Nokia 5800'ın Özelliklerini Arttırmalılar! [5800'cılar Çok Haklıymış]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia 5800'ın Özelliklerini Arttırmalılar! [5800'cılar Çok Haklıymış]
Herkes, 5800'ın döneminin geçtiğini, ona symbian belle gibi yeni işletim sistemlerinin gelmesinin tamamen abartı olduğunu söylüyordu. Durum hiçte öyle değilmiş.

Nokia 5800 ile 701'in fiyatlarını karşılaştırınca, 5800'a değil Symbian Belle, Android 4.0 bile yüklense yeridir. İşte fiyatlar:

Bende bir telefona 550 lira (en düşük o da) verirsem bende RAM, pil, yeni işletim sistemi isterdim. 5800'cıları yeni anlıyorum. Onlardan özür diliyorum.

asigsasi

asigsasi

Üye
ben 480 e aldım yaklaşık 1 sene oldu şimdiki aklım olsa almazdım ram i düşük internet hızı düşük kamerası düşük pusula özelliği yok neye dayanarak bu telefonun fiyatları 560 civarına çıkmış bir türlü anlamıyorum senin özür dilemene gerek yok bu 5800 ın kaderi böyle fakat sizin gibi cfw ustaları bu telefonu güzel hale getiriyor artık bu saatten sonra 701 i almak kaçınılmaz oldu.

anılbaran

anılbaran

Üye
ilginç :hmmm

kcsoft

kcsoft

Üye
ben 480 e aldım yaklaşık 1 sene oldu şimdiki aklım olsa almazdım ram i düşük internet hızı düşük kamerası düşük pusula özelliği yok neye dayanarak bu telefonun fiyatları 560 civarına çıkmış bir türlü anlamıyorum senin özür dilemene gerek yok bu 5800 ın kaderi böyle fakat sizin gibi cfw ustaları bu telefonu güzel hale getiriyor artık bu saatten sonra 701 i almak kaçınılmaz oldu.

Bende bodrum kipadan aldım 480 tabi ozaman pek fazla araştırmadım

Mert045

Mert045

Üye
Ben 1 sene öncesi 2. el olarak 2 ay kullanılmış 250 tl ye almıştım o yüzden 5800 a içim pek yanmıyor :) hala taş gibi bozulursa da uygun fiyata alırız bi tel yine . Fazla beklentim yok :)

kcsoft

kcsoft

Üye
Ben 1 sene öncesi 2. el olarak 2 ay kullanılmış 250 tl ye almıştım o yüzden 5800 a içim pek yanmıyor :) hala taş gibi bozulursa da uygun fiyata alırız bi tel yine . Fazla beklentim yok :)

Ucuza almışsın :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şimdiki zaman ile kıyaslamayın, ben sizler gibi seneler öncesinden alıpta şimdi yeni özellik isteyenlere haksızsınız diyordum. Ona içim yanıyor :mahcup:

kcsoft

kcsoft

Üye
Şimdiki zaman ile kıyaslamayın, ben sizler gibi seneler öncesinden alıpta şimdi yeni özellik isteyenlere haksızsınız diyordum. Ona içim yanıyor :mahcup:

Kardeşim kim olsa söylerdi bende 5800 kullanıcısı olarak pek fazla istemiyorum çünki ne ram kaldı ne bişey

KayraBey

KayraBey

Üye
Alırken iyiydi ama zamanla daha iyileri çıkınca gözümüzden düştü :)

asigsasi

asigsasi

Üye
alırken ne bilelim ram yüzünden sıkıntı yaşayacağımızı opera mobil den sürekli atıyor uygulama yöneticisine girmiyor

fLuke!

fLuke!

