Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Mustafacığım sw.unl şeklinde olacak..

mustafa

mustafa

Üye
dostum zaten unl dosyası olarak görüyor. telefondan x-plore ile açtığım zaman zaten sw.unl şeklinde görünüyor. ndrive ı kurdum ama ondaki harita çok kötü sokakları falan bilmiyor sadece ana yolları biliyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
dostum zaten unl dosyası olarak görüyor. telefondan x-plore ile açtığım zaman zaten sw.unl şeklinde görünüyor. ndrive ı kurdum ama ondaki harita çok kötü sokakları falan bilmiyor sadece ana yolları biliyor.
no map yazıyorsa kesin sw unl ve gmapps unl de hata vardır..reklam olmasın ama buraya bak istersen..

hunkar159

hunkar159

Üye
arkadaslar benkurdum ama garminhakkinda yazan yeeri actim mi benden ESN kilidini acdiyor oysaki haritalari gmapsupp.inc gmapsup. unc diye siralayip garmin dosyasina atmistim bu esn kodunu ben bir türlü anlamadim hep no map diyor

ULTIMATE-BENZ

ULTIMATE-BENZ

Üye
-Öncelikle Garminin Uyumlu versiyonunu bilgisayarımıza adresten indiriyoruz.

Hocam bu siteden indiriyoruz derken açılan sitenin neresine tıklamaamız gerekiyor? ya ben göremedim yada neere basıcağımı anlayamadım.:allalla:

bu-rak

Üye
ya bu siteye girip programı imei nomu ve mailimi verdiğimde program benim mailime signed hallde gelmiş oluyo bu sertifikalamamı oluyo acaba

ertech

ertech

Üye
paylaşım yapan arkadaş çok teşekkürler..

5800xm kullanıcısıyım garmini sorunsuz olarak yükledim gps sinyallerim çok iyi no map hatası vs.. almıyorum gayet güzel.. Gps sinyali düşük telefon ayarlarından a-gps i aktif hale getirirlerse ilk bağlantı esnasında 1kb lık bir gprs gönerimi ile uyduya daha hızlı bağlanabilirler...

birde bana şu konuda yardımcı olursanız sevinirim yoksa kafayı yiyeceğim... Programda Nereye butonuna tıkladığımda programı kapatıyor veya adres girmek istediğimde bu yüzden rota belirlemeyi başaramadım... birde haritada zaman zaman gezerken donmalar oluyor ve kapatmak zorunda kalıyorum... Bu sorunların önüne nasıl geçebilirim?

merhaba,

ben de programı sorunsuz kurdum ve çalıştırdım. emeğinize sağlık.
bende de 5800 var, aynı donma ve kitlenme sorunları bende de var.
telefon yazılımım güncel. yeni bir konum kaydetip oraya git dediğimde program kendini kapatıyor.
ya da arama yaparken kitleniyor.

yorum ve çözümünüz için teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

Bazen haritada gezerken program kendiliginden kapanıyor.

5800 için bece Ndrice çok daha güzel ve hızlı.

şu kapanma ve donma problemi yaşayan çok galiba, 5800 için.

çözümü olan var mı ?

mm_mm

mm_mm

Üye
Saol

milennn

Üye
ben de yaptım ama kontur hala gidiyo nedendir acaba yardım?

mohikan26

Üye
5800 ım var sorun yok.arkadaşlar haritadan kaynaklanıo olabilir bendede oldu eski telimdeki garminin eski 2007 yılının haritasını attım çalıştı daha sonra en son sürüm haritayı indirdim attım(eskiyi silerek) yeni harita mükemmel ve canavar gibi çalıştı

