Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 XpressMusic Windows Live Messenger [04.08.2010] %100 Çalışır Durumda Güncellendi
Sponsorlu Bağlantılar
myvz
Üye
Arakadaşlar verilmişti deyip durmayın bu MSN 3G ile kesinlikle ÇALIŞIYOR. Denedim ve oldu.
3G ile giriyor tekrarlıyyorum...
Rich4arD
Üye
BeyLer bayanLar yardıma ihtiyacım var benim .s
Bu messenger cidden 1o numara fakat PNHT ' nin çıkardığı özeL c6 widget destekLi fw sini yükLedikten sonra açılmamaya başLadı yani açıLmıyor ? Önceden yani orjinaL v51 deyken 0 sorun iLe kuLLanıyordum ve işte bu fw yi >>>>>> http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...get-destekli-en-stabil-calisan-fw-389756.html
yükLedikten sonra messenger ' i açıyorum programı 2 sn geçmeden görüntü geLiyor hemen kapanıyor hiç bişey oLmamış gibi ? Yardım edebiLecek varmı ? :S
BumBeDum
Üye
teşekkürler harika program
poweruserx
Üye
ben bu olayı anlamadım...
ilk girdiginde gsm firması üzerinden baglantı kurmasını istiyor ki ben tam tersi wireless varsa baglansın yoksa baglanmasın istiyorum bunu nasıl yapıcamm...
BeyLer bayanLar yardıma ihtiyacım var benim .s
Bu messenger cidden 1o numara fakat PNHT ' nin çıkardığı özeL c6 widget destekLi fw sini yükLedikten sonra açılmamaya başLadı yani açıLmıyor ? Önceden yani orjinaL v51 deyken 0 sorun iLe kuLLanıyordum ve işte bu fw yi >>>>>> http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...get-destekli-en-stabil-calisan-fw-389756.html
yükLedikten sonra messenger ' i açıyorum programı 2 sn geçmeden görüntü geLiyor hemen kapanıyor hiç bişey oLmamış gibi ? Yardım edebiLecek varmı ? :S
Tmm saoLun yardımLar için sorunumu çözdüm zaten KaLdırdım teLefonu yeniden başLattım kurdum açmadan yine yeniden başLattım açıLdı Sorunsuz çaLışıyor teşekkürLer yardımı dokunanLara
Bende daha önce verilmiş konulardaki messenger dosyasını indirdim. Bendede 3G ile gayet güzek çalışıyor. Daha önce verilenle AYNI SÜRÜM VE AYNI DOSYA!!! FARKI YOK
Ama keşke screensnap programını kuLLanarak görüntü aLsaymış
w4nom
Üye
kardeş cidden cok tşk ederim emeğine saglık 5530 da en son v30 yazılımını yüklettigimden beri msn i bir türlü bulamıyordum sürekli sertifika sorunlarıyla karşılaşıyordum , cok tşkler .
KillEmAll1453
Üye
Konu Sahibi
Rica Ederim beyler Ne demek...
haznedarkaan
Üye
eyw kardeş
Dark_angel_frkn
Üye
ya kemall kardeşim bana bi yardımcı olsan bu uygulamayı indirıorum sis uzantılı dıe açmıo sadece sis olsa gene iyi rar zip v.b de açmıo sadece jar uzantılıları açıo yukluo sorunu nasıl gidere bilirim kardeşim ?
bilalkilic61
Üye
çok teşekkürler tam aradığım gibi müthiş bir şey
salihcakir3891
Üye
Bunu baya aradım editörler eski konuları silse çok iyi olur dier bir forumdan temin ettim paylaşmak için konu açarken bu konu altında var olduğunu gördüm elinize sağlık
tatar53
Üye
arkadaşım önceki sürümlerde online listesinin tamamını göremiyoduk.30 kişi açık olsa en fazla 10 kişi görünüyodu.burda öyle bi sorun varmı ?