Üye
s60v5'i küçümsemeyelim.Nokia telefonu zorlamıyor.Overclock yapıp flash desteği verirse, o telefon uçar.Şarjı biraz daha hızlı tükenir az da rami düşer o kadar.Bir de şunu söyleyeyim,android'te çok fazla uygulama/oyun olduğunu söyleniyor hep.Sistemi sömüren bir sistem android.Symbian benim gözümde android'den çok daha iyidir.Az donanım ister.Eğer bir gün bootloader'i kırılırsa,s60v5 çok daha sağlıklı ve stabil bir sistem olur.Ben illaki güncelleme istemiyorum ama az daha destek çıkılmalı bizim telefonlara.

mstf_l

mstf_l

Üye
5800 iyi olduğu için o parayı almıyor milet kazıklanmaya meraklı olduğu için

Alıyorlar o fiyata telefonu hiç araştırmadan buna güncelleme cıkarmı cıkmaz mı bakmadan sonra diyorlar belle istiyoz

Sadece pahalı diye iyi görüyorlar 5800ı halbuki hiç bakmıyorlar işlemci nedir ram nedir, gpu nedir sonra 5800 en iyi, en hakeden telefon ilan ediyorlar

kısacası haklı falan değiller bence

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
Bende 14 ay önce x6 aldım şekli güzel diye telefona 750 lira verdim. Şimdi pişmanım aldım alalı facebooktan video izleyemedim dahada izlenmez zaten. Ama herşey bir yana nokianın soktuğu kazığın acısı hala aklımda. Bu saatten sonra nokia mı allah korusun. Büyük konuşmayım ama almam millete dokunmatik diye 5800 sattı telefon basmatik çıktı.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar niye yazdıklarımı okumadan yorum yapıyorsunuz? Nokia'nın 5800'ı piyasadan kaldırtıp öyle 701'leri sahaya sürmeliydi. Önce S60v5'in desteğini kesmeli ki dedikleriniz doğru olsun.

Tamam, şimdi Nokia 5800 alınmaz. Ama 2-3 yıl önce alanları düşünün. Hâlâ popüler olan bu telefonu kullanıpta fiyatının düşmemesi şaşırtıcı. Tabii ki şimdi alınmaz.

mstf_l

mstf_l

Üye
Arkadaşlar niye yazdıklarımı okumadan yorum yapıyorsunuz? Nokia'nın 5800'ı piyasadan kaldırtıp öyle 701'leri sahaya sürmeliydi. Önce S60v5'in desteğini kesmeli ki dedikleriniz doğru olsun.

Tamam, şimdi Nokia 5800 alınmaz. Ama 2-3 yıl önce alanları düşünün. Hâlâ popüler olan bu telefonu kullanıpta fiyatının düşmemesi şaşırtıcı. Tabii ki şimdi alınmaz.

Nesela c6 01 piyasaya sürüleli 2yıl oldu ama hala inadına arştırmadan 5800 alan var ki nokia üretimi durdurdu kesilceği belli desteği inadına alıyorlar buna ne demeli

----------Eklendi @ 23:23:56 ---------- Yazıldı @ 23:22:43 ----------

Flyatını düşmemesinin sebebide hala 5800'ı araştırp bilmeyenlerin telefonu kral sanması nokia değil

Galaxy s2'den iyi diyenler gördüm ben

HakaN-06

HakaN-06

Üye
zamanında iphone ile 5800ı kıyaslayıp, 5800 daha üstün diyenler vardı nerde o uzmanlar :D ek olarak araştırmadan etmeden 5800 alanlar tabi oluyodur ama bizi ilgilendirmez ki kendi paralarını çar çur ederler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
E tabi şimdi 5800 alanları düşünemiyorum :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Valla kötü falan ama işimi görüyo 2.5 yıl önce almıştım hic bozulmadı servise gitmedi bugünkü aklım olsa almazdım ama bir kere almış bulundum 1 sene daha idare edecem artık :) öğrenci maaşı az anca bukadar

----------Eklendi @ 23:46:50 ---------- Yazıldı @ 23:45:26 ----------

Fiyat konusuda 5800 piyasadan kalkana kadar son kazığını atmaya çalışıyor

----------Eklendi @ 23:47:06 ---------- Yazıldı @ 23:46:50 ----------

Fiyat konusuda 5800 piyasadan kalkana kadar son kazığını atmaya çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt