Nokia 5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alpos88

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800
Merhaba arkadaşlar size 2 sorum olacak 5800 ile ilgili

1) videoyu açıyor lakin çizgi çizgi oluyor video ses var lakin görüntü çizgi şekilde . Bu facebooktan telefona indirdigim videolarda öyle kuzenımde c5-03 var ona videoyu attım sorunsuz açıyor . Bunun için ne yapmalıyım ?

2) telefonumun sensörleri biraz ağır bu herkestemı böyle yoksa bende mi ?

Yardım eden herkese çok teşekkürler

gkcll

gkcll

Üye
konuyu s60v5 bölümü ne aç kardeşim orda yardımcı olur lar
birde sorunu için önerim core code player uygulama sını yükle de dene eğer ekranın bozuk değil se yazılım salsa bu uygulama işini görür

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Konu S60v5'e :oke:

alpos88

Üye
    Konu Sahibi
sitede yeni konu açıyorum kusura bakmayın oraya açarım

odunuzz

odunuzz

Üye
:) taşı

alpos88

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar size 2 sorum olacak 5800 ile ilgili

1) videoyu açıyor lakin çizgi çizgi oluyor video ses var lakin görüntü çizgi şekilde . Bu facebooktantelefona indirdigim videolarda öyle kuzenımde c5-03 var ona videoyu attım sorunsuz açıyor . Bunun için ne yapmalıyım ?

2) telefonumun sensörleri biraz ağır bu herkestemı böyle yoksa bende mi ?

Yardım eden herkese çok teşekkürler​

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aslında iki telefonunda açtığı video kalitesi aynı. Farklı bir Video player dene. UC Player gibi. Ayrıca sensör bende ağır değil. Bence sen bi format at farkı gör.

alpos88

Üye
    Konu Sahibi
Tamam corecodeci indirdim onu bi deniyeyim . formatta attım ise yaradı sanki biraz

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bu telefonların ilacı format.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
konuyu gerekli bölüme taşıdım arkadaşlar,konu yeri yanlış olduğunda yorumlamak yerine şikayet ediniz :) iyi forumlar

alpos88

Üye
    Konu Sahibi
baska bir yöntemle yapamıyomuyuz bu çizgi çizgi gösterme olayını böyle zor oluyor

- - - Eklendi - - -

bu programdan başka çare yokmu ? böyle zor oluyor . Format attım lakin yine açmıyor

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
takılmanın sebebi hafıza kartını ofw cfw yuklerken bicimlendırmemen aynı yapıya sahip ofwlerde sıkıntı olmaz gibi görünür fakat video oynatmada donmaların çizgilerin falan sebebi hafıza kartı videoların içinde bulunan paint_b isimli gizli dosyadır. Uyumsuzluktan oluşur onu silin sorununuz düzelecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt