Nokia 5800 Xpress Music ile ilgili bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

destroy116

destroy116

Üye
Skyfire kullanın

suleymansertkay

Üye
link verebilecek kimse var mııı_?????

madcuret

Üye
ben skyfire kullanıyorum izleyemiyodum sonra araştırdım malum youtube yasak die girilmiyomuş o yüzden telefonun bağlantı ayarlarından dns i değiştirdim ve şu an sorunsuz bi şekilde izleyebiliyorum... Ayarlar > Bağlantı > Hedefler > Kullandığınız Erişim Noktası > Seçenekler > Gelişmiş Ayarlar > DNS Adresleri ne girip ordan 8.8.8.8 alttakinide 8.8.8.4 yapıp Dns ayarlarınızı değişip rahatça girebilirsiniz youtube

yakuperdgdu

Üye
arkadaşlar facebook videolarını x6 da izlenemektedir biraz araştırdım hatta nokia destek hattınıda aradım facebook videolar mp4 uzantılı ama codecleri avc1. bu codecli mp4 leri izlemek için telefonda avc1 codec yok facebooktan indirdiğim videoyu telefona attım real player olsun smatmovie olsun avc1 codec hatası veriyorlar.Nokia destek hattıda diyorki facebook video formatını oynatabilen bir video oynatıcının telefona kurulması gerekmekte.

lincoln10_ua

Üye
skyfireın sitesinden Skyfire v1.5.00.15194 S60v5 indiricem fakat türkiyeyle uyumlu değil die bi uyarı verip dosyayı indiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim

cewrap

Üye
arkadaşım şirket skyfireyi bu yııl için sadece android ve apple için geliştirmiş türkiye ile alakalı diil sadece abd de kullanılıo seneye inş yeni bi sürümle çıkıcak karşımıza ama şu anda bunun bi çözümü yok blt adlı tarayıcıyı yükle 5800 a herşey var youtube falan izlenio bende şu an çalışıo

MELKİNAZ

Üye
arkadaşlar video izlemek için opera mini veya skyfire indirin kurun ve ordan faceye girin videoları açabilceksiniz

murref

Üye
5800 ile facebook ta video izliyorum diyen yalancının en önde gidenidir!

avarece

Üye
selam arkadaşlar 5800 için winamp programı lazımdı internetteki winamp modundaki müzikleri dinleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

bekiraksu50

Üye
Teli ilk aldığımda face i normal pc de açılır gibi açıyodum izliyordum fakat en sonki güncellemeyi yaptıktan sonra izleyemez oldum bunun nokia yazılımı tarafından bi sonraki güncellemesinde halledeceğini düşünüyorum.

reis_44

Üye
beylerrrrrrrrrrrrr faceden video falan izlenmiyorr bende çok uğraştım ama olmuyor

mstf322

Üye
saolun

vavacuk

Üye
tel in kendi tarayıcısını kullan ben oyle yapıyorum tumm siteler kesin cozum izle

Erkanbap

Erkanbap

Üye
vtap sayesınde face den ızleyeblıyorm kmse izleyemıorm demesn prgramı kurun sonra yorm yapn

aLihan202

Üye
sa bnm TLde program güncelleme die bir şey yok ki

sarıbey

Üye
nokıa 580xpress music yazılım indırdım flaş lit 3.1. giti neyapmam lazım ustala yardım

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
hayır yok flash bulamassın

bacabacabaca

Üye
yokmu anasını sattının telinin flash programı her gün bir üst versionu çıkıo ne boktan sirket

Starsley

Arkadaşlar youtubeda video izleniyo ama flaş olduğundan deil html olduğundan faceboktan indirip izleyebiliyosun ben öyle yapıyorum bu arada güncellemelerde flaş liğht 3.1 var onun haricinde yok skyfirede iphonlar için gerçekte 5800 a şahsen çıkmadı böyle bir program

berker36

berker36

Üye
arkadaşlar youtube va facebooktan video izlemek için snaptü programını kullanabilirsiniz.yalnız youtube dan herkes izleyemiyebilir dns ayarlarını da ilgilendiriyor çünkü ama facebooktan kesin.ha bir de facebooktaki videoları sayfa uzerinden degil telefonunuza indirip izleyebiliyorsunuz ama sonuçta aynı şey.yalan haber değil bili isteyen mail atsın bana

Üst Alt