Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

linked001

Üye
Tesekkürler.

speedybat

Üye
Arkadaşlar, 5.50 versiyonunu kuruncada yukarıda yazanlar geçerlimi. Yoksa en baştaki linkten eski bir versiyor mu indirmem lazım. Yukarıdaki linktende garmini indiremedim.

darkangell5858

Üye
bu 848 kodunu nereye yapıstıracağız

--------------- Ekleme ---------------

kkardes yükledim haritayı görmüyor ve kod istiyor telefon 5800xm

mhmozz

Üye
kardeş bende de harita açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim no map diyo.

cipsx

Üye
ilk proğram inmiyor

serkan.yigit77

Üye
:aha:ben yükleyemedim yardımcı olurmusunuz? teşekkürler!

yagizman

Üye
merhaba bu yazılım ücretsizmi?

mehmetmrt

mehmetmrt

Üye
adres gitmiş kontrol edin lütfen

maktama

maktama

Üye
adres gitmiş kontrol edin lütfen
garmin 5.00.50

Tüm diller ses ve yardımdosyaları

gamin ila.ç

eduyuksel

Üye
ellerinize sağlık dün kurdum bugün kullandım süper hassasiyet mükemmel Reis kardeşimize ve emeği geçenlere binlerce teşekkür...Bu arada bu ücretsiz değil mi arkadaşlar

skaramanga

Üye
Bu linkdekilerin aynısını uygulayın.Ben kendi telefonum(6220c) e uyguladım çalışmıştı.Arkadşım da yeni Nokia 5800 aldı. dün aksam kendi telefonuma uyguladıklarımın aynısını arkadsımın telefona uyguladım ve çalıştı.Tek seferde sorunsuz.

Arkadaşlar Merhaba,yukarısa arkadaşın mesajını alıntı yaptım çünkü GARMİN'i sorunsuz yükleyen arkadaşlara imreniyorum.Benim sorunum şu;
-garmin'i yükledikten sonra kuruluma geçiyorum halihazırda garminin yüklü olduğunu söylüyor --ok.diyorum devam ediyorum.Daha sonra telefonunuzla uyumsuzdur diyor.ok.deyip devam ediyorum.kurulum tamamlanıyor.uygulamaların altına garmin uygulaması geliyor.çalıştırıyorum.Başlangıçtaki I AGREE tuşuna basıyorum yakjlaşık 45 sn.sonra metin dilini seç çıkıyor.19 kere basıyorum türkçe için ve ok.anlamında olan sol alt köşedeki sonraki tuşuna basıyorum.hiç bir reaksiyon göstermiyor.Böylece kalıyor.
-2 önce yapmış olduğum yüklemedede garmin başlatıldıktan sonra GPS ARANIYOR--GPS BULUNAMADI TEKRAR ARAMAK İSTERMİSİNİZ--Diyordu forumda anlatıldığı gibi hayır ve ayarlardan uzak GPS'İ seçip EKLİ/YARDIMLI GPS'İ ETKİNLEŞTİR. kısmı geliyordu ondada aynı sorun oluyor.etkinleştir dendiğind hiç bir reaksiyon göstermiyordu.
-Yüklemeyi yaparken dosya uzantılarını kontrol etim hiç bir sorun gözükmüyor.
-Ben nokia 5800'ı sadece GPS ÖZELLİĞİ OLDUĞU için tercih etmiştim.şimdi onu da çalıştıramıyorum.ACELE :bilmmbir yardım lütfen...

serdem2066

Üye
arkadaş uydular aranıyor diyor ve harite kesinlikle açılmıyor no map yazıyor

fethi79

Üye
Merhabalar,

Garmin ile ilgili demin deneyip sonuç aldığım bir yükleme biçimini paylaşmak istiyorum..

Not: Bilgiler Reis 'in sitesinden derlemedir.

-Öncelikle Garminin Uyumlu versiyonunu bilgisayarımıza adresten indiriyoruz.

