Nokia 5800 XpressMusic Windows Live Messenger [04.08.2010] %100 Çalışır Durumda Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

dogstein

Üye
saolasın ben kurdum ama benim msn adresi uzantısı windowslive.com bunu açmıyor kaydol cıkıyor ne yapmam lazım normal giriş yapıyorum maillere felan ama msn gecilmiyor yardım lütfen

emr-erock

emr-erock

Üye
hayır link yaşıyor :D

ali_ince25

Üye
Samsung i8910 hd de çalışmıyor bilginiz olsun

AlpReis

AlpReis

Üye
Arkadaşım süpersin, gerçekten süpersin, yaaa yıllarca aradığım program buydu, yıllarca olmasada aylarca aradım, 5800 blue süper çalıştı, yani kısaca mükemmel, kuramayan arkadaşlar neden kuramadı bilmiyorm, muhteşemsin sağol sağol sağol

akuslar

Üye
büyüksün..

KillEmAll1453

KillEmAll1453

Üye
    Konu Sahibi
Problem değil... Bu arada KURUPTA BAĞLANAMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN ÇÖZÜM YİNE İLK MESAJIMDA ALTTADIR...

jasmina_21

Üye
yaa arkadaşlar ben programı indirdim güzel güzel kurmaya başladım herşey yolunda gidiyor ama tam son noktada program iptal edildi diyip kurmuyor birkaçkez denedim bir tlf bir hafıza kartına yükledim ama her durumda aynı sorunu verdi yardımcı olurmusunuz:(

kursat17

Üye
yaa arkadaşlar ben programı indirdim güzel güzel kurmaya başladım herşey yolunda gidiyor ama tam son noktada program iptal edildi diyip kurmuyor birkaçkez denedim bir tlf bir hafıza kartına yükledim ama her durumda aynı sorunu verdi yardımcı olurmusunuz:(
Aynı sorunla müzdalipim ilgilenirseniz sevinirim?

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Müzdalip olmakta nedir yahu? :islik

erman1339

erman1339

Üye
bu gün yükledim ve sorunsuz kullanıyorum.

çok teşekkürler

jenasss

Üye
çok teşekkürler

ModiFix_TR

Üye

aynı sorun bende de var arkadaşlar yardımcı olurmusunuz :(

onur1301

Üye
telefon, messenger'dan önce ''nokia webservices support package'' uygulamasını yüklememi istiyor. tamam dediğim zaman yüklemesinin bitmesine az kala ''yükleme iptal oldu'' diyor.. sorun nedir ?

-alikan-

-alikan-

Üye
Kardeş programı kurdum çalıştırdım sorunsuz çalıştı fakat msn de beklerken veya yazışırken mesela wifi dan bağlanmayı denedim durduk yere kablosuz bağlantı kullanılamaz durumda tekrar bağlanmayı deniyor deyip duruyo ama wifi bağlantısı aktif devam ediyor. Yani çok kopuyor neden yapar??

husooo05

Üye
thank' s

hasret666

Üye
2. Bir Not: Yok ben illede Wireless ile giricem diyen arkadaşlar... Hedef bağlantılarına girip wireless bağlantısını 1.Öncelik Atamalıdırlar ;)

Ben bunu anlamadım arkadaşlar nasıl yapıcam ben wirelessden bağlanamadım direk 3g den bağlanıyo sanırım benimki yardımcı olrsanız sevinirmi kurcaladımbaya ama bi ayar bulamadım...sorunsuz calışıyo wapdan girdigimde...

KillEmAll1453

KillEmAll1453

Üye
    Konu Sahibi
5800 için söylüyorum.. İyi oku ve adımları takip et...

Wireless'i 1. önceliğe atamak için adımlar aşağıdadır.

Menü > Ayarlar > Bağlantı > Hedefler > İnternet ... Buraya geldiğinizde wirelessinizi listede göreceksiniz
Listede altlarında öncelikleri yazar. Wireless'inizin üzerine gelip Seçenekler > Organize et > Öncelik Değiştir Dediğinde orada 1. önceliği verirsin ;) olur biter... 1. Sıraya alırsın yani...

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş programı kurdum çalıştırdım sorunsuz çalıştı fakat msn de beklerken veya yazışırken mesela wifi dan bağlanmayı denedim durduk yere kablosuz bağlantı kullanılamaz durumda tekrar bağlanmayı deniyor deyip duruyo ama wifi bağlantısı aktif devam ediyor. Yani çok kopuyor neden yapar??

Bunun sebebini bende bilmiyorum tam olarak bendede oluyor ... Fakat yazdığın zaman bazen sorun oluşturmuyor o yazı... belki msn açıkken başka şeylere uğraşınca olabiliyor.

durmates

Üye
Teşekkür kardeş

bearcoll

Üye
Allah razı olsun kardeş aradım aradım kimse yerde yok. ;)