R.Quaresma1903
Üye
Nokia 5800 Yardım Önemli...
Arkadaşlar ben bayramdan önceki gün mavi nokia 5800 aldım.İlk aldığımda farketmemiştim belkı de vardı ama göremedım,şu son 2-3 haftada farkettım kı telefonda tuş kilidin olduğu kısım bildiğin esniyor.Üzerine bastırdığında hafif aşağı doğru göçüyor.Şu mavi şeritin olduğu kısım.Sizce sorun ne olabilir ? Arkadaşlarımın telefonlarında esnek mı dıye baktım,sapasağlam hepsi,esneme yok.
Bir de ben 4.katta oturuyorum,kablosuz internet kullanıyoruz.Modem 2.katta kuzenımın yanında.Bağlantı bazen 1 bazen 2 çubuk gösterıyor,ama 5 15 dakıkada bır kopuyor.Bugun birisi geldi eve,onda da aynı telefon var.15 20 dakika girdik hiç kopma olmadı.Sizce benım telefonumun ne problemı olabilir ? Yardımlarınızı beklıyorum.Lütfen çok kafama takılmaya başladı bu olay...
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar yardım edebilecek yok mu ?
Bir de ben 4.katta oturuyorum,kablosuz internet kullanıyoruz.Modem 2.katta kuzenımın yanında.Bağlantı bazen 1 bazen 2 çubuk gösterıyor,ama 5 15 dakıkada bır kopuyor.Bugun birisi geldi eve,onda da aynı telefon var.15 20 dakika girdik hiç kopma olmadı.Sizce benım telefonumun ne problemı olabilir ? Yardımlarınızı beklıyorum.Lütfen çok kafama takılmaya başladı bu olay...
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar yardım edebilecek yok mu ?