Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

muratti79

Üye
bu dosyatı indiriyorum ama seçili disk yansıması dosyası geçersiz diyor.

qwerty16_80

Üye
5800 de super calısıyor elinize emegınıze saglık

lastflipper

Üye
arkadasım tek tek anlatmıssın ama ben hafıza kartındakı exe uzantısını bulamıyorum daha dogrusu garmınden dogru seyımı ındırdım onuda bılmıorum lutfen yardım edermısınız, 96 mb lık bı verı var onu ındırıyorum dogrumudur?

--------------- Ekleme ---------------

uzantı gcd

karmaticsp

Üye
detaylı bir açıklama, %100 sonuç veriyor. çok tşk ederim.

hamann1111

Üye
elinize sağlık teşekkürler bendede no maps yazıyodu açık havada bir kereye mahsus internete bağlanmasına izin verdim ve sağ üstteki + işarteine 3 kere bastım giderken haritada yürüdüğümü görmeye başladım ve şimdi kullanıyorum artık bağlan demiyorum

cangok123456

Üye
türkiye 2010 haritasımı bu bende 2009 var sadece haritayı yenileyebiliyomuyuz

mm_mm

mm_mm

Üye
rapid üyeliğim yok indiremiyorum
başka nasıl indircem

Orodruin

Üye
Bütün işlemleri doğru olarak yapmama rağmen hala lisans istiyor. yardımcı olabilirmsnz?

harunde

Üye
-Öncelikle Garminin Uyumlu versiyonunu bilgisayarımıza adresten indiriyoruz.
kardeş ben burdan ındıremedım nasıl oluyor bana yardım lazım

erkin2503

Üye
ben garmini indiremedim nasıl indirebiliriz

tcivilengineer

Üye
öncelikle emeginize sağlık, dil klosorunde turkce yoktu. olması gerekiyormuydu. garmini actıgımızda her defasında gps mi diyecegiz.

.txt yi unl yaptıktan sonra cep telefonum 5800 a yukledim. fakat yuklerken sunu sordu. dosya telefona uyumlu degil. yinede yuklensin mi. yukle dedim. akabinde her işlemi devam ettirdim. fakat ilginçtir. garmin i her actıgımda satın al menusu devamlı geldi. gps i ac. seceneginden girdim. fakat yukledigim unl dosyalarını gormedigini help dosyasını istedigimde dosya yok dediginde ogrendim. evde gps cekmiyor. her ne kadar cekmesede yaptıgımız ve yukledigimiz dosyaları gormuyor. neden ? dısarı cıktım gps bekledim. yerim karsıyaka izmir. 2 dakika gecti bulamadım diye 2 defa tekrarladı.

aslanturkn

Üye
Arkadaşım. xplore ile garmin içine gir. orada unl dosyalarının uzantılarının unl.txt olduğunu göreceksin. oradan txt uzantıyı silerek sadece unl kısımlarını bırak. o zaman çalışacaktır.

şimşek06

Üye
No map demesinin bir sebebi de bulundugunuz konumda gps e baglanamıyor olmasıdır kapalı konumda olmanızdan kaynaklanıyordur. Acık alanda programı tekrar calıstırdıgınızda muhtemelen haritayı gostermeye baslıyacaktır.

gps bağlandı ama 2 saat gesmesine rağmen no map diyor lütfen yardım

hayır o image dosyası doğru sw ve gmapsupp leri doğru yapmamışsın..dikkat et bunların uzantısı .unl olacak text olmayacak..