erdncdemir

Üye
dosya türlerini txt den unl ye nasıl dönüştürücez peki

kurtluelma1

Üye
merhaba arkadaslar...programi kurdum bir sıkıntı yok cogu arkadasin yazilarini okudum .unl problemi ve no map sorununu yasamislar...bende de harita gözükmüyor yanliz bir yer aradigimda haritada göster dedigimde karsima harita cikiyor biraz bekleyince kilitleniyor.ben 5800 xpm kullanicisiyim .telefonda yüklü olan navigazyon hakkinda sikayetciydim burda garmini görünce yükleyip bu sorundan kurtulmak istedim ama GPS te sorun yasiyorum baglanti yapmiyor.telefonu ilk aldigimda gayet güzel nerde olsam gösteriyordu kirmizi bir noktayla ama şimdi bu uygulama işlemiyor.umarim sikayetimi tam anlatmisimdir.bu konudan anlayan sayin arkadaslarimiz olursa bana yardimci olabilirlerse cok sevinirim.garminde .unl leri yaptim haritayida yükledim ama cözüme ulasamadim...Lütfen yardimci olacak bir arkadas ariyorum.Simdiden tesekkürler

ozger06

Üye
Selam. Kurulum yarım kaldı. Bu link Kırık

Lütfen birileri güncellesin de biz de deneyimlerimizi paylaşalım... Teşekkürler....

defig

Üye
selamun aleykum Arkadaşlar aynen dediğiniz gibi herşeyi kurdum program (5800)telde açılıyo bulututu açdio açıyorum gps arıyo bulamıyo bulututu kapatıyorum ole açıyorum program donuyo hiç birşey yapamıyoruz rica ediyorum yardım edersenizsewinirim haritayı nası bulucak nası olucak yardımederseniz çok sewinirim

kurtluelma1

Üye
mrb arkadasim.öncelikle GPS aramasini bluetoothtan yapmayacaksin ekli tümleşik GPS i kullan.Bende yukariya yorum yaptim ama kimse cevap vermedi o zamana kdar karistira karistira buldum sonunda :) ...Acik bir alanda GPS aramasi yapptir 5 dk icinde kendi baglaniyor .Harita da no map yaziyorsa bir wirelles bul belesten garmine baglan garmin online ye internet üzerinden kendisi sebeke icin haritayi buluyor ondan sonra no map olayida yasamazsin.Bende cok arastirdim araya araya teli bozmadan buldum yani :) umarim halledersin.güzel bir program ben cok begendim

lock

Üye
ARKADAŞLAR GARMİNİN SON HARİTASI YAYINLANIMI BİLMİYORUM AMA ;
HARİTA 2009 02

ADRES :

defig

Üye
Harita da no map yaziyorsa bir wirelles bul belesten garmine baglan garmin (SLM WİRELLES E NASI BAĞLANICAM GARMİNİ )

serdar191919

Üye
Tesekkur ederim dostum..

5.00.50 versiyonu cikmistir arkadaslar:

bu yeni versiyondada kurulum ve ses yukarıdaki anlatıldığı gibimi?

czu12

czu12

Üye
Bende kurdum 5800'a bütün gün programı çözmek için kurcaladım acık :aha: Akşam üstü Vodafone'dan msj geldi;günlük 5TL'lik kullanımı doldurduğum için 1 gün sonrasına kadar bedavaymış :ah Garmin ücretsiz değilmiydi? Yada ücretsiz şekilde nasıl faydalanabilirim?

Bide,hedefe bir rota çiziyor,o rota dışına çıkarsan ( Yani kendi bildiğiniz farklı bir yoldan gitmek isterseniz) geri rotaya girene kadar kafanızı ütülüyor :megafon: Bence mevcut rotayı geçtikten sonra diğer alternatif yolları önermesi gerekir diye düşünüyorum.Onun dışında hedef belirlemek için baya uğraşıyorsun,sokak,ilçe,şehir bulmakta bazen zorlanıyor :bilmm Tlf defterinde evimin numarasına haritadan yerini belirttim.iş çıkışı beni evime götür dedim direk yolu tarif etti..Ancak eve gitmem 5TL ye maal oldu :vur Bunun ücretsiz olanı yada yöntemi yok mu?

Üst Alt