Nokia 5800 - Youtube izleme - Programsız..

Sponsorlu Bağlantılar

_gambit_

_gambit_

Üye

EVET BEYYLERRR
YOUTUBE 'AMI GİRİP VİDEO İZLEMEK İSTİYOSUNUZ.

YASAKLI SİTELEREMİ GİRMEK İSTİYOSUNUZ
FLASH LI VİDEOLARI İZLEYİP FLASHLI OYUNLARI OYNAMAK MI İSTİYORSUNUZ

1.dosya

2.dosya

3.dosya MaxiCep.Com - Bilgilendirme

1.ci dosyayı yükledkten sonra çalıştırmayı denemeyin çalışmıyor 2.dosyayı üzerine yükleyin ve çalıştırın güncelleme var uyarısı geldiğinde kapatıp 3 dosyayı da üzerine yükleyin çalişiyor.

emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

caprice77
ARKADAŞIMDAN ALINTIDIR TEŞEKKÜR EDECEKSENİZ ONA EDİN KONU LİNKİNİDE VERİYİM DETAYLI OLSUN http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-web-browser-web-tarayicilar/skyfire-v1-5-0-15194-alpha-version-s60v5-unsigned-3-288617.html

bulut4141

Üye
deniyomm knka saol

--------------- Ekleme ---------------

beceremedim galibaa...

fiery1978

Üye
bu calısmıyor kardes sitede bulundurmanın anlamı yok millete vakit kaybettirmekten baska işe yaramıyor

Utku

Utku

Üye
sağol

zavcu

zavcu

Üye
al bendende okadar :) yok kardeş bi işe yaramadı

masterme10

Üye
saol bu cok işime yaradı teli alalı 3 ay oldu bi video izleyemedk

reactor1111

reactor1111

Üye
çalışmıyor bu yöntemle

zaferizm

zaferizm

Üye
dns siteye girmemizi saglar flash olmadan nasıl video seyredicez onu merak edıyorum,seyredemedıgım sıteyede gırsem ne olur gereksız bılgı bence

scuf

scuf

Üye
telefonundan google a m.skyfre.com yaz ilk çıkana tıkla site içindeki skyfre programını kur ( 5800 ise dokunmatik olan var yeni çıktı onu kur ) , dns falan uğraşma hiç direk giriyor yasaklı sitelere + her türlü videoyu açıyor.

babazakara

Üye
çalışıyor arkadaşlar denedim proyu kurun teli kapatıp açın wireless la bağlanın url yi girin ok de sonra izle :D thnx arkadaşım saol..

halitoz

Üye
benim 5800 da olmadı

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
bendede bu işe yaramadı daha önce denedim işe yaramadı ama yinede yorum yazayım dedim ayrıca en güzeli syfire :)

karot54

Üye
kardeş işe yaramıyo ama emeğe saygı

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
artık bu dns ler ,işe yaramıyor :bye2:

turkn

Üye
her türlü yükledim ama kapat dio yok mu bi çaresi bunun

cekkkaos

Üye
ya yeter artıkhep kandırıyorsunuz bu kadar kişileri neden böle yapıyorsunuz herkes ayrı link veriyo ve çalışmıyor neden böle ya en sonunda telefonumu parçalıcam

murat55_

murat55_

Üye
sagol

ömer_21

Üye
arkadaşlar şimdi hangi dns yi kullanıcaz ya?

djkeles

djkeles

Üye
bir işe yaramadı

Takipçi Satın Al

Üst Alt