evet evet N97 ev ekranıda gelmeli ama bunları yapıncada millet neden n97 alsın demi
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar Nokia'ya gerekli maili şu şekilde yolladım umarım dönerler bana, cevap gelirse de ne şekilde bir cevap verdiklerini yazarım buraya
Öncelikle 5800 için yapmış olduğunuz v40.0.005.C03.01 güncelleştirmesi ve bu güncelleştirme ile birlikte gelen kinetic scrolling, 5530 ev ekranı ve diğer ek özellikler için şahsım adına çok teşekkür ederim. Bununla birlikte ben ve birkaç 5800 kullanıcısı arkadaşımın karşılaşmış olduğu sorunları dile getirmek ve de bir sonraki güncelleme için nacizane birkaç öneri sunmak isterim. v40'a güncellediğim telefonuma hard format atmama rağmen radyo dinlerken donma sorunu ile karşı karşıyayım. Ayrıca radyo dinlerken rds bilgileride gözükmüyor. Bunun yanında daha önceden tanımlı wireless ağlarınında sık sık tanınmaması ve tekrardan şifre istemesi çok can sıkıcı bir durum oluşturmaktadır. Ayrıca bazı arkadaşlarımda ajandada bir olayı değiştirmek isterken telefonun kendilerini ana menüye attığını söylüyorlar. Telefonun kendi kendine reset attığıda oluyormuş. Bunları özellikle söylüyorum çünkü bunların hepsi yeni güncelleme yapıldıktan sonra hard format atılmasına rağmen karşılaşılan sorunlardır. Ayrıca yeni bir yazılım güncelleştirmesi yapılacaksa içinde
1-Tüm menülerde Kinetic Scrolling özelliğinin olması
2-Ev ekranının N97 gibi olması
3-Web tarayıcısında Flash player 9 eklentisinin olması ve böylece internetten rahatlıkla video izlenebilmesi
ve son olarak kamera ayarının düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. 3.2mp olan kamerayla otofokus olmasına rağmen nedense bir türlü net çekim yapılamıyor heleki gece çekimleri çok kötü ve kullanıcı tanımlı ayarlar bir türlü çekim modunda sürekli hale getirilemiyor, kamerayı açtığımızda her seferinde seçenekler menüsünden kullanıcı tanımlı ayarları seçmek gerekiyor bunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum çünkü benzer özelliklerdeki n73'ün kamerasıyla karşılaştırdığımda n73 çok daha net fotoğraflar çekiyor.