Progressivity
Üye
-
Konu Sahibi
-
yazılım yükledikten sonra hard format attın değil mi?arkadaşlar bende v40 kullanıyorum radyoda şu anda hiçbir problem yok bende eskisi gibi yani ben mi fark edemedim acaba?
wiwiden güncelleme yapanlardanm..yenı yazılımla bırlıkte ınternet-arama- bölümüne gırıyorum ama hemen telefona menuden cıkıyor...bende bu sorunla karşılaştım..hard format atmam mı gerekır?....hard formatın bı sakıncası varmı.pek anlamam bu işlerden..bı yardım edersenz bılgı verırsenz sevınırm..
teşekkür ederim kardeş beni bisen anlamışsın galibao bile kurtarmıyor bence kamera için bir güncelleme şart çünkü tamamen yazılımla alakalı neden diyecek olursanız manuel ayarla bile ne kadar bir düzelmenin oldugunu farkettik hepimiz aslında o bile iyi değilde eskisine göre iyi yinede ama adam gibi bir patch çıkarırlarsa kamera için çok iyi olur gerçekten gece çekimlerinde hiç verim alamıyoruz
ayarlardan en düşüğü seç..bu konu hakkında bu bölümde konu açılmıştı..
nokiayıyı bu konuda rahatsız edeceğiz o zaman yani bir N73 ün kamerası kadar bile değil her ikisinide kullandım N73 on basar inan..teşekkür ederim kardeş beni bisen anlamışsın galibabende bundan bahsediyom eğer yapabilecekleri bişey varsa yapsınlar sonuçta tüketiciyiz öyle değilmi
--------------- Ekleme ---------------
hocam ayarlardan denedim ama böylebi telefon bu şekilde olmamalı diye düşünüyom güncelleme yapsınlarda herkaz rahat etsin kullanıcıların çoğu kameradan muzdarip bence
nokiayıyı bu konuda rahatsız edeceğiz o zaman yani bir N73 ün kamerası kadar bile değil her ikisinide kullandım N73 on basar inan..
nokiayıyı bu konuda rahatsız edeceğiz o zaman yani bir N73 ün kamerası kadar bile değil her ikisinide kullandım N73 on basar inan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?