Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

infinity81

Üye
Emeğine ağzına sağlık teşekkür...

--------------- Ekleme ---------------

Emeğine ağzına sağlık teşekkürler...

molecule_ce

Üye
uygulama telefonla uyumlu değil diyor.bende de 5800 express var. ve telefon güncellemesini de yaptım 31.00.008 olan versiyonu yukledim. neden boyle bir hata mesajı veriyor???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
uyumlu değil der ama sen devam edeceksin..

endrocu

endrocu

Üye
Bu linkdekilerin aynısını uygulayın.Ben kendi telefonum(6220c) e uyguladım çalışmıştı.Arkadşım da yeni Nokia 5800 aldı. dün aksam kendi telefonuma uyguladıklarımın aynısını arkadsımın telefona uyguladım ve çalıştı.Tek seferde sorunsuz.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
lütfen başka forumlara link vermeyin..aynı konu burdada var ve gayet güzel anlatılmış..

nepstar

Üye
No map demesinin bir sebebi de bulundugunuz konumda gps e baglanamıyor olmasıdır kapalı konumda olmanızdan kaynaklanıyordur. Acık alanda programı tekrar calıstırdıgınızda muhtemelen haritayı gostermeye baslıyacaktır.

oimlizkan

oimlizkan

Üye
Haritalar için garmin.com u ziyaret edin diyor ve girdiğim kayıt numarasına ait harita bulunamadı diyor sorun ne olabilir?

sarikara

Üye
tşk ederim

kralo7

Üye
bu garmin kullandığım zaman ücretlimi navigasyon ben onu merak ediyorum

musecoke

Üye
cok sagol.program calısıyor herhangibir sıkıntı yok..emege saygı lutfen !:oke:

cmlkrc

cmlkrc

Üye
tekrar yükledim dil seçmi Türkce yi sececeğim ama sonraki yazısına dokunuyorum ama işlemiyor kaldı öyle nereye basarsam basayım olmuyor

kaptan403

Üye
kardeşim sw.un ve gmapsupp.un dosyalarını nasıl kaydediyoruz yardımcı olabilrimisin.

nadir kardeşim bnm bu işlemi nnasıl yapmam gerekiyor bi yardımcı olursan sevinirim

vanhakan31

Üye
burda detaylı anlatamamışsın n95 e kurulum anlatılşıyor forumlarda s60 v3 o yöntemle ben 5800 a kurdum sorunsuz çalışıyor

kadabra

kadabra

Üye
Ekli yerleşik gps çıkmıoor bende nedeni ne olabilir?

hacker_bilo

Üye
KURULMUYOR kardeş programlar ınmıor

quanon

Üye
kurdum tek seferde kullanmaya başladım gerçekten harika, kastamonu'da benim dahi bilmediğim yerleri görebiliyorum. gerçekten harika yani. elinize sağlık

yoqum

Üye
yaw ben indiremedim bılgısayara

bfl103

Üye
uzantıyı nasıl değiştiriyoruz

txtyi unlye

mir70tr

Üye
tesekkurler sagol

quanon

Üye
Belgerime gir araçlar>klasör seçenekleri>>görünüm

Bilinen dosya uzantılarını gizle seçeniğini işaretleme.Sonra butun uzantılar gözükecek.

Kolay Gelsin... (alıntıdır)

Üst Alt