• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia 5800 XpressMusic Firmware v20.0.012

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XpressMusic Firmware v20.0.012

5800 XpressMusic Türkiye’ye adımını attığından beri ikinci yenilenmesini yani güncelleştirilmesini yaşıyor. Bu hız ney diye sorabilirsiniz ancak Nokia’nın tek amacı yeni işletim sistemi Symbian S60 5th Edition’a ilgi göstermek.

Güncelleştirme İle Gelen Yenilikler;
* Gelişmiş arama deneyimi
* Birçok yeni kamera özellikleri (flaş modunda, artık hareketsiz görüntüler yakalayabilir ikinci kamera)
* Dâhili Mobil Sözlük - 38 dil destekler ve ses çalma içerir
* Uygulama Güncelleştirmesi - Yeni uygulama güncellemeleri kontrol sağlar
* Cihaz performansında artış

Yazılıma bugün'den (30 Mart 2009) itibaren sahip olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: AsiLkaN_CaN

pekerkeser

Üye
bu v 20.0.012 surumunden de mi yeni?

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
benim taka 6600 değiştirmenin vakti geldi de geçiyo galiba bilgi için sağol DOĞUŞ abi

Symbiont

Üye
bu v 20.0.012 surumunden de mi yeni?
aynı sürüm korkma

--------------- BUNU OKUYUN ---------------

geçen gün bir teknoji mağazasında baktım bir müsic edition a göre AŞIRI FAZLA PERFOMANS SUNUYOR ve dehşet ses var telefona rammstein amerika ı attım 2 dk sonraya alarm yaptım herkes korktu hehe görmeliydiniz

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bu makineyi bir hafta kullandım hosuma gitmedi kamerası vasat bazıyerlerde çubuksuz basamıyorsun en deli oldugum yeride öndeki kameranın altındaki küçük multimedia dügmesi adamın sabrını deniyor :):):):)

volpan

volpan

Üye
beş para etmez bu paraya n95 te alınabilir kesinlikle dokunmatik ekranlı telefonalrı tavsiye etmiyorum adamın sabrını zorluyo çünki alan yada kullanan anlıyordur beni

mehmetalt

mehmetalt

Üye
Telefon Muhteşem Gerçekten :D Alan yada kullanan varsa bu teli yorum yapabileccek varmı ?

pekerkeser

Üye
Telefon Muhteşem Gerçekten :D Alan yada kullanan varsa bu teli yorum yapabileccek varmı ?

piyasadaki en iyi telefonlari kullanmis biri olarak bence en basarili olani 5800.kamera kamera diye tutturanlar var iphone un kamerasi 2mpx ama ekran cozunurlugu iyi oldugu icin iyi gosteriyo.omnia nin kamerasi cok iyiydi gercekten ama omnia tam bir cep bilgisayariydi dokunmatik olarak 5800 cok daha iyi cunku ikonari cok buyuk ve tepkileri cok hizli ayrica takilma falan da yok.iphone a karsilik 5800 i tercih etmemin sebebi nokia olmasi saglamligi flash destegi falan filan.

n95 i de kullandim sirocco da kullandim dokunmatikte 5800 cok hosuma gitti tabi kime hangi telfon rahat geliyosa onu kullansin goruntu okadar da onemli degil...

alemburda

alemburda

Üye
eğer ben beklerim diyorsanız dokunmatik alın yok ben bekleyemem istediğim hemen olsun fakat dokunmatik özelliği az da olsun derseniz navi tuşlu bir telefon alın hem dokunmatik telefon duygusunu yaşayın hemde alıştığınız klasik tuş performansından vazgeçmeyin ÖRNEK:Nokia N96

yusuf3gp

yusuf3gp

Üye
telefonu aldım ve 1 aydan beri kullanıyorum.. kamerası beni tatmin etmedi onun haricinde bütün özellikler mükemmel.. geniş ekran sayesinde film izlemek tam bir keyif.. wireless'tan internete bağlanmakta gayet rahat vede hızlı. tabi dokunmatik oluşuda ayrı bişey bence süper..... son olarak bu son çıkan güncelleştirmeyi yükledim telefon ingilizceye döndü çok büyük bi sıkıntı değil ama bizim türkçe nereye kayboldu :) ??????

emrek19

Üye
5800 çok güzel hızlı zarif kullnanışlı bi telefon ama 5800 ın tek negatif yönü cekilen fotoların yazılımın iyi çözümleyip netleştirememesi. umarım yeni yazılımlarla bu sorunu cözer. yoksa bu olaydan dolayı bir cok kullanıcı kaybedebilir...bundan önce n73 kullanıyordum aynı çözünülüğe sahip olmasına karsın n73 daha net fotolar cıkarıyordu...

rapyy

Üye
resm we video ndn aynı yerde yha sinir oldumm
video ve resm cheknce onun kait yerini deishtremioruz mu
galeri de dosya acınca dosya icine baska dosya acamioruz nedenn??

cosmo61

cosmo61

Üye
bende.5800.var.ekrana.alısmam.zor.oldu.tuslu.telefon.kullanmayı.bile.özler.oldum.gecen.kvk.servisine.verdim.versiyon.atıldı.ama.v21.0.025.bu.nasıl.bir.sürüm.arkadaslar:D

coo35

Üye
vala arkadaslar bende kullanıorum yok tus mus hıkaye msjlarımı gayet hızlı yazabılıorum ses desen zaten dehset kameraya gelınce bana yetecek kadar n73le aynı kamerası var bıraz daha ıyı olabılırdı ama gayet kullanısl alacak arkadaslar dokunmatık cart curt dıene bakmayın gonul rahatlıgıyla kullanın tel ın zevkını cıkarın

peliiin

Üye
yha arkadaşlar bn bu telefonu çok beğendim ama dış görünüş kdr telefonun işlevide çok önemli hele ki bu fiyatta bir telefon için ( ekonomiye bakarsak)almak istiyorum ama aldıktan sonra da bir sorun çıkar mı die düşünüorum çnkü bir çok okuduğum yorumlarda işte yok kamera iyi değil dokunmatik hiç iyi olmuo basılmıo kullanımında bir sürü sorun çıkıo gibi şeyler okudum ve duydum bu yüzden çook kararsız kaldım napmalıyım bilmiorum alırsam kullanamam die düşünmekden kendimi alamıyorum...:((

oyeboke

Üye
ben 13 yaşındayım ve bu telefonu kullanıyorum ve çok memnunum çok rahat bi telefon bnde alal 3 ay oldu

Progressivity

Progressivity

Üye
gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz hiç bir sorun yok telefonda heleki bu son versiyonu yükleyince gayet güzel çalışıyor

Emre-Berk

Üye
bn 5800 kullanıyorm 1 ay oldu hiç bir sorunum yok hatta çok memnunum bnden sonra kuznde aldı ondada sorun yok ses süper kamera ayarlarınında ince ayrıntılarını bilmeyip ayarlamayanlar konuşmasın tek kelime ile süper bu telefon

cabbar007

cabbar007

Üye
arkadaşlar yeni güncelleme geldi 5800 için :)

aytacmutlu

Üye
kamerası çok kötü 3 g görüntüsü igrenç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt