garmini az önce yukledimharita gör dedim direkt ingiltere cikti turkiye haritasını yuklemistim ne yapmam gerek uydu araniyo diyo acaba uydu bulununca turkiyemi cikicak tskrler
1 kutucuğuna kopyaladığımız " kart kodu " nu yazıyoruz..
2 kısma'da Custom Map kısmında açılan alana 848 girip tamam diyoruz
arkadaşlar ben burda 1 kısmı yaptım 2 kısmında takıldım bulamadım dosyalar içinde.ne yapmam gerektıgını kısaca solersenız çok sewinirim.vaktınızı alaksam şimdiden özür...
hersey tmm fakat uyduyu 10 dk bekledim bulamadı sinyal 1 de duruyor sadece htc 3300 telefon ile aynı anda uyduya baglandık o sak diye buldu tabi onun program ovi acaba ilkten biraz gec mi buluyor uyduyu yoksa bi,r sorun mu vardir yardim.....
5800 a yüklemeyi denedim. anlatılanları aynen yaptım ilk seferinde çalıştırdım hızı dahi göstermişti ama bi daha çalışmadı. sonra kaldırıp yeniden yükledim ama gene aynı uyarı no map diyo garmin klasöründeki harita dosyası .IMG ? ve mavi rekte gösteriyo bilinmeyen dosya biçimi diye. bir yardımcı olan olursa sevinirim
arkadaşlar bende sizin gibi kafayı yiyordum sonunda çözdüm benim ilk indirdiğim harita dosyasında GMAPSUPP 2.IMG yazıyordu sonra harita dosyasını tekrar indirdim GMAPSUPP.IMG yazan indi ve problem düzeldi şimdi çalışıyo sizinde öle olabilir.
kardesim hem yardim ediyonuz hemde eziyet ediyorsunuz bu dosyali illa rapid den indirmek mi gerek ikidebir hata veriyor koskoca sitemiz var deyip 1 milyona oynuyoruz diyosunuz ama daha baska sitelere bagimli calisiyorsunuz