arkadaşım uygulamayı anlatıldığı gibi yaptım gps ye bağlanıyor ama harita no map diyor defalarca kontrol ettim hata yok ama harita açılmıyor deylı bi anlatım yaparsanız sevinirim teşekkürler

krbk7860

krbk7860

Üye
gps bağlandı ama 2 saat gesmesine rağmen no map diyor lütfen yardım

arkadaşım uygulamayı anlatıldığı gibi yaptım gps ye bağlanıyor ama harita no map diyor defalarca kontrol ettim hata yok ama harita açılmıyor deylı bi anlatım yaparsanız sevinirim teşekkürler

verdiğim linkten hazır unl uzantılı dosyayı indir. sw.unl içersindeki kodu değiştir. bir de bu şekilde dene.:oke:

faruk2007

Üye
sayin yonetici,
ben sizin siteden ve senin on gordugun ve yazdigin sekilde haritami ve programimi yukledim. turkiyede cok iyi kullandim.
sunanda 1 haftadir malezyadayim ve burayida bilmedigim icin hep yanlis yerlere gidiyorum. N95 8gb telefonuma buralardan

... 0-NT-v3-NT
... dd40a8d0f3
... emler.html

malezya ve kuala lumpur haritalarini bilgisayarima indirdim. ve senin bahsettigin gibi haritanin ismini gmapsup2 ve dosyasinida gmapsupp.unl olarak kaydettikten sonra Garmin klasörünün içine kaydettim. ve ayni sorun ''birim numarası 2339267968 kullanılarak haritalar acılamıyor '' ve ''kilitli bir harita yuklediniz bunu satın almak icin satın al ve kullan dügmesini.....'' diyor.
hic bir yanlislik yapmadim eminin ama mantigima yatmayan Custom Mapset'i seçtikten sonra MapID Code'a ne yazmaliyim. ben 230 yazdim. neden derseniz 3 gundur aramama ragmen maleyanin map ID sinin bulamadim. bir form sitesinde 230 yazdiklari icin yazdim ama sanirim bu yuzden boyle bir problem basima geldi. Garmin_Map_ID_Finder diye bir programda bulamiyor. hep hata veriyor. siz bulursaniz ve ya bana acil yardimci olursaniz cok makbule gecersiniz. gurbette kaybolmak kotu birseymis/ umarim beni anlar ivedilikle cevabinizi beklerim.
Saygilar/iyi calismalar..

Adım-3: gmapsupp.unl Düzenlemesi:
1-) ilac.rar dosyası içerisindeki IMEI Converter'ı çalıştırın. IMEI'nizi gerenkli yere yazın ve Generate diyerek kodu alın.
2-) Bu sefer ilac.rar dosyası içerisindeki Garmin İleç.exe'yi çalıştırın. Aldığınız kodu Unit ID yerine yazın.
3-) Select Map Product bölümünden Custom Mapset'i seçin. MapID Code'a 848 yazın. Bu sefer 2. (alttaki)Generate butonuna basarak kodu alın ve kopyalayın (CTRL+C).
4-) Yeni 1 Not Defteri açın ve yeni aldığınız uzun yapıştırın (CTRL+V). Farklı kaydet deyip, dosya ismini gmapsupp.unl olarak Garmin klasörünün içine kaydedin. (Uzantı .txt olMAsın, kaydederken alttan Tüm dosyalar'ı seçin.)

chuppacabra

Üye
Hocam 5800 a kurdum birkaç gündür kullanıyorum. açık alanda uydu yakalaması 2 dakka sürmüyo. Garminin yol tarifini zaten tartışmaya bile gerek yok. Şimdi en güncel POI leri bulup yüklemeye çalışacağım.
10 numara paylaşım emeğine sağlık

pomax

pomax

Üye
kardeş konuda bahsettiğin şu adrese giremiyoruz

burak_sefa

burak_sefa

Üye
...

mehmet_tsc

Üye
paylaşım için tsklrde bir sorum olcak bn dediklerini yaptım tamamde girdiğimde nereye bölümüne giriyorum tıklayınca bu özlliği kullanmak içn garmin.com adresini ziyaret edin dio cvplarsan sevinirim bide nasıl kullanıcamı pek bilmiyorum bilgiler için tskrl

Üst Alt