- Telefonu USB kablosu ile bağlıyoruz ve Bağlantı modu olarak Depolama seçiyoruz (Hafıza kartı)

- İndirdiğimiz exeyi çalıştırıyoruz ve Removable Drive i seçip install diyoruz.
Program hafıza kartınıza kurulacak. Benim ilk yüklememde program doğrudan kurulmuştu ama kurulmazsa Hafıza kartı içindeki GarminMobileXT.sis dosyasını çalıştırıp telefona kurulumu kendiniz yapabilirsiniz

- Telefon bağlantı noktasını PC Suite olarak değiştiriyoruz ve Uygulamalardan GMobileXT çalıştırıyoruz. Açılıştaki mesaja I Agree diyoruz, Sonraki sayfada Hangi dili istiyorsak onu seçiyoruz. Sonra konuşma dili isteyecek, konuşma dili yüklü olmadığı için (türkçe) sonraki diyerek geçiyoruz. Birkaç kurulum sorusu daha soracak birim hava durumu v.s. onları da istediğiniz gibi ayarlayın. Son olarak aşağıdaki ekran karşınıza gelecek Garmin GPS ile bağlan diyoruz.

Bluetooth şu anda kapalı uyarısı verecek tamam deyip geçiyoruz..açılan sayfadan Arçlar oradan da Ayarlara tıklıyoruz

-Ayarlardan sonra da hakkında ya tıklıyoruz ve açılan sayfadan Kart Kodunu not alıyoruz.

-Reis'in sitesinde bulunan dosyalarını indiriyoruz.
bunun içinde bulunan "Garmin .exe" programını çalıştırıyoruz.

1 kutucuğuna kopyaladığımız " kart kodu " nu yazıyoruz..
2 kısma'da Custom Map kısmında açılan alana 848 girip tamam diyoruz

-Verilen kodların ilkini (kart kodu yazdığımızın altındaki) bir TXT dosyası içine kopyalayıp dosyayı sw.unl şeklinde kaydediyoruz. Lütfen uzantının txt kalmamasına dikkat ediniz.

-ikinci kodu da yine txt dosyası içine kopyalayıp gmaPSUpp.unl şeklinde kaydediyoruz.Lütfen uzantının txt kalmamasına dikkat ediniz.

Kaydettiğimiz iki dosya ile birlikte telefonumuza atmak için harita dosyasını , yine Reis'in sitesinden
*ben bu dosyayı kullandım ve denedim.

indiriyoruz.

-Son adım olarak, inen harita dosyasını,sw.unl ve gmapsupp.unl dosyalarını telefonumuzun hafıza kartında bulunan Garmin klasörüne atıyoruz.

İşlem Genel olarak tamamlandı.Artık Garmin kullanıma hazır..

Türkçe ses Dosyası için indirip rarlı klasör içindeki voice klasörünü Garmin içine kopyalayın.
Help Dosyası için rarlı dosya içindeki Help klasörünü olduğu gibi Gramin içine kopyalayın.

Katkılarından Ötürü Reisi-Eagles.com 'a teşekkürlerimi borç bilirim.

Saygılarımla

gmappsup.img bu dosyayı tanımıyor benim tlfon..soru işareti görünüyor..telefonum 5800..diğer işlemleri aynen yaptım..yardımcı olurmusunuz..

frarslan

Üye
garmin in yakın zamanda yeni bir haritası çıktı mı? biliyor musunz?(Türkiye haritası)

Gencturq

Üye
arkadaşlar benim sorum olacak.

1. Garmini Sorunsuz Yükledikten Sonra Başlanmak için veya navigasyonunu kullanmak için kontör gidiyormu?
2. 5800 için free ovi map çıkmış hangisini tavsiye edersiniz. telefonu dün aldım.
Teşekkürler

aerieee

Üye
teşekkürler.....

krbk7860

krbk7860

Üye
arkadaşlar benim sorum olacak.

1. Garmini Sorunsuz Yükledikten Sonra Başlanmak için veya navigasyonunu kullanmak için kontör gidiyormu?
2. 5800 için free ovi map çıkmış hangisini tavsiye edersiniz. telefonu dün aldım.
Teşekkürler
Ayarlarını yaparsan kontör gitmez. ovi map'ın haritaları birçok il için yetersiz. bence garmini yükle. ben 5800 da garmini kullanıyorum. sorunsuz bir şekilde çalışıyor.:oke:

erfuray26

erfuray26

Üye
5800 telefonuma garmini yüklemek istiyorum fakat yükle dediği siteden yükleyemedim yardımcı olusanız sevinirim teşekkürler.

draw1907

draw1907

Üye
ya arkadaşlar chip dergisinde bi haber okudum ve orada bir çok navigasyon program için ek programlar var diyor adresinde var ama almanca galiba ben çözemedim olayı bi bakarsanız :)

34dl1958

Üye

Üst Alt