Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

aliaslan75

Üye
Emeginize saglık kardeşim sagolun.

hasansc

Üye
allah razi olsun

atarlireyiz

Üye
gmapssup linki ölmüş, elinde olan biri yollayabilirmi

hmz2

Üye
ücretli mi bu program?

mehmetymn

Üye
indirme linki paralı arkadaşlar

fatihkarakaya

fatihkarakaya

Üye
selamlar kurdum garmini ancak [bir TXT dosyası içine kopyalayıp dosyayı sw.unl şeklinde kaydediyoruz.] bunu yapamadım teşekkürler

rolyef

Üye
Arkadaşlar bende ne uyduya bağlanabiliyor nede harita gözüküyor boş boş dakikalarca bekledim ama tık yok. Açılır açılmaz harita gelmiyor yakınlaşıyorum uzaklaşıyorum yine yok . Hep no map yazısı yazıyor Uyduya bağlanmıyor da nasıl yapacağız bunu. Söylenenleri aynen yaptım eksik yaptığımız birşey var ama ney anlamadım. Program açılıyor herhangi bir sorun yok ama harita felan yok yani internete bağlımı olmam gerekiyor acaba.

aynı sorun bendede var:vur:vur

skrcngz

Üye
anlatım problemli, dosyalar problemli, yardım hiç yok. boş yere açılmış gereksiz bir konu. teşekküre gerek yok

bnebat

Üye
iki dosya uzantısı da unl olmasına rağmen "no map" yazısı çıktı. bir türlü kurulumu yapamadım.

coolcop

Üye
garmin x6 için uyumlu mu, deneyen oldu mu acaba?

caneriks

Üye
gayet uyumlu arkadaşlar ben 5800 da da kullanıyorum x-6 da da sorunsuz ve bence mükemmel

BY_DENIZLILI

Üye
Nasıl ındırecez anlamadım yaa arkadasım

korkut_77

Üye
ellerine sağlık

fky58

fky58

Üye
vay gardaş saolasın canını yedim işime yaradı ALLAH razı olsun.

acımasız4

Üye
ya benım tel 5800 xpressmusic ama dil seçiyrum ile gidemiyorm kapalı yazıyor lutfen yardım ..

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Lisans Sözleşmesini kabul ettikten sonra dil seçimi geliyor Türkçe ye geliyorum sonraki diyorum olmuyor Donup Kalıyor...

dascel

Üye
rapid siz hazır indirilmiş olan dosyayı yayınlayamıyormusunuz. yayınlarsanız sevinirim. TEŞEKKÜRLER

sehzade032

Üye
emege saygı bende 5800 lı olarak bende yükledim canavar gibi bir programm dehset çalışıyorr...teşekkürlerr

heavy_guy

Üye
linkler ölü ilgilenen yok kış uykusu hali .

Emre Bayraktar

Emre Bayraktar

Üye
Teşekkürler, çok iyi oldu bu :)

Üst Alt