firmaya bu yüzden olabilir :D

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Eved Malesef öyle ama Bu paradan kacınıorlar :D Ah Nokia Ah Onca parayı cebinde nası taşıcan ßiraz bizide düşün :D

onderix

onderix

Üye
v40 ile ilgili sir sorun farkettim. Ev ekranı teması rehber çubuğu iken müzikçalar arka planda çalışırken ileri -geri- çal durdur- şarkı ismi süre bilgileri var. Ancak eski versiyonda olduğu gibi tıklayınca müzikçalar ana ekranına dönmüyor.

aliçoooo

aliçoooo

Üye
v31 ve daha eski versiyonlarda o müzik çalar eklentisi yoq..sadece v40'da var..o yüzden sadece v40'da görebilirsin duraklat ileri geri kombinasyonunu..

ATİLİM79

Üye
mumın kardesım selam alarm calınca ekranda kı komutlar calısmıyor ve telefon calınca da aynı bu konuda yardımcı olabılır mısın ve bu sorunu yasayan baska arkadaslar varmı

kadirrik

Üye
ben 3 gün ônce güncelledim.herşey güzel fakat telefon beklemedeyken yada tuş kilindeyken açmaya çalıştığımda ekranın rengi karmakarışık oluyo.en az 10 defa tuş kilidini açıp kapatinca düzeliyo.bu sorunla karşılaşan varmı?sorunu çözemedim

aliçoooo

aliçoooo

Üye
ben 3 gün ônce güncelledim.herşey güzel fakat telefon beklemedeyken yada tuş kilindeyken açmaya çalıştığımda ekranın rengi karmakarışık oluyo.en az 10 defa tuş kilidini açıp kapatinca düzeliyo.bu sorunla karşılaşan varmı?sorunu çözemedim
güncellemeden sonra hard format attın mı ?? eğer atmadıysan o yzdn olabilir..Hard FOrmat at sorunun çözülecektir..

--------------- Ekleme ---------------

mumın kardesım selam alarm calınca ekranda kı komutlar calısmıyor ve telefon calınca da aynı bu konuda yardımcı olabılır mısın ve bu sorunu yasayan baska arkadaslar varmı
O sorun sende sanırım ev ekranındaykende telefon ve rehbet tuşlarıda çalışmıyorda olabilir sende..Bu Sorununu Hard Format atarak düzeltebilirsin..Mümün abi sana sormus ama bnde bildiğim için cvp vermk istedim K.baqma..

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
yok be kardeşim ne kusuru ne güzel cevap vermişsin ali'nin de dediği gibi hardformat atmak gerekiyo ona rağmen devam ederse asıl sıkıntı var demektir.

ATİLİM79

Üye
tesekkur ederım alıco kardesım rehber calısıyor sadece o yesıl cubuk cıkınca ekran calısmıyor hard format attım ama olmadı ondan sonra bı msn sılındı mesaj menusunde hotmaıl kaldı sılemıyorum da guvenlık hatası verıyor

aliçoooo

aliçoooo

Üye
tesekkur ederım alıco kardesım rehber calısıyor sadece o yesıl cubuk cıkınca ekran calısmıyor hard format attım ama olmadı ondan sonra bı msn sılındı mesaj menusunde hotmaıl kaldı sılemıyorum da guvenlık hatası verıyor
Arkadasım Hard Format Attıqından Eminmisin..Attıqnda tüm programların kalkması gerekir..Ayrıca Sen Hafıza Kartınıda Biçimle..Sonucta söyle yap ilk hafıza kartını bicimle öyle dene olmassa hafıza kartını bicimlendirdikten sonra hard format at snra bi dha dene..Çözülmesi gerekir..

can_bravo17

Üye
Teşekkürer.

teamera05

Üye
bende birşey eklemek istiyorum bu yeni versiyonda bişey gözüme carptı tam ekran q klavye sensore gore olmus yanı menuden kaldırılmıs iyi olmusda skyfirede sıkıntı yasatıyo. telefonu yana cevirince sanki klavye moduna girmeye calısıyo ve safaları yarım gosterı diğer taraflarını goremıyoz ide skyfirenın sankı değişme var eskisi gibi kullanıslı deil cok gıcık olmus bunun cozumu varmı adres yazcam yere adres yazamıyom yada face gibi bi siteye giriyom kullanıcı adı yazcam tıklıyorum klavye gelmiyor :) skyfireda bunun çözümü varmıdır bi deneyebilirmisiniz yeni v40 da bilgi verirseniz sevinirim

yok skyfire gıcık etti teması değişmezmi acaba zaten yavasdı hepden fitil oldum :D

aliçoooo

aliçoooo

Üye
bende birşey eklemek istiyorum bu yeni versiyonda bişey gözüme carptı tam ekran q klavye sensore gore olmus yanı menuden kaldırılmıs iyi olmusda skyfirede sıkıntı yasatıyo. telefonu yana cevirince sanki klavye moduna girmeye calısıyo ve safaları yarım gosterı diğer taraflarını goremıyoz ide skyfirenın sankı değişme var eskisi gibi kullanıslı deil cok gıcık olmus bunun cozumu varmı adres yazcam yere adres yazamıyom yada face gibi bi siteye giriyom kullanıcı adı yazcam tıklıyorum klavye gelmiyor :) skyfireda bunun çözümü varmıdır bi deneyebilirmisiniz yeni v40 da bilgi verirseniz sevinirim

yok skyfire gıcık etti teması değişmezmi acaba zaten yavasdı hepden fitil oldum :D
Sky Fireyi actıktan sonra hemen url kısmına tıklayıp yazmaya calısırsan yazamasın..İlk önce wlana bağlanmasını bekle snra yaz..Saten anlarsn sana belirtio..ayrıca o seninle ilgili bnde bir sorun yoq..her nereye tıklıyorsam giriyor.şifreleri kullanıcı adlarını cok rahatlıkla yazabiliorm..

sunelan

sunelan

Üye
arkadaslar 5800 dakı ıslemcı olayını bılıyorsunuzdur.hanı hızı 192-196 mhz de gosterıyor programlar.bu nedendır bılen varmı 1 sayfa yazı okudum bu sorunla ılgılı bıse dememıssınız :nono: v40 da batarya kullanımında artıs oluyormus bunlar ıslemcı hızını dusurdu ozman ben oyle dusunuyorum.Telefonun ev ekranına donerken sıyahlık oluyor kare kare bu yoktu dırekt dönuyordu hızlı hızlı noluyor yavvv :aha: bana bıse dıyın bunun ıslemcı hızını arttıralım yavas yavv

zuahaha ben hard format atmadım acaba ondan mı bu yavaslık xDDDD tamam kınamayın hemen

Üst Alt