Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
saolasın

crayzmt

Üye
Arkadaşlar garmini telefonuma kurdum desteklenmiyor,yazıyor.Sizdede böyle bir uyarı çıktımı.çalıştıramıyorum.

580058

Üye
arkadaslar telefonum 5800 XM ve goruntu nıye oyle berbat bısey okunmuyor ve harıta yok :( yardım edersenız sevınırım....

ist_ist_11

Üye
ben önceden garmini kurdum bu haritayı simdi nası yukleyip guncellicem

freeguitar16

Üye
merhaba arkadaşlar. X6 da yaptım aynı işlemleri. garmini açıyorum sonra program kendiliğinden kapanıyor hiç açılmadan. Garmin yazısı çıkıp kapanıyor hemen. X6 için uyumlu değilmi acaba bu ya da yanlışmı yaptım fazla bilgim yok çünkü telefonlarla çözemedim bir türlü. Şimdiden teşekkür ederim bilgileriniz için

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
tşkler

a.be.ce

a.be.ce

Üye
Arkadaşlar ben kurdum gayet güzel çalışıyor emeği geçenlere teşekkür ederim. ancaaaak
Evet ancağı var telefonu kapattığımda yada şarjı bittiğinde bir daha açamıyorum ta ki hafıza kartını çıkarana kadar.
tek tek bütün programları denedim ve garmini kaldırdığımda sorun ortadan kalkıyor ama tekrar kurunca aynısını yapıyor. forumun çoğunu okudum ama bir cevap bulamadım. aynı olayı yaşayıp çözen varsa veya anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum. program çok ayrıntılı ve güzel oviye 10 basar ama telefonu hiçe çıkarmasından korkuyorum. yardım bekliyorum...

asmed60

Üye
arkadaşların tavsiyesi ile sitenize baş vurdum hakkızı helal edin

cesar8645

Üye
dosyası yok

mardok

mardok

Üye
teşekkürler

emrecan03

Üye
eyvallah kardes...elıne saglık...

GaLiHaLDe

Üye
dow. edemiyorum dosyaları :(((((((((

cathlakk

Üye
no map yazan arkadaşlar.. yorumlarda belirtildiği gibi haritayı olabildiğince yakınlaştırın ve cam kenarına koyun.. harita geliyor.. paylaşanın emeğine sağlık.. 5800 da çalıştı..

the.yunus

the.yunus

Üye
:oke:
ben bu garminin artık değişik sesini istiyorum hep aynı sesden insan sıklıyor
nerden bulabilirim

umitaskin84

umitaskin84

Üye
Güzel açıklama olmuş. :pro:

ramazan duman

Üye
eyvallah kardeş

mavatar10

Üye
Teşekkür kardeş emeğe sağlık

emre_malatya

Üye
yha nasıl kaydeiyoruz nereye kaydediyoruz??

aliaslan75

Üye

bu dosya bizim sunucuda bulunamadı diyo hatamı var yardımcı olursanız sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

bu dosya bizim sunucuda bulunamadı diyo yardım lütfen.

blade34

Üye
arkadaşlar ben bu programı bir türlü indiremedim bana yardımcı olurmusunuz

Üst Alt