Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

ozi_sungur12

Üye
Çok teşekkür ederim saol..

altinyurek77

altinyurek77

Üye
bende 5800 xpress music kullaniyorum purogrami kurdum turkiye haritasinida 2010 20 son versiyon indirdim sahane calisiyor simdi avrupa 2010 20 versiyonunu indiriyorum 8 link var 3 tane link kaldi onlarida indirir sem denicem calisirsa sizinle paylasirim bu arada 5800 xpress music kullanan lara tafsiyem navi gasyonu ovi maps ndrive garmin olsun ana ekranda algemende yani genel yasini tik layin ve en alt taki ofline yi tiklayin yani sebekesiz boylelikle kontur gitmez gprs ayarlarini silmek zorunda kalmassin isin bittimi navgasyonla tekrar ayni yeri tiklar algemen de yaparsin en usteki yani bu arada ben ndrive ve ovi maps simdi ful ve bedava ve haritalari 2010 02 en son version ve simdide garmini denicem bakalim onasil olucak ben yurddisinda oldugumdan turkiye haritasini deneyemedim

evet arkadaslar avrupa haritasi da denenmistir sahane calisiyor:oke:

Mikado_suphi

Üye
arkadaşlar yüzbaşılar ben acemiyim ama çok yetenekliyim ama bir türlü garmini indiremedim bana dakunmatik olan bir garmin (5800) için yardımcı olun buradaki ilk linkteki uyumlu garmini yükleyemedim yoksa bu garmin ücretlimi lütfen cevap

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yüzbaşılar ben acemiyim ama çok yetenekliyim ama bir türlü garmini indiremedim bana dakunmatik olan bir garmin (5800) için yardımcı olun buradaki ilk linkteki uyumlu garmini yükleyemedim yoksa bu garmin ücretlimi lütfen cevap

arslan14

Üye
Nokia 5800 XpressMusic telefonuma kurdum ve mükemmel çalışıyor emeği geçen ve bizlerle paylaşanlara çok teşekkürler

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
ya abi bu Garmin beni delirticek telefonu açıp kapattığım gibi kontürüm gidiyo bune yaa bunu nasıl önliye bilirim 2. benim wifi olduğu halde öncelik türkcell olarak giriyo kontür gidiyo abi bi yardım lütfen skyfire fln internete girdiğim zaman öncelik wifi oluyo o hedeflerde fln diosan öncelik benim wifi onu önermeyin başka bişiler sölermisiniz kontür kalmadı ya telefonda...

ben garmini kaldırdım telefondan telefonu açtım kapadım kontür gitmedi bi çözüm bulunana kadarda kurmıcam :ağlarım:

HİÇKİMSE

Üye
:megafon:
Merhabalar,

Garmin ile ilgili demin deneyip sonuç aldığım bir yükleme biçimini paylaşmak istiyorum..

Not: Bilgiler Reis 'in sitesinden derlemedir.

-Öncelikle Garminin Uyumlu versiyonunu bilgisayarımıza adresten indiriyoruz.

- Telefonu USB kablosu ile bağlıyoruz ve Bağlantı modu olarak Depolama seçiyoruz (Hafıza kartı)

- İndirdiğimiz exeyi çalıştırıyoruz ve Removable Drive i seçip install diyoruz.
Program hafıza kartınıza kurulacak. Benim ilk yüklememde program doğrudan kurulmuştu ama kurulmazsa Hafıza kartı içindeki GarminMobileXT.sis dosyasını çalıştırıp telefona kurulumu kendiniz yapabilirsiniz

- Telefon bağlantı noktasını PC Suite olarak değiştiriyoruz ve Uygulamalardan GMobileXT çalıştırıyoruz. Açılıştaki mesaja I Agree diyoruz, Sonraki sayfada Hangi dili istiyorsak onu seçiyoruz. Sonra konuşma dili isteyecek, konuşma dili yüklü olmadığı için (türkçe) sonraki diyerek geçiyoruz. Birkaç kurulum sorusu daha soracak birim hava durumu v.s. onları da istediğiniz gibi ayarlayın. Son olarak aşağıdaki ekran karşınıza gelecek Garmin GPS ile bağlan diyoruz.

Bluetooth şu anda kapalı uyarısı verecek tamam deyip geçiyoruz..açılan sayfadan Arçlar oradan da Ayarlara tıklıyoruz

-Ayarlardan sonra da hakkında ya tıklıyoruz ve açılan sayfadan Kart Kodunu not alıyoruz.

-Reis'in sitesinde bulunan dosyalarını indiriyoruz.
bunun içinde bulunan "Garmin .exe" programını çalıştırıyoruz.

1 kutucuğuna kopyaladığımız " kart kodu " nu yazıyoruz..
2 kısma'da Custom Map kısmında açılan alana 848 girip tamam diyoruz

-Verilen kodların ilkini (kart kodu yazdığımızın altındaki) bir TXT dosyası içine kopyalayıp dosyayı sw.unl şeklinde kaydediyoruz. Lütfen uzantının txt kalmamasına dikkat ediniz.

-ikinci kodu da yine txt dosyası içine kopyalayıp gmaPSUpp.unl şeklinde kaydediyoruz.Lütfen uzantının txt kalmamasına dikkat ediniz.

Kaydettiğimiz iki dosya ile birlikte telefonumuza atmak için harita dosyasını , yine Reis'in sitesinden
*ben bu dosyayı kullandım ve denedim.

indiriyoruz.

-Son adım olarak, inen harita dosyasını,sw.unl ve gmapsupp.unl dosyalarını telefonumuzun hafıza kartında bulunan Garmin klasörüne atıyoruz.

İşlem Genel olarak tamamlandı.Artık Garmin kullanıma hazır..

Türkçe ses Dosyası için indirip rarlı klasör içindeki voice klasörünü Garmin içine kopyalayın.
Help Dosyası için rarlı dosya içindeki Help klasörünü olduğu gibi Gramin içine kopyalayın.

Katkılarından Ötürü Reisi-Eagles.com 'a teşekkürlerimi borç bilirim.

Saygılarımla

halilsarikaya

halilsarikaya

Üye
-Reis'in sitesinde bulunan dosyalarını indiriyoruz.
bunun içinde bulunan "Garmin .exe" programını çalıştırıyoruz.

1 kutucuğuna kopyaladığımız " kart kodu " nu yazıyoruz..
2 kısma'da Custom Map kısmında açılan alana 848 girip tamam diyoruz

verdiğiniz linkte inen dosyanın içersindekiyle anlattıklarınız çelişiyor...
bulamadım yapamadım?

mitimben

Üye
sevgili arkadaşlar 5800 ımı yeni aldım aranıza da yeni katıldım, ovi maps var son halini güncelledim ama bulunduğum yer denizli/çameli bir türlü haritada gözükmüyor, acıpayam da gözükmüyor, birileri yardımcı olursa garmin yükleyecem ama acaba haritalarda var mı çameli onu merak ediyorum, yoksa şehir merkezlerinde çok iyi iş yapıyor, bi zahmet haritalaranıza bakarsanız çameli varsa sevinirim, şimdiden teşekkürler...

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
eline sağlık

mertcan_058

Üye
yannız bu kapalı alanlarda hiç çalısmıor denecek kadar az çalısor yannız direk gokyuzu gormesı lazım bu programın

okeane3110c

okeane3110c

Üye
lisanlımı sınırsızmı? harita

tahatuluk

Üye
ellerinize sağlık yapımda ve yayında emeği geçenlere saygılar bizden

firat72

Üye
ya arkadaşlar ben de 5800 kullanıyorum söylenenlerin aynısını yapıyorum metin dili seç diyor ya türkçeyi seçiyorum sonraki butonuna basıyorum telefon donuyor bir de kurarken telefonla uyumlu değil diyor gerçi ona rağmen yine de kuruyor da yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler

expantion

Üye
Öncelikle paylaşımı yapan arkadaşımıza ve özellikle reis-i eagles a çok teşekkür ederim.2 gün önce 5800 aldım ve bu tarz teknolojiler açıkcası benim kuşak için baya uzak olduğundan 2 gündür bütün yazıları okumaya gayret gösterdim boş bir soru sormamak amacıyla.

Aklıma takılan ise garmini ücretsiz faydalanmak için ilac tabir edilen hack yönteminin kurmamız lazım peki bu kurduğumuz program telefonumuzun orjinalliğini garantisini bozmaktamıdır acaba?İmei numarası değiştirme gibi durumlardan bahsediliyor.İmei num.değişmesi durumu varmıdır?

Lafı uzun tuttuysam affola 5800'ı gps için aldım ama ovi maps şuan bulunduğum ilçeyi bile göstermediğinden garmine ihtiyacım var ancak bahsettiğim gerekçelerden çekiniyorum.Beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

krbk7860

krbk7860

Üye
Öncelikle paylaşımı yapan arkadaşımıza ve özellikle reis-i eagles a çok teşekkür ederim.2 gün önce 5800 aldım ve bu tarz teknolojiler açıkcası benim kuşak için baya uzak olduğundan 2 gündür bütün yazıları okumaya gayret gösterdim boş bir soru sormamak amacıyla.

Aklıma takılan ise garmini ücretsiz faydalanmak için ilac tabir edilen hack yönteminin kurmamız lazım peki bu kurduğumuz program telefonumuzun orjinalliğini garantisini bozmaktamıdır acaba?İmei numarası değiştirme gibi durumlardan bahsediliyor.İmei num.değişmesi durumu varmıdır?

Lafı uzun tuttuysam affola 5800'ı gps için aldım ama ovi maps şuan bulunduğum ilçeyi bile göstermediğinden garmine ihtiyacım var ancak bahsettiğim gerekçelerden çekiniyorum.Beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Garminin ilaçlamasını yaparken telefonun imei numarasını girmenize gerek yok onun yerine garminin kart kodunu girerseniz de olur. Ben öyle yaptım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.:oke:

expantion

Üye
Garminin lamasını yaparken telefonun imei numarasını girmenize gerek yok onun yerine garminin kart kodunu girerseniz de olur. Ben öyle yaptım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.:oke:

Yani ilacı kullanırsam herhangi bir orjinallik kaybetmezmiyim?

tatarix

Üye
arkadaşlar garmin indirmek için verilen sayfadaki adres bu. lakin bunun neresinden indiriyorsunuz? ben bulamadım... 5800 kullanıyorum... lütfen yardım...

veli2154

Üye
arkadaslar ama gps e baglanırken sebeke üzerinden diyor ücretsiz degilmiydi bu program

perfect_s14

Üye
yaa haritayı indiremedim yardım lütfen

Üst Alt