Nokia 5800XM Duvar Kağıtları [Kendi Yapımım] [360x640]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800XM Duvar Kağıtları [Kendi Yapımım] [360x640]
ilk olarak Mavi renkli wallpaper'i kendim için yaptım (5800XM Blue Kullanıyorum) sonra düşündüm ve Kırmızı ve Siyahını yapıp paylaşıma açayım dedim =) Başka renklerde isteyenler varsa konu altında belirtmesi yeterli. Bir teşekkürü de unutmamak gerek ;) Tamamen kendi yapımımdır en ufak bir çizgisine kadar ;)

İnternetteki arka planlar güzeldiler ama istediğim o havayı bir türlü yakalayamamıştım onlarda. Kendim yaptım ve şu an gerçekten çok hoşuma gitti. Beğenirseniz ne ala :)

NOT: Ev Ekranı Temasının "Kısayol Çubuğu" şeklinde Kullanımına Göre Tasarlanmıştır. Diğer Ev Ekranı Teması Dizaynlarını Denemedim Nasıl Göründüklerini.

• Beğen
Tepkiler: Kupa Beyi, SaPRoT, V1TR10L ve 24 diğerleri

Hakan_mc

Üye
teşekkürler

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
    Konu Sahibi
Yorum yapan arkadaşa öncelikle ben teşekkür ediyorum.

114 Kişi konuya baktı 1 yorum var ve 1 teşekkür bile yok. Emeğimin karşılığını gördüm;) Alıntıcı paylaşımın gördüğü ilgiyi de gördüm;) Boşuna çabalıyomuşuz Forum dünyasında alıntıcı paylaşım yerine emekçi paylaşım diye. Herkes alıntı yaptıkça ilerde alıntı yapacak birşey bulabilecek misiniz onu düşünmeden ediyorum. Evet evet bulursunuz nede olsa her dönemde benim gibi eliyle paylaşım hazırlayan ve ilgi görmeyen fakat başka forumlara alıntı şeklinde gittiğinde konusu ilgi görenler olacaktır. Konumun içeriğini yinede silmiyorum belki bakıp beğenen biri yada en azından beğenmiş gibi görünme nezaketi gösterebilecek birisi çıkar ;)

NOT: vB 3.8.x sürümlerinde her girilen IP adresi 1 gösterim ibaresi işaretler yani aynı bilgisayardan birçok kez girilmesi sadece 1 gösterim işaretler. Gerçekten 114 Kişinin konuya baktığının ispatıdır.

Herkesin üstüne almasına gerek yok yarası olan gocunsun yeterli;)

madalimert

madalimert

Üye
Yorum yapan arkadaşa öncelikle ben teşekkür ediyorum.

114 Kişi konuya baktı 1 yorum var ve 1 teşekkür bile yok. Emeğimin karşılığını gördüm;) Alıntıcı paylaşımın gördüğü ilgiyi de gördüm;) Boşuna çabalıyomuşuz Forum dünyasında alıntıcı paylaşım yerine emekçi paylaşım diye. Herkes alıntı yaptıkça ilerde alıntı yapacak birşey bulabilecek misiniz onu düşünmeden ediyorum. Evet evet bulursunuz nede olsa her dönemde benim gibi eliyle paylaşım hazırlayan ve ilgi görmeyen fakat başka forumlara alıntı şeklinde gittiğinde konusu ilgi görenler olacaktır. Konumun içeriğini yinede silmiyorum belki bakıp beğenen biri yada en azından beğenmiş gibi görünme nezaketi gösterebilecek birisi çıkar ;)

NOT: vB 3.8.x sürümlerinde her girilen IP adresi 1 gösterim ibaresi işaretler yani aynı bilgisayardan birçok kez girilmesi sadece 1 gösterim işaretler. Gerçekten 114 Kişinin konuya baktığının ispatıdır.

Herkesin üstüne almasına gerek yok yarası olan gocunsun yeterli;)

Güzel duvarkağıtları özelikle kırmızı olan çok güzel Teşekkürler.Emeğe saygı.

hunkaar

hunkaar

Üye
hocam vicdan azabı:ağlarım: hissettirdiğin için teşekkürü bir borç bilirim sana:oke:

cmlbb

Üye
teşekkürler

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkùrler kardeş:oke:

mekanik

Üye
eline sağlık...

_storm_

Üye
eline koluna sağlık kardeşim mavisi hoşuma gitti xD

haltie

haltie

Üye
Öncelikle paylaşım için teşekkürler.Emek koymuşsun ortaya güzelde olmuş.şuan için 14 teşekkürü var konunun bence iyi bir rakam.Ama önemli olan paylaşmaktır.700 den fazla kişi bakmış 200 tanesi bile telefonunda kullanıyorsa ne güzel.

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler;)

zeyda

Üye
süperler yaa.özellikle kırmızıya bayıldım.çünkü dün ben de 5800 kırmızısından aldım :P: ellerinize sağlık

mersinmarina

Üye
elıne saglık cok guzel olmus bende almak ıstıyorum bu telefondan amam cesaret edemedım bı kac ıyı derece de kullanan arkadaslara sormak ıstedıklerım var mesaj atamıyorum yenı uyeyım msn yollıcak olan yada benım msn ye ulasan olursa cok mutlu olurum saolun sımdıden [email protected]

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt