Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

fusaba

Üye
ya arkadaşları bende nomap yazıyor söylenenleri aynen uyguladım dosyalar .unl uzantılı türkiye haritasınıda yükledim ama açılmıyor acil yardım edebilirmisiniz.

pazer

Üye
arkadaşlar bu proğram ücretlimi ?

krbk7860

krbk7860

Üye
ya arkadaşları bende nomap yazıyor söylenenleri aynen uyguladım dosyalar .unl uzantılı türkiye haritasınıda yükledim ama açılmıyor acil yardım edebilirmisiniz.

unl. uzantılı dosyanın uzantısını kontrol et. Araçlar-Klasör Seçenekleri-Görünüm-Gelişmiş ayarlar kısmındaki Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğindeki işareti kaldır ve unl uzantılı yaptığın dosyanın uzantısına bir de öyle bak bakalım. :oke:

alim metehan

Üye

erolun34

Üye
türkiye haritası inmiyo arkadaşım bi el at herşeyi tamam kurdum ama hartia inmiyo kırık link :nono:

время

время

Üye
Teşekkürler.

ahmet19gs

Üye
Reis'in sitesinden indirmemiz gereken şu dosyayı indiremedim.Rapidshare yi açtığımda error veriyor.Sayfa :
Lütfen yardımcı olun

pazer

Üye
Çok teşekkürler proğramı kurdum emeğinize sağlık anlatım çok güzel ancak şunu sormak istiyorum bu proğram sürekli çalışacak mı yoksa 3-5 günlük deneme mi ?

jenasss

Üye
olmuyor arkadaşlar..garminmobileXT dosyası şifre filan vermiyo nasıl olucak?

Oglcn554

Oglcn554

Üye
evet tek sorunum harita görünmüyo! galiba ilk girişte uyduya bağlanması gerekiyomuş.

darkman_sahto

Üye
Öncelikle Garminin Uyumlu versiyonunu bilgisayarımıza adresten indiriyoruz. demişsin de şu yazan yre tıklayınca shop kısmı açılıyor bi şey indiremiyorum yani bi yardımcı olursanız sevinirim.

Oglcn554

Oglcn554

Üye
evet tek sorunum harita görünmüyo! galiba ilk girişte uyduya bağlanması gerekiyomuş.

Haritayı görememe sorunu unl olmayanların neden göremediğini buldum. Önce gps bağlanım konumumuzu bulması lazım. gpse bağlanmadan nası görebileceğinide 5dk sonra açacağım konu ile anlatıcam :aha::ah

JohanGielen

JohanGielen

Üye
yükledim sorun yok fakat haritada bulduğum yerleri kaydederken isim veriyorum sonrasında konumlarımdan kaydediğittiğim yere gitmek istediğimde seçtikten sonra garmin kapanıyor :( neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim

darkman_sahto

Üye
Öncelikle Garminin Uyumlu versiyonunu bilgisayarımıza adresten indiriyoruz. demişsin de şu yazan yre tıklayınca shop kısmı açılıyor bi şey indiremiyorum yani bi yardımcı olursanız sevinirim.

gky162

Üye
linklerii yenilermisnnn?
Reis'in sitesinde bulunan dosyalarını indiriyoruz...
bu link hata veriyorr...

mrockkaya

Üye
ne yaptıysam olmadı tüm aşamaları harfiyen uyguladım :(

MUHAMMET45

Üye
No map yazıyo sürekli :(

chiko-4161

Üye
IMEI alamıyorum yARDIM edermsınız Imeı convertere ne yazcaz ??

Ferzan

Ferzan

Üye
:tşk:

Üst